• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım aciz zavallı kocam

esra125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
32
0
0
İstanbul
benım aciz ve zavallı kocamdan bıktım kendisi üniversite mezunu ve istanbulda 2.500 tl maaş alıyordu iyi kötü geçiniyorduk.
ama şimdi babasının yanında çalışıyor babasından maaş alıyor o kadar zoruma gidiyorki düşününsene maaşını babası verıyor nereye ne para harcadık ne zaman yattık kalktık herseyden haberi var e tabi parası var ya onun borusu ötüyor kocamı arıyorum gunduz nerdesın dıyorum babamın arabasını bakıma götürdüm diyor iş yerınde yardımcı yok temızlığı yapıyor orada bardak yıkıyor. annesını pazara goturuyor getırıyor. onlara şöförlük yapıyor meslegınden ayrı 50 tane iş yapıyor ve halınden memnun o kadar pişmanımki bunlarla aynı havayı soluduğum için bazn keşke hiç evlenmeseydım dıyorum. çok pişmanım çok mutsuzum.kaynanamlar cok fesat insanlar tek neşeleri birinin başına glen müsübet. kımsenın iyi olmasını istemezler sadece kendi mutlulugunu isterler. kocamın babası kardeslerı hepsi laf koyar bana ama benım aciz kocam benı savunmaz sızce ne yapayım? boşanmak çaremi?
nasıl kurtulabılırım burdan?

benım aciz ve zavallı kocamdan bıktım kendisi üniversite mezunu ve istanbulda 2.500 tl maaş alıyordu iyi kötü geçiniyorduk.
ama şimdi babasının yanında çalışıyor babasından maaş alıyor o kadar zoruma gidiyorki düşününsene maaşını babası verıyor nereye ne para harcadık ne zaman yattık kalktık herseyden haberi var e tabi parası var ya onun borusu ötüyor kocamı arıyorum gunduz nerdesın dıyorum babamın arabasını bakıma götürdüm diyor iş yerınde yardımcı yok temızlığı yapıyor orada bardak yıkıyor. annesını pazara goturuyor getırıyor. onlara şöförlük yapıyor meslegınden ayrı 50 tane iş yapıyor ve halınden memnun o kadar pişmanımki bunlarla aynı havayı soluduğum için bazn keşke hiç evlenmeseydım dıyorum. çok pişmanım çok mutsuzum.kaynanamlar cok fesat insanlar tek neşeleri birinin başına glen müsübet. kımsenın iyi olmasını istemezler sadece kendi mutlulugunu isterler. kocamın babası kardeslerı hepsi laf koyar bana ama benım aciz kocam benı savunmaz sızce ne yapayım? boşanmak çaremi?

tatlım bukadar zor sorular sorulmaz ki
çare mi?

eşin halinden memnunken bişey yapamazsın ki
baştan işten ayrılma kararını ortak vermediniz mi eğer beraber ortak kararınızsa elinden hiçbişey gelmez yani boşanmaktan bahsetmek bile çok yanlış
eşinden yana sorunun varmı sanırım yok bahsetmemişsin
hıııı ortak kararınız değil sadece eşinin aldığı bi kararsa bence dile getir rahatsız olduğunu

Eşin durumdan memnunsa iş durumunu önemseme derim..Demek ki rahatsız olmuyor o..Ama kendi hayatına da kimseyi müdahele ettirme..Boşanmak da nereden çıktı ayrıca..O kadar kolay değil..Eşin seni savunmuyorsa karşına al konuş, çözün bu sorununuzu..Adam evine bağlı belli ki..Kayınvalide peder de siz ne kadar izin verirseniz o kadar müdahale eder evinize...

iyide hizmet ettiği el değil ki ailesi...ailesine yardım etmek ne zamandan beri acizlik oluyor anlamıyorum...sanırım sizinle ilgilenmediğini düşündüğünüz için tepkilisiniz

ne iş yaparsa yapsın sen nie takılıyorsun ki o konuya sonuçta eve para getiriyor mu evet he daha mı az daha mı çok orasını bilmem sorun edilecek bişey değil bu bu arada mesleği ne çok sorun olursa geri dönemez mi

Eşin babasından maaş mı alıyor,yoksa ihtiyacı oldukça harçlık mı alıyor ? Bu önemli.

