Benim bu tembelliğim ne olacakkk:(((

Çalışıyorsan yorulman zorlanman normal bence..Çalışan insan cidden yetişemiyor,yemek sonrası mutfak gözümde büyüyüp kocaman oluyor :işsiz:
Ben her zaman böyleyim diyorsan,tembellikle baş etmeyi öğrenmelisin,zamanla oturur zaten..

Dimi yaa bi girdim cikamiyorum ailevi cok sorunum oldu evlenincede arttı haliyle hayatım degisti bi ay öncede babamı kaybettim hayat oyle sacma grlmeye basladı ki gözüme hep sorguluyorum madem ölüyoruz bak babam sanki yasamamis gibi öldü bitti hersey yalan...
bir söz vardı hatırlayamadım bugun ölecekmiş gbi ahiretini, hiç ölmücekmiş gbi dünyayı düşünün diye sende oşekilde yap ama evini sev yemek yapmaktan temizlemekten şikayet etme orası sana ait senin yuvan

Ay ben de çok tembelim. Kendimi bildim bileli. Sırf her gün erken kalkıp işe gitmeyeyim diye nöbetli çalışıyorum. 1sene 8-5çalıştım.İnanır mısın benim için eziyetti. Nöbetlerde öğlene kadar uyuyabiliyorum diye 24saat çalışmayı göze aldım. Ev desen nefret ediyorum temizlik şu bundan. Benim zamanında annem yapmazdı hep ben yapardım o yüzden bıktım artık. Canım hiç istemez. Böyle oturduğum yerde oturup kalırım. Allahtan eşim takıntılı değil. Oradan yırtıyorum. Gerekli şeyleri yapar gerisini sallarım. Zaten eşimde senden değerli değil boşver der. Hakikaten de öyle. Ömür temizlikle şunla bunla geçiyor ya. Çektiğimiz çileye değmez. Zaten şimdi yaptığımız işler ileride bize fıtık kireçlenme vs şeklinde hastalıkla geri dönüyor. Hiç üzme kendini. Varsın böyle ol. Senden kıymetli mi yahu. :)

Ne sanslisiniz ki esiniz camasir konusunda size yardimci oluyor. Benimde en nefret ettigim yemek ve camasir ama 5 yildir yapiyorum. Bekarken hic bir is yapmazdim evlenince ögrendim herseyi. Sizde zamanla alisirsiniz.

Back
X