• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim cocugumda böyle olmaz dimi

Sevmediğinin evine bilinçli getiriyor çocukları sanki.. çektiriyor size.. Bence eşya kaldırmak da yetmez ama eşinizin kardeşi gelme diyemezsiniz.. tabiki kınamayın ama durup dururken böyle olmuyor çocuklar yetistirmeden kaynaklı
...

Neden evinize alıyorsunuz bu insanları ? Kesin görüşmeyi bıçak gibi kesin atın. İnanın kolay bir sey. Akrabasınız diye gorusmek zorunda değilsiniz. Ben 21yasindaki erkek kardeşimle görüşmugörüş misal. Arama ve mesajlarima cevap vermedigi için kesip attim. Senin gibi bir kardesim yok dedim. Hem de kardeş. Huzurumu bozan kaçıran herkesi silerim. Bu hayatta ben en degerli olanım. Kaldı ki hiç bir akrabamla görüşmüyorum. Üç kizkardesim ve annem haric. Kimsenin tribini vs. Cekemem. O yüzden hep mesafeliyim. Tavsiyem gorusmeyi kesin. Rahatsızlığınizi dile getirin. Yoksa sinir hastası olursunuz

Duzelirmi gercekten sabrim tukendi artik 3 yasini gecti tutturuyo ben yapma dedigim zaman duymamazliktan geliyo sacimi cekiyo isiriyo iyilikle anlatiyorum ama yok yine yapiyo offf yaaa nerden buluyorki bu enerjiyi bende erkek kardesimle anlasamiyorum sinir oluyorum hareketlerine ona benziyo cidden kinamamak lazim
Düzeliyor ama çok sabir cok hoşgörü istiyor inan dışarıya çıkardık Allahhhh halimizi gör vu eşim yemek yerdi birde ben sabir dileyenler zaten fix olurdu her ortamda eve gelince sinirden dişlerimi çok sıktığım zamanlar olurdu kıyıda köşede ağlardım valla eşim toplardı beni gecicek diye 3 yaş dönemi çok zorlu geçiyor kendini yerlere atmalar inatlasmalar vurma özellikle ama sabırla anlatın dinlemiyormuş gibi yapsa da dinliyorlar aslında

Neden evinize alıyorsunuz bu insanları ? Kesin görüşmeyi bıçak gibi kesin atın. İnanın kolay bir sey. Akrabasınız diye gorusmek zorunda değilsiniz. Ben 21yasindaki erkek kardeşimle görüşmugörüş misal. Arama ve mesajlarima cevap vermedigi için kesip attim. Senin gibi bir kardesim yok dedim. Hem de kardeş. Huzurumu bozan kaçıran herkesi silerim. Bu hayatta ben en degerli olanım. Kaldı ki hiç bir akrabamla görüşmüyorum. Üç kizkardesim ve annem haric. Kimsenin tribini vs. Cekemem. O yüzden hep mesafeliyim. Tavsiyem gorusmeyi kesin. Rahatsızlığınizi dile getirin. Yoksa sinir hastası olursunuz
Mesafe koydum gorusmuyorum gıtmıyorum.Ama onlar habersız gelıyor hep.Bende erkek kardesımle konusmuyorum.Nişanlandı suan.Nişanlısı kandılde falan mesaj atmıyor.Napıyon faşan hıc yazmaz kız.Bende yazmıyorum.Erkek kardesımle goruscegımı pek sanmıyorum bende

Benim sıpa da hareketli ve hırçın. Lakin ben gittiğim yerlerde asla oturmuyorum. Peşindeyim sürekli. Bazen yemek yemediğim, çay içmediğim zamanlar oluyor. Ev sahibi halime acıyor da hadi ben biraz oyalayayım bir şeyler ye diyor :)
Evet bazı çocuklar hareketli ve hırçın olabilir. Ancak anneleri bir zahmet totolarını kaldıracaklar. En basiti bugün eltime gittim. Benim canavarı salsam muhtemelen kırılmayan eşya kalmayacak. Oturup sohbet bile etmedim peşinde koşmaktan. He ben çözümü oğlum düzelene kadar ev misafirliğine gitmemekte buldum. Çok yakınım değilse gitmiyorum kimseye. Kendi anne babamın evinde bile sürekli ayakta peşimde koşturuyorum. Bir keresinde annem "sen böyle peşinde olduğun için hırçın bence. Rahat bırak biraz" dedi. Bıraktım. On beş dakikanın sonunda annem "sen doğrusunu yapıyormuşsun bırakma" dedi kırmızı bir suratla :)

Gerçekten bazi anneler çocuklarını uyarmıyorlar bu konuda haklısın dur demezler laftan anlamaz diye ama bir şekilde eğitmek , öğretmek lazım iş annelerde bitiyor..o çocuklara da sabırlı olmaktan başka çare yok , onlar geldiğinde tedbir alman iyi çözüm...!!

yetistirmek onemli ama huy da cok onemli ne munis kadin ve adamlarin canavar gibi cocuklarini gordum ;yani şans işi biraz ,ama enerjisi dogru yonde kullanilirsa bu cocuklar iyi seyler yapabilir mesela harekerliyse gonder karate ya da dans kursuna bosaltsin enerjisini.Bir de yeni bi akim var "cocugum oz guven sahibi olcak karismM istedigi gibi davransin" hayir kardesim senin cocugunun baskasinin esyasina alanina zarar vermesi ozguven degil zorbaliktir

