Benim cinsel isteğim yok..kocama dert

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Merhaba arkadaşlar,
Burda çok okuyorum kadinlarin çoğu eşlerinin cinsel isteksizliğinden şikayetçi. Ve şaşıyorum , ne kadar ateşli istekli kadinlar varmiş ,keşke bende öyle olabilsem.
Benim aklima anca üç aya bir gelir ve sevişme konusunda cok soğukum.
Galiba kandinliğim yok , şirinlik cilve nedir bilmem,naz yapmam oynaşmam.
Keşke bende şu hanımhanım süslü püslü kadinlar gibi olsam.
Kocam tam tersi bana her firsatta yanaşır ve ben onu itterim rederim bazende azarlarim ,oda keseyimde attayim ozaman der.başlar işte böyle kavgamiz.

beni sinir eden sadece canı birsey istedimi yanima gelir öper okşar sarillır tatlı sözler dilindenden düşmez.bana güzelsin ,seni seviyorum der fakat başka zaman hiç birşeyimi beğenmez.yemeklerimi sevmez temizliği eleştirir ve beceriksizlik hissi verir.dolsiylada o bana yaklaştimi benim canim istemiyor.

Bunlar galiba mahane çünkü ben kendim kendimede istemiyorum .hiç masturbasyon yapmam ,bilmem bile
Fantezimde yok ,rüyalarımda yok.
Artik kocamda kavgalardan usandı ve diyorki eskisi gibi deyil sadece bir ihtiyaç gideriyorum diyor ve üzülüyor.
Keşke sende biraz daha ateşli olsan
Ben israr etmeden birkere sen gelsen ellimi tutsan ben seninle neler yaşardim, diyor.
Şimdi siz bir sürü öneride bulunuyorsunuz erkek isteksiz oldumu.
Bana ne önerebilirsiniz?Nasil içimdeki cinsel isteği alevlendirebilirim?

Merhaba arkadaşlar,
Burda çok okuyorum kadinlarin çoğu eşlerinin cinsel isteksizliğinden şikayetçi. Ve şaşıyorum , ne kadar ateşli istekli kadinlar varmiş ,keşke bende öyle olabilsem.
Benim aklima anca üç aya bir gelir ve sevişme konusunda cok soğukum.
Galiba kandinliğim yok , şirinlik cilve nedir bilmem,naz yapmam oynaşmam.
Keşke bende şu hanımhanım süslü püslü kadinlar gibi olsam.
Kocam tam tersi bana her firsatta yanaşır ve ben onu itterim rederim bazende azarlarim ,oda keseyimde attayim ozaman der.başlar işte böyle kavgamiz.

beni sinir eden sadece canı birsey istedimi yanima gelir öper okşar sarillır tatlı sözler dilindenden düşmez.bana güzelsin ,seni seviyorum der fakat başka zaman hiç birşeyimi beğenmez.yemeklerimi sevmez temizliği eleştirir ve beceriksizlik hissi verir.dolsiylada o bana yaklaştimi benim canim istemiyor.

Bunlar galiba mahane çünkü ben kendim kendimede istemiyorum .hiç masturbasyon yapmam ,bilmem bile
Fantezimde yok ,rüyalarımda yok.
Artik kocamda kavgalardan usandı ve diyorki eskisi gibi deyil sadece bir ihtiyaç gideriyorum diyor ve üzülüyor.
Keşke sende biraz daha ateşli olsan
Ben israr etmeden birkere sen gelsen ellimi tutsan ben seninle neler yaşardim, diyor.
Şimdi siz bir sürü öneride bulunuyorsunuz erkek isteksiz oldumu.
Bana ne önerebilirsiniz?Nasil içimdeki cinsel isteği alevlendirebilirim?
Buraya ne yazıp seni alevlendirmemizi bekliyorsun anlam veremedim:KK57:

bence sen seksten hiç zevk almamışsın hiç titreye titreye boşaldın mı
belki de aslında düzgün bi ilişki yaşamadın ideal süre gibi zaman gibi bu yüzden olabilir
süsle püsle bi ilgisi yok işin

eşinin diğer şeylerini beğenmemesi seni psikolojik olarak etkeleyebilir tabi ama bi çoğumuzun kocası böyle

Buram buram fantazi kokuyor bu konu:KK53:

altından hiç iyi şeyler çıkacak gibi durmuyor,

ne demek siz erkeklere isteksiz olduklarında tavsiye veriyorsunuz bana da verin

sanki milletin buraya mahremini dökmesini bekliyorsun gibi

Ben yapa bilirim bu durumdan kurtulmak için .Siz nasil davraniyorsunuz bu konuda .
Nasil isteğiniz geliyor ne yapiyonuz

Doktora mı gitsen acaba hormonal olabilir mi?, eşin içinde çok üzücü gerçekten. Hepmi böyleydin?

senin isteksizliğinin nedeni kocanın bu davranışları zaten...

nasıl seksi bir kadın olabilirim diye kendini yiyip bitireceğine önce kocan 'bir kadına nasıl davranılır?' onu öğrensin

Siz de sorun yok aslında. Uzun zamandır böyle şeylere ihtiyaç duymadan yaşadığınız için artık olsa da olur olmasa da olur modundasınız. Erkekler ama biz kadınlar gibi değildir. En isteksizi bile olsa bir şey olur bir anda isteği gelir vs vs yani. Onu terslemek yerine ona numaradan da olsa ayak uydurun. Belki bilemezsiniz bir şey yapar ve hoşunuza gider ? Ya da ne yapsaydım hoşuma giderdi diye düşünün ve partnerinizin üstünde deneyin yani yaratıcı olun bilemedim. Siz bu kadar isteksizken istiyor ise ona ufaktan bile yardım etmeye çalışmanız hoşuna gidecektir. ''Senin için deniyorum'' vb gibi cümleler kurarak aradaki açığı kapatın bence. Maalesef siz kendinizi bilmedikçe bizim size önerilerimiz fos hep.

Back
X