Maaş alıyorsa,eski işinden daha çok bir maaş mı ?

Ben babayla aynı işte çalışmayı uygun bulmuyorum.Aile ortaklıkları da sakıncalar doğurabiliyor.

Ancak,sizin durumunuz şöyle olabilir.Aile baskıcıysa,eşin ailesine duygusal anlamda bağımlıysa,kendini güvende hissediyordur.Evlat olarak görevini yaptığını düşünüyordur.Belki babası," el kapısında 3 kuruşa çalışacağına,daha fazla vereyim gel yanımda ol" demiş olabilir.

Bir de...Eşinin yaptığı ekstraları,benim eşim,babasının yanında çalışmadığı halde yapıyordu :)

eşin halinden memnunken bişey yapamazsın ki
baştan işten ayrılma kararını ortak vermediniz mi eğer beraber ortak kararınızsa elinden hiçbişey gelmez yani boşanmaktan bahsetmek bile çok yanlış
eşinden yana sorunun varmı sanırım yok bahsetmemişsin
hıııı ortak kararınız değil sadece eşinin aldığı bi kararsa bence dile getir rahatsız olduğunu

ortak karar degıl babasının kararı

ailsıne hızmet etmıyorkı kocamın ailesı benım bana hızmet etmıyor onlara edıyor babası ıstedı dıye tasındık buraya o aciz birisi ve ben yanında çürüyorum

mutsuzum çok. kocam annesını babasını kardeslerını dınlıyor benı dınlemıyor severek evlendık benı dınlemıyor ne yapabılırımkı :(

başka işyerinde çalışsa evet işinin haricinde 50 tane işi yapmazdı ama ailesinin yanında çalışıyor..eminim ki isteyerek yapıyordur..erkeklerin hepsi böyledir kendi ailelerine karşı yapmayacakları şey yoktur..ama eşler için öyle olmuyor çoğu zaman..
ben sizin kaygınızı anladım siz eşinizin kullanıldığını düşünüyorsunuz haklısınızda ama şu durumda konuşmaktan başka çareniz yok..
eşiniz istediği maaşı alabiliyormu bari??

esiniz bu durumdan memnunsa siz neden rahatsiz oluyorsunuz ki?
babasindan maas almasi cokmu kötü birsey?
Ya da annesini pazara götürmesi,babasinin arabasiyla ilgilenmesi, memleket meselesi degil yani..
tek fesat olan kaynananlar degil farkinda ol... Kocana kullandigin kelimeler kötünün otesi.Yaninda curudugunu hissediyorsan
bellki unuttun Bosanmak diye birsey var..Bosan bence.Esinde aileside, sende rahat edin hepiniz.

Son düzenleme:
bunlara takılmayın iyi geçiniyorsanız

sorun yok varsın onlar eglencelik arasın kim ne yaparsa kendine yapar

üzülme.....haa insanlar zaman zaman pişmanlık duyabiliyor

bazı konularda ama eşinize aciz gibi bir kelime söylemeyin

aciz olmuş olsaydı evine bakmaktan aciz olurdu

amma babası ile çalışıyor amma elle çalışıyor sonuçta parasını alıyor:ssz:
eşinizin elinde evinizin içine karıştırmamak bunu uygun bir dille söyleyin

mutsuzum çok. kocam annesını babasını kardeslerını dınlıyor benı dınlemıyor severek evlendık benı dınlemıyor ne yapabılırımkı :(

neden dinlemiyor önceden başka bir işte çalışırken dinliyormuydu eşin

eşinizin aklına mı girdiklerini düşünüyorsun durumun böyleyse

arkadaş zor durumun

ben kocam hakkında böyle düşünürken birde onun yatağına giremem:34:
en iyisi boşanın siz.gözümde küçülmüş koca istemem:50:

Kocanı bu kadar küçük görüyorsan boşan derim. Yazık o adama da bir şekilde eve para getiriyor mu getiriyor aşağılanmayı hak edecek birşey yapmış gibi görmüyorum ben.

Back
X