Bugün misafirim vardı. 5 yaşındaki çocuk ve bostan korkuluğu olarak takılan anası sağolsun halen sinirimden kirpi gibiyim.. Kınadığından değil de ancak bakmadığından başa gelir. O anneye de bir dahakine cevabını ver bence, haketmiş. “Ben misafirliğe gittiğim yerde çocuğumu gözetimsiz bırakmayacağımdan sıkıntı olmaz, varsın yaramaz olsun” de bence.. Problem yaramaz çocuklarda değil, sorumsuz annelerde.

Düzeliyor ama çok sabir cok hoşgörü istiyor inan dışarıya çıkardık Allahhhh halimizi gör vu eşim yemek yerdi birde ben sabir dileyenler zaten fix olurdu her ortamda eve gelince sinirden dişlerimi çok sıktığım zamanlar olurdu kıyıda köşede ağlardım valla eşim toplardı beni gecicek diye 3 yaş dönemi çok zorlu geçiyor kendini yerlere atmalar inatlasmalar vurma özellikle ama sabırla anlatın dinlemiyormuş gibi yapsa da dinliyorlar aslında
Insallah ya sabirla bekliyorum o zaman:)

Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.

Bugün misafirim vardı. 5 yaşındaki çocuk ve bostan korkuluğu olarak takılan anası sağolsun Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim. sinirimden kirpi gibiyim.. Kınadığından değil de ancak bakmadığından başa gelir. O anneye de bir dahakine cevabını ver bence, haketmiş. “Ben misafirliğe gittiğim yerde çocuğumu gözetimsiz bırakmayacağımdan sıkıntı olmaz, varsın yaramaz olsun” de bence.. Problem yaramaz çocuklarda değil, sorumsuz annelerde.

yetistirmek onemli ama huy da cok onemli ne munis kadin ve adamlarin canavar gibi cocuklarini gordum ;yani şans işi biraz ,ama enerjisi dogru yonde kullanilirsa bu cocuklar iyi seyler yapabilir mesela harekerliyse gonder karate ya da dans kursuna bosaltsin enerjisini.Bir de yeni bi akim var "cocugum oz guven sahibi olcak karismM istedigi gibi davransin" hayir kardesim senin cocugunun baskasinin esyasina alanina zarar vermesi ozguven degil zorbaliktir
Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.

Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.Habersız gelıyor.Biz bayadır gitmiyoruz.Söyleyıncede küsüyo bize

bence şımarklık tamamen annenin yetiştirmesine bağlı bu tam olatak 1,5 yaşından itibaren çocuğun karekteri oluşmaya başlar eğer kş anne çalışıp başkasına bakıma veriyorsa anneden terbiyeyi alamıyacaktır malum çalışma saatleri özel sektörde vahim herkes devlet memuru değil zaten çocuğun karekteri 6 yaşında tamamlanıyor eğer ki bilinçli bir anne iseniz bu şımarıklık olmayacaktır eğer ki çocuğun maddi ve manevi dünyasında gerekenleri atlamazsanız hayırlı evlat olacaktır

bence şımarklık tamamen annenin yetiştirmesine bağlı bu tam olatak 1,5 yaşından itibaren çocuğun karekteri oluşmaya başlar eğer kş anne çalışıp başkasına bakıma veriyorsa anneden terbiyeyi alamıyacaktır malum çalışma saatleri özel sektörde vahim herkes devlet memuru değil zaten çocuğun karekteri 6 yaşında tamamlanıyor eğer ki bilinçli bir anne iseniz bu şımarıklık olmayacaktır eğer ki çocuğun maddi ve manevi dünyasında gerekenleri atlamazsanız hayırlı evlat olacaktır

Kendinin vurdumduymazligi umursamazligini cocugum yaramaz napimmm diye cocuga atan annelere sinir oluyorum. Sadece soyle deyim kinamayin nasil coxuk demeyin gercekten oluyor basiniza geliyor. Ben demistim basima geldi ama soyle birsey var aile yetistirme tarzi coook cook onemli yerlerinde saniye durmayan iki kizim var ama sadece kendi evimizde ozgurlukleri var biri 4 yasina girecek digeri 2 yasinda ama herseyi ogrettim baskalarinine esyalarina dokunma izinsiz alma vs vs kurallar inan uyuyorlar yeterki yetistiren anne baba bilincli olsun. Oyle saldim cayira olmamali sonrada buyuduklerinde toplum neden bukadar gorgusuz diyoruz. Aile cok onemli

Kuzenim kardeşime mesaj atmış.Bana kırılmış.Bunlar gelince ben kuşu hemen aldım odaya götürdüm göstermedim.Umrumda degil açıkçası.Odanın kapı kılıtlense direk kilitlerdim.Habersız gelıyor.Biz bayadır gitmiyoruz.Söyleyıncede küsüyo bize
Ben de onu diyorum. Bosver sen uzulecegine baakasi uzulsun. En degerli sensin canim

Back
X