• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Benim Canım Yatak Odam..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.499
3.815
448
Merhaba;
Yıllardır hayalini kurduğum country evimin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız, yatak odam ..:KK68::KK68:

Kapitonesinden emin değilim, hiç olmayabilir, rengi değişebilir, aynı renkte de olabilir perde seçimime göre karar vereceğim..:KK23:

yatak-odasi_0b6c72 (1).webp

Merhaba;
Yıllardır hayalini kurduğum country evimin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız, yatak odam ..:KK68::KK68:

Kapitonesinden emin değilim, hiç olmayabilir, rengi değişebilir, aynı renkte de olabilir perde seçimime göre karar vereceğim..:KK23:

Eki Görüntüle 1340059
çok şeker görünüyor :KK68::KK68: güle güle kullan :nazar::nazar::KK68:

çok hoş güle güle kullan canımm :D ay bu tarza bakınca içim gidiyor ama modern tarzı da seviyorum ne bilim sürgülü kapılar fln o_O çok kararsızm tarzımı belirleyemedim daha :KK45::KK45: markası ve fiyatı nedir öğrenebilirmiyim

çok hoş güle güle kullan canımm :D ay bu tarza bakınca içim gidiyor ama modern tarzı da seviyorum ne bilim sürgülü kapılar fln o_O çok kararsızm tarzımı belirleyemedim daha :KK45::KK45: markası ve fiyatı nedir öğrenebilirmiyim

Markası yok yaptırıyorum canım, 6,500 lira fiyatı ama mağazalarda daha yüksek zannedersem en son 1,5 sene önce 7 bin -8 bin arasıydı yanlış hatırlamıyorsam..

çok hoş bence bu haliyle kalmalı buna uygun tül perde yapılmalı

Canım yine kumaş yapılıyor ama düz, kapitonesiz şekilde, bir de evin duvar rengine göre yatak başlığının kumaş rengini seçmeyi düşündüm? Hani olur da duvarı boyamak isterim diye en son bıraktım renk konusunu..:KK66:

Kaç senedir hayalini kuruyorum evlenirsem bunlar olmalı evimin mobilyaları diye, inşallah sende isteklerine kavuşursun çok teşekkür ederim.. :KK36:
merhaba, mobilyanızdan memnun musunuz ben de country düşünüyorum:)

Back
X