Merhaba arkadaşlar. .Evleneli iki sene oldu. (Bu kısım biraz karmaşık) biz 4 eltiyiz ben en son gelinim . Benim bi büyüğüle ortanca eltim pek bi sıkıfıkılardı, yedikleri ictileri ayri gitmezdi öz Abla kardes ilişkisi bunlarinkinin yaninda halt yemiş düşünün! . Öyleki gece yarilana kadar oturur kaynim gec oldu hadi kalk gidelim demesine ragmen 'Sen git ben birazdan gelirim deyip gece orda kalirdi benim bi buyuk eltm. Tabi ben bunları sonradan ortancanin bana anlatmasiyla ogreniyorum. Neyse bu eltim esiyle çeşit li sebeblerden dolayi boşanma aşamasında. 1 yildir annesinin evinde. Gelgelelim benim ortanca eltim gecenlerde bana bir açıldı pir açıldı iste ' Ben ondan neler cektim çok yapiskan bişey di laftan anlamazdi ve buna benzer daha nicelerini bir güzel dayadi dösedi karsimda. Ustune bide ins bosanirlar gelmez buraya bidaha o "deli" nerler cekti kaynim ondan demezmi.Tabi ben şok! Bazı sozlerinde haksizda sayilmazdi hani, çünkü bu eltimin onune gecemedigimiz bi laçkaligi vardi. Esime 'Agbicigimm (derken sesteki tonlama bi bayik bi hoş ki sormayin) ya' ortancanin esine 'Serkan ustaa' diye hitab ettiği olurdu.Bende hic ama hic hoslamazdim bu durumdan. Ama ortanca eltiminde özel hayatlarina varana kadar gecmislerinin seceresini ortaya dokmesinide hic tasvip etmiyorum. Hic mi bi seyin hatiri olmaz yahu susmak icin okadarda samimilerdi. Neyyse. Konu basliginda bahsettigim "Sinsi" kısmını hakli cikaracak olayi o eltimin bosanmak istememe taraftari oldunu ogrendikten sonra yaşadım. Daha dune kadar arkasindan binbir turlu laf eden eltim kocca bi U dönüşü yaparak 'Aslinda herkesin bi sansa ihtiyaci var tamam X sinde hatalari vardi ama kaynim daha cok hataliydi' demesiyle beraber icimden Allahim boyle insanlarin şerrinden muhafazaa diye gecirmem bir oldu. Simdii bu ortanca eltim ayni samimiyeti benle kurmaya calisiyor oyle surekli birbirrimize gidip gelmiyoruz sık haberlesmiyoruz (benim seyemde) ama ne kadar mesafeli olmaya calissamda onun bana kardes gibi yaklasmasina bi sikintida dibimde bitip bana yardim etmesye calismasina engel olamiyorum. Şu bi gerçekki Allah razı olsun gerçekten yardim etmeyi seninle hemhâl olmayi seviyor Ama sonradan farklı bi ayrilik soz konusu oldugunda ((ki Elhamdulillah benim evlilik hayatimda bu veya buna benzer hic bi sıkıntı yok) arkadan konusan ağzında bakla ıslanmayan bi karaktere dönüşüyor. Yani kisacasi ben bu eltime karsi nasil bi tutum sergileyecegimi nasil davranacagimi şaşırdım fikrinize dusuncelerinize ihtiyacım var. Aslinda cok basit mesafeden şaşmamali, nasil bi karatere sahip oldugu ortada ama olmuyor bazen sikintilari oluyor samimiligine ihtiyaci oluyor (buyuk kaynim ve eltimle eskiden cok ssıkıntısı olmus falan) bu sefer sende mesafeli olamiyorsun. Boyle iste. Biraz uzattim Hakkinizi helal edin Hanimlar. Fikirleriniz için simdiden teşekkür ederim..