• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim babam ölemez gidemez dayanamıyorum

Kusura bakmayın ben düğünden bulaştı sandım. Allah sabir versin bulaş yeri neresi olursa olsun çocuk yanınız öldü golgesinden bile guc aldığınız ilk Adamınız...rüyalarınzda ahrete kavuşun inşallah huzur içinde...

Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Hastaneye gitmem beni atarlar köşeye gelin cenazenizi alin derler diyordu.
Ben simdi olusune bile hasretim
Uyansaydimda oh be Allahim rüya diyeydim
Başınız sağolsun bende babamı on ay önce kalp krizinden kaybettim acısını hala atlatamadım çok zor Allah sabır veriyor ama özlem geçmiyor

Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Hastaneye gitmem beni atarlar köşeye gelin cenazenizi alin derler diyordu.
Ben simdi olusune bile hasretim
Uyansaydimda oh be Allahim rüya diyeydim
Başınız sağolsun bende babamı 2 ay önce kaybettim. Allah sabırlar versin. Biliyorum çok zor, yaşayan bilir. Acısı ne kadar büyük kelimelerle tarif edemem. Baba ya sonuçta ! Hayat kaynağı.. Umuyorum ki zamanla hafifleyecek acımız. Hiç geçmeyecek ama alışacağız. Birgün tekrar kavuşacağız, ölüm bir son değil diye teselli ediyorum kendimi 🙏

Son düzenleme:
Başınız sağolsun bende babamı 2 ay önce kaybettim. Allah sabırlar versin. Biliyorum çok zor, yaşayan bilir. Acısı ne kadar büyük kelimelerle tarif edemem. Baba ya sonuçta ! Hayat kaynağı.. Umuyorum ki zamanla hafifleyecek acımız. Hiç geçmeyecek ama alışacağız. Birgün tekrar kavuşacağız, ölüm bir son değil diye teselli ediyorum kendimi 🙏
İnsallah Allah razı olsun

Allah rahmet eylesin
Cocuklariniz icin guclu olun lutfen
Eminim uzulmenizi istemezdi

Ölüyor, gidiyor ve maalesef insan alışıyor. Başınız sağolsun. Ben babamı kaybedeli 6 ay oldu dün gibi her zaman taze kalacak ama alışacaksınız.

Allah mekanını cennet eylesin başın sağ alsın...
İyiler gidiyor kötüler kalıyor....

Allah razı olsun arkadaşlar annemlere ev bulduk taşınacaklar o kadar çok anımız var ki ev 1. Kat babamin oldugunu herkes biliyor guvenli gelmiyor annem ve bekar kizkardesim var bi yakdan acımız bir yandan tasinma telaşı var

Back
X