Benim bile zor gördüğüm ikinci hayali çizgi :/

Gunes0527

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
649
357
103
34
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir yıllık evliyim kronik lösemi hastasıyım bebek istediğimiz için tedaviyi bırakmam gerekiyodu hergün içmem gereken bir ilacım vardı ve bir yıldır içmiyorum doktor eğer hamilelik olmazsa tüp bebek yapıp hızlandırmamı söyledi ama ben normal yollarla olabileceğine inanıyorum eşimde ve bende herhangi bi problem yok edenlerin düzensiz olduğu için bu ay gün aşırı birlikte olduk adetime beş gün var ama aşırı silik benimde görmekte zorlandığım bi çizgi var erkenmi yaptım testi bilmiyorum hiçbi belirtide yok lütfen bana bi akıl verin

oncelikle Allah şifa versin. Testi adetiniz geçtıkten sonra tekrarlayın ya da gebe olup olmadıgınızı kesin ogrenmek istiyorsanız 2-3 gün sonra kan verin.

Arkadaşlar öncelikle merhaba bir yıllık evliyim kronik lösemi hastasıyım bebek istediğimiz için tedaviyi bırakmam gerekiyodu hergün içmem gereken bir ilacım vardı ve bir yıldır içmiyorum doktor eğer hamilelik olmazsa tüp bebek yapıp hızlandırmamı söyledi ama ben normal yollarla olabileceğine inanıyorum eşimde ve bende herhangi bi problem yok edenlerin düzensiz olduğu için bu ay gün aşırı birlikte olduk adetime beş gün var ama aşırı silik benimde görmekte zorlandığım bi çizgi var erkenmi yaptım testi bilmiyorum hiçbi belirtide yok lütfen bana bi akıl verin
Fotoğraf var mı? Ayrıca çok geçmiş olsun, meleğiniz size her anlmda iyi gelecektir diye düşünüyorum :)

_20170501_235209.webp
_20170501_235209.webp ikinci bi çizgi görünmüyo farkındayım ama umut işte belki o hayali çizgiyi biri görür :(

kan testi yaptir.

canım daha çook erken sıkma canını ben de reglime 5 gün kala kan testi yaptırdım 2 nin altında yani negatif çıkmıştı. sonra reglim 5 gün geçti ben de o kadar rahattım ki nasıl olsa negatif diye bir test yaptırdım pozitifti sonuç. ve o hafta da keseyi gördük doktorda. Yani sıkma canını ve çalışmaları da bırakma. Rabbim nasip eder insallah;)

canım daha çook erken sıkma canını ben de reglime 5 gün kala kan testi yaptırdım 2 nin altında yani negatif çıkmıştı. sonra reglim 5 gün geçti ben de o kadar rahattım ki nasıl olsa negatif diye bir test yaptırdım pozitifti sonuç. ve o hafta da keseyi gördük doktorda. Yani sıkma canını ve çalışmaları da bırakma. Rabbim nasip eder insallah:KK66:
Amin çok teşekkür ederim inşallah bende sizin gibi bi sonuç alırım :)

merhaba.bende sizin gibi adetime 5 gün kala idrar testi yapmıştım.silik çizgi çıkmıştı ama sıkışmış idrarla denemiştim.akşamına kan testinde de çıkmıştı.ama erken öğrenmek te hiç iyi değili.cidden sıkıntılı bir süreç oluyo.gününüz geçtiğinde tekrarlayın bence.

merhaba.bende sizin gibi adetime 5 gün kala idrar testi yapmıştım.silik çizgi çıkmıştı ama sıkışmış idrarla denemiştim.akşamına kan testinde de çıkmıştı.ama erken öğrenmek te hiç iyi değili.cidden sıkıntılı bir süreç oluyo.gününüz geçtiğinde tekrarlayın bence.
Sizde silikte olsa çıkmış bende oda yok ben görüyorum ama oda öyle görmek istediğim için :'(

Back
X