Merhaba b.d.v. okurları çok enteresan ve bana hiçte normal gelmeyen bir olayı anlatmak istedim size çünkü yorumlarınızı merak ediyorum.Babam ve ben 4 ay önce bir tur şirketiyle yurtdışına geziye katıldık.aynı turla aynı yere seyehat eden bir karı koca uçak yolculuğumuzda ön sıramızda oturuyorlardı.Yolculuk boyunca bu çiften adam olanı arkasına dönüp bana baktı hiç çekinmeden bir değil iki değil.farkettiğimi anlayıp utanıp vazgeçmesini istedim.Yine devam etti.ben içimden çok kınadım ayrıca.yolculuk bitti valizleri bekliyoruz adam yine seyrediyor uzun uzun ! Gerçekten çok kınadım ve sinirlendim.daha sonra otellerimiz ayrıydı çok şükür ama bir defa bir gezi düzenlenmişti orada da bildiğinden şaşmadı.orada eşiyle tanıştık çok hanımefendi iyi kalpli biri.türkiye ye döndük bu kadın beni evine davet etti seni çok sevdim kardeşim falan vs. Bende evine gittim öğle gezmesine işte.Oturduk sohbet muhabbet derken kadın dedi ki ben seni çok sevdim EŞİMDE DEDİ Kİ SENİN HAKKINDA O KADAR BAYANIN İÇİNDE BENİM FAVORİM O KIZDI! EDEPLİ HAYALI HANIMEFENDİ vs diye beni karısına övmüş. Bana hiçte normal gelmedi adamın böyle karısına beni övmesi hatta adam demiş ki o kıza birini bulsak ne güzel olur BEN ÇOK ŞAŞIRDIM ADAMDA NORMAL GELMEDİ KADINDA..1 hafta sonra bir konferansa onlarda gelmişti adam yine uzaktan beni seyretti hiç çekinmeden BİR KADINA KOCASI BAŞKA KADINI BÖYLE ÖVSE bu kesinlikle kavga sebebi olacak birşey. Son olarak size soruyorum bu kadınla adam niye bu anormal davranışta bulunmuş olabilirler