benım bebegım olurmu yardım arkdslr

eskisehirli2626

OLUŞUM GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
389
2
96
38
Eskişehir
arkadaslar 1 senedır hamıle kalamadım doktora gıttık esımın sperm sayısı 12 mılyon cıktı ılerı hızlı hareketlı 0 cıktı ılerı dogru yavas 40 yerınde hareket 40 hareketsız 20 cıktı ben normal yollardan hamıle kalamammı yada tup bebek asılama sansım varmı tutarmı benım gıbı olan varsa cvp beklıyorum tesekkurler sımdıden

sizin sperm sayınız bizimkine benziyor ve ben doğal yollarla değil ama aşılamayla hamile kaldım..bence şansını dene..inş bebişine kavuşursun....

canım geçmış ols.....en azından eşinin spermı var...buda guzel hamıle kalan aslında normal yoldan var ama çook nadır.............doğal kurlerı deneyebılırsın zamanın varsa...........yoksa aşilama ve mıkro ile tabıkı şansın var....................kolay gelsın bak burdakıler zaten çoğu neredeyse aynı sorun ve çok hamışımız var..............

canım sayı çok düşük özellikle ileri hızlı hareketli önemli dogal yoldan tabiki kalabilirsin ama şans çok düşük benim eşiminde buna benzer degerleri biz 3. tüp bebek denememizi yaptırdık düşün bu kader işi erkek faktör oldugunda şans yüksek tüp bebekte ama o bile olmayabiliyor bazen oyüzden biz iyiki dogal yollardan olmasını beklemeden başvurmuşuz diyoruz .çünki tüp bebekte hemen olacak diye bişey yok... ona göre karar vermelisin...

Benim eşimde hiç sperm yok testislerden sperm alındı bilmiyorum ileri geri hareketini falan benim bile şansım varken senin hayli hayli var..

canım bizim durumuzmuzda siza yakın ama bizim ileri hareketlimiz daha iyi durumda ve 5 senedir 2 aşılama denedik olmadı şimdi tüp bebeğe geçiyoruz. eğer imkanın varsa hiç bekleme.. çünkü insanın içinde bir umut oluyor ve bekliyor ama zor.. vakit kaybı oldu bizim için. yine de herşeyi veren allah..imkanın varsa boşa para harcama bence. biz kaç tüp bebek parası harcadık parça parça.. pişmanız şimdi keşke baştan yaptırsaydık..hepimizin hakkında hayırlısı :) içini ferah tut canım.

bencede canım eger kararını verirsen aşılamadegil tüpbebek yaptır direk çünki hareket durumu aşılama için uygun degil boşuna zaman kaybetme...

canım ümidini kaybetme allah tez zamanda bizlerede nasip etsin keçi buynuzunu denedinmi tatlım çok etkili arkadaşım hamile kaldı ballarla reçellerle keçi buynuzuyla doktorların imkansız demesine rağmen
allah bizide güldürsün

o ne biçim soru Elbette olur Allah isterse . Benim bi oğlum var 39 yaşında doğal yolarla oldu Dr.lar yumurtaların kalitesiz ostroen tedavisi görmelisin ama tedaviden önce de raimi kazımammız lazım kötü hücreler var dediyidler Ama kazırsak hiç hamile de kalamayabilrsin demişlerdi . O kadar çok ağladım ki Allahıma yol yapmış demek Dualarımı hiç elden bırakmadım Allah sizlerede nasip etsin ama evrene ve yaradana bağını hiç koparma canım arkadaşım ümidini de hç yitirme yolun açık olsun

canım benim eşimin sperm sayısı 4 milyondu.morfolojidede sorun vardı.sabretmek çok önemli.ben eşimi hiç bir zaman kırmadım .doğal kürler yaptık keçiboynuzu kürü, sütle pekmez karışımı,ısırgan tohumu yağı,kuruyemiş ve doktorun verdiği sperm artırıcı ilaç ve sonuç aşılama yaptıracağım ay doğal yoldan hamile kaldım

dogal yollardan da allahim ol derse olur ama drlara gore ya asilama yada tup bebek te tabiki hamile kalma sansin var

tesekkür ederim arkadaslar bilgileriniz icin destek oldugunuz ıcın cok guzel bır sıte burası kımseye anlatamadıklarımızı paylasıyoruz ıcım rahatlıyor hepımızın kaderı aynı Allah hepımıze bebıs nasıp eder ınsallah her gun dua edıyorum hepımıze karsılıksız bırakmaz ALLAHIM INS umutumu yıtırmıcem olasıya kadar ugrasıcam TABI ILK ONCE allahımın ISTEMESI LAZIM herseyın hayırlısı bızımde kaderımız buymus sabredıp bebıslerımıze kavusmayı beklıyecegız sonunda herkes meleklerıne kavusucak ınanıyorum

canım benim de eşimin spr. say. 16 mil. hızlı hareket 0 yavaş hareket 34 yerinde hareket 13 hareket etmeyen 53 ben tam 12 yıllık evliyim 2 kere tüp yaptım ama olmadı yinede allahtan umut kesmedim derdi veren rabbim dermanıda verir. inşanlah sen tez günde anne olursun. eskişehirli

bence de ecrin
zaman kaybetme 35 den sonra çok azalıyo 40 dan sonra yüzde 5 lere düşüyor öööyle bekleme bi yerden bul annenler vs ve tedaviye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…