- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Protez saç yapan yerler var. Birkaç ay kalıyor sanırım yaptırdıktan sonra. Genelde erkekler yaptırıyor ama kadına da yaparlar bence. Ya da kaynak vs. bişiler deneyebilirsiniz.Kizlar benim saçlarımda cok fazla seyrelmeler oluştu. Bütün tahlillerim temiz hiçbir sorun çıkmadı ama Açılmalar devam ediyor. Bugun alaninda cok iyi olan bir doktora gittim. Bana mezoterapi vs yapabileceğini söyledi.Ancak sadece seanslar sürdüğü sıralarda saçlarımın artacağını tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar eskiye döneceğini, bayanlarda sağlıkla ilgili sorun yok ise bunun bir çözümünün olmadığını söyledi. Saç ekimi zor olur çünkü çalışıyorum. Artık psikilojim bozulmaya başladı. İnsanlar benle konuşurken direkt saçıma bakiyor veya soruyorlar.. gercekten kalıcı bir çözüm yok mu?
Kolajen saçları güçlendiriyor ve dökülmesini engelliyor bende işe yaramıştı toz kolajen kullanıyorumKizlar benim saçlarımda cok fazla seyrelmeler oluştu. Bütün tahlillerim temiz hiçbir sorun çıkmadı ama Açılmalar devam ediyor. Bugun alaninda cok iyi olan bir doktora gittim. Bana mezoterapi vs yapabileceğini söyledi.Ancak sadece seanslar sürdüğü sıralarda saçlarımın artacağını tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar eskiye döneceğini, bayanlarda sağlıkla ilgili sorun yok ise bunun bir çözümünün olmadığını söyledi. Saç ekimi zor olur çünkü çalışıyorum. Artık psikilojim bozulmaya başladı. İnsanlar benle konuşurