benim de derdim böyle :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
merhabalar kızlar, salı günü çok önemli bir sınavım var ama o kadar umutsuzum ki çalışsam bile olmayacakmış gibi geliyor, bu yüzden konsantre olup çalışamıyorum bile :( ama tabi Allah nasip ederse her şey olur, benim için dua eder misiniz? öyle özel olarak bir şey okumasanız da, içinizden bir inşaallah iyi geçer deseniz de yeter. çok teşekkür ederim.

merhabalar kızlar, salı günü çok önemli bir sınavım var ama o kadar umutsuzum ki çalışsam bile olmayacakmış gibi geliyor, bu yüzden konsantre olup çalışamıyorum bile :( ama tabi Allah nasip ederse her şey olur, benim için dua eder misiniz? öyle özel olarak bir şey okumasanız da, içinizden bir inşaallah iyi geçer deseniz de yeter. çok teşekkür ederim.

Allah yar ve yardimcin olsun, zihin acikligi versin.
İnsallah hayirlisi ile guzel sonuclar alip muzaffer olursun

Şimdi endişeden dolayı sana aklında hiçbirşey yokmuş gibi geliyor canım.Bir de konsantrayonunu dağıtan şeyler vardır tabii.Ama sınav anında sadece sınav kağıdı ile başbaşayken sorulara konsantre olursun,telaşlanma.Çalışabildiğin yerlerden mutlaka aklında birşeyler kalmıştır,alakalı konularda soru gelince zihnin anımsar.Sürekli kötü geçecek diye şartlandırma kendini.Allah zihin açıklığı versin inşallah....

Allah zihin açıklığı versin, kendini olumsuza odaklama, iyi düşün iyi olur inşallah.
Allah yardımcın olsun canım.

benımde cuma gunu sınavım var. cok zor bi ders programlamayla ılgılı. oldum olasıı programlamayı becerememişimdir calısıyorum ama bılemıorum cok korkuorum..

Back
X