- Konu Sahibi BarbieveKen
merhaba bende 1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum. bazen yemek yapıyorum bazen kahvaltılık o zaman ne kolayıma geliyorsa. eşimde bu konuda anlayışlı... kahvaltı yapmakta güzel oluyo. tavsiye ederi opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasim sende mesela bamya pisir, (konservelerde oluyor aliyorsun eger cok ugrasmak istemiyorsan) az da patates kes dogra pisir cok lezzetli oluyor, yada hafif firina sebzeli yemek at, sebzeleri kesiyorsun, domates sarmisak yag birazda su baharatlar eklyiorsun firinda pissin cok lezzetli oluyor, tencerede türlü yap bunlar hep sebze yemekleri ve sisirmez hafif kaliyor:) salata cesitleri yap cevizli havuclu yada tavuk hasla ve salatanin icine parcalöa süper oluyor:) üzerinede yogurt gezdir yemede yaninda yat diyor resmen:)
karnabaharın yemeğini bende sevmiyorum .hele kokusu hoş çağrışım yapmıyor..ama önce orta boy çiçek çiçek ayırıp kaynatıp bir güzel eziyorsun içine tuz kırmızı kara biber ekliyorsun bir yumurta kır un ve çıtır pane harcı ekle sonra kaşık kaşık al ve kızgın yağa at...sarımsaklı yoğurtla onu bi güzel..allaaaa tutmayın nan beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii cokacimcoook
benim eşim midesine çok düşkündür yemek yemeyi sever..
bende dediğin gibi sayılan yemekleri biliyorum ama hangisini yapsam karar veremiyorum yada aklıma gelmiyo, o yüzden gün içerisinde mutlaka nete bakarım..
annem gibi olamadım yani nasıl da belirliyodu yapcaklarını hemen akannehir
aşkım kötü olmamış demez, zaten yaptığımı beceririm ama
yetiştiremediğim de yada mutfakta beni uğraşırken gördüğünde dalga geçiyor
kuma alcam sana iyi yemek yapabilen diye
o yemekleri yapar sen de yorulmazsın
herşey senin iyiliğin için inanki diyooo uyuzzzzz laelaelaelaelae
öyle yani
hngi yemekleri yapman fikrini annenden alabilirsin ozmn kaydirigubbakcemile5
mesale benimde esim ck titiz ben evde yokken evin temizligini fln yapar sonrada ben senden daha ii ev hanımıyım fln der ayrıca sunuda sölemek geldi içimden evlilik cok farklı ve cok güzell hani diolar ya bekarlık sultanlıktır die bence diilll aslında evlilik sultanlıktır kocalarımızın sultanlarıyız hepimiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende öğrenciyim....
hemde hem aöf okuyorum hemde örgün eğitim alıyorum ve evliyim..
ama sorun olmuyor hemde zevkli oluyor eşimle birlikte bazen hazırlıyoruz bazende tek olunca müziğide açıyorum ohhhhh keyfime diyecek yok
hem stres atıyorum hemde keyif alıyorum....
dert ettiğin şeye bak
TENCEREYE YAĞI KOY SONRA SOĞAN I KÜP KÜP AT SONRA SALÇA SONRA SU..VE TUZ..
GENELDE BÖYLE OLUYOR...İSTER PATATES YEMEĞİ İSTER BEZELYE İSTER NOHUTTT
YANİ GENELİ HEP BÖYLE......
ÇORBADA ÇOK KOLAYYYY SALÇASI SUYU TUZU BİBERİ TAMAM
eşim benden önce eve geldiği için eve gitmeden bana ne istersin diyor ben de bişeyler söylüyorum ya da sen ne istersen farketmez diyorum, ben eve gittiğimde canım hazırlamış oluyo sağolsunŞeniz