- Konu Sahibi FidanAzeri
arkadaslar gercekten biktim artik o yuzden sizlerle paylasmak istedim.uzatip caninizi sikmak istemiyorum o yuzden kisa yazicam ben 1yillik evliyim bundan 5-6 ay once bir hamilelik gecirdim ve dusuk oldu bundan moralim cok bozuldu cunki 5 ay beklemisdim sonucu da boyle oldu neyse ondan sonra tedaviye basladim 4 ay tedavi gordum simdi 3 aydir yeniden denemeye baslamisik ama olmuyor hamile kalamiyorum bu gun doktoruma danisdim niye boyle diye yeniden tahliller verilmeli tedaviye baslamak gerekiyor dedi,cok biktim bizimle bir evlenenlerin her kesin cocugu oldu bir tek bizden baska her kesin sormasindan biktim tedaviler de cok yipratti beni pisikolojik olarak cok kotu durumdayam anlatamam surekli agliyorum.inanirmisiniz ben hic aglamayan birisi idim simdi cok sulu gozlu birisi oldum.is falan ariyorum kafam karissin diye bir az da evde oturursam kafayi yiyecem,ama bu krizde is nerdeeee?ne yapiyim hic bilmiyorum artik aglamaktan biktim yeni tedaviye baslamak istemiyorum.esimi de biktirdim onceden aglarken beni teselli ederdi galiba onu da biktirdim,3 gundu hastalanmisim 3 gundu agliyorum o da artik aglamam alisdi soylediyim gibi onceden cok zor aglayamn biriydim.bilemiyorum ne olacak benim sinum ailemden de uzaktayim baska sehirdeyim burda da akrabam falan yok yalnizlik da cok kotu zaman geciremiyorum butun gunu evde dusunup dusunup agliyorum ne bu ya?kisa kesicem dedim yazdiklarima bak.arkadaslar benim durumumuda olan varmi dusuk yapip sonra hamile kalan varmi?ne tedaviler gordunuz?dusukden tedaviden kac ay sonra hamile kaldiniz?paylasirsaniz cok sevinirim.kusura bakmayin basinizi agrittim okudugununz icin tesekkurler
Son düzenleme: