Benim de bir derdim var arkadaşlar ...

asiegelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
45
3
98
Aydın
Öncelikle Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında evliyim. 16 aylık bir oğlum var benim derdim özel sektörde çalışıyorum 8 yıldır. lisans mezunuyum ve memur olmak istiyorum olmuyor. çalıştığım için doğru dürüst ders çalışamıyorum 1 de çocuğum var. İşten ayrılsam sıkıntılarımız var çalışmam lazım . Benim gibi özel sektörde çalışmış çocuğu olan arkadaşlar dan yardım istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bir iş yerinde çalışıp hemde kpss ye hazırlanabilir miyim?

madem işten çıkıp hazırlanamıosun gece de dahil her fırsatta çalışman lazım...
kurs çok daha iyi olur ama zamanın yok belli ki çalıştığın için...
hafta sonu kurslarına gidebilirsin.. o da olmadı dediğim gibi çantanda kitap her fırsatta çalışacaksın..

benimde aklıma en mantıklı gelen geceleri çalışmak zaten birde liseden mezun olalı 9 yıl olu üniversiteden açık öğretim okudum 4 yıl oda üç yıl oldu biteli çok eksiğim var birde küçük bir oğlum var hayırlısı artık

gece çalışma işi hikaye bir kere..
şimdi sen kk ya rahatça girebiliyorsan iş yerinden çok denetim altında değilsindir. gündüzleri buralarda dolaşacağına internetten her konuda konu anlatımı bulabilirsin. hem de kpss düzeyinde. ayrıca internette milyonlarca tane test var. ekran üzerinden yapabilirsin. insanların kurduğu kpss siteleri var soru alış verişi, konu alış verişi yapan. ama önce düzenli takip etmen gereken bir kitap olması lazım ki kpss dahilinde olan konuları eksiksiz bilesin. ciddi yayınlardan ne vardı hatırlamıyorum da onu da internet sitelerinden yorumlardan bulabilirsin ya da kitapçılardan.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hafta içi yoğun bir işim var hafta sonu biraz daha rahat olduğum için buraya girebiliyorum . en azından hafta sunu çalışabilirim ayrıca bura girebiliyorum diye denetim altında olmadığımı nasıl çıkardınız onada anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…