• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim babam ölemez gidemez dayanamıyorum

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Hastaneye gitmem beni atarlar köşeye gelin cenazenizi alin derler diyordu.
Ben simdi olusune bile hasretim
Uyansaydimda oh be Allahim rüya diyeydim

Başın sağ olsun canım.çok zor biliyorum ben de yaşadım.mekanı cennet olsun.çocukların için güçlü ol onların sana ihtiyacı var.😥😥

Cok üzücü. Allahim rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum size. :(

Çok üzücü kaç bin insan böyle evladınız annesini babasını nenesini dedesini kaybetti Allah kimseye sevdiğinin acısını gostermesin rahmet diliyorum

Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet eylesin insaallahhh bazı babalar ölümsüz olamıyor bende babamı 10 sene önce kaybetmiş birinsanım kuçükken babamla biyere bile gidememezdik çünkü hastaydıı oda hep isterdi beni gezdirmek elindemiydi değildi tabiikii seni çok iyi anlıyorumm

Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin.Ben babamı iki ay önce kanserden kaybettim üç yıl boyunca hastaydı aman mikrop kapmasin enfeksiyon riski var diye diye üç sene ne öptük ne sarıldık. Yanimizdaydi ama yine de hasrettik bu saatten sonra onun için bol bol kuran okumaktan başka bişey gelmiyor elimizden

Başınız sağolsun çok ama çok üzgünüm, Allah sabır versin..😔😔😔 aşı vurulmuş muydu peki babanız?

İnna lillahi inna ileyhi raciun . Başınız sağolsun arkadaşım Rabbim sabır versin . Vade bitmiş alınacak nefes sayısı tükenmiş ölüm her an hepimize var . Gelin çıkmadık ev olurmuş da ölü çıkmadık ev olmazmış . Bende babamı covıdden kaybedenlerdenım. Babanız elde ayaktan düşmemiş yatalak kalmamış başkasına muhtaç olmamış altından alınmamış kımseye yuk olmamış temız bır ölüm olmuş aslında ama ayrılık zor . Bu hastalıktan ölenler için şehit sevabı var dıyorlar Rabbim rahmetıyle muamele etsın sorgusunu sualını kolay eylesın ınsallah .

Kalbime acı saplandı.. mekanı cennet olsun.. 🤲

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
Büyük Allahım büyük sabırlar versin inşallah.

Back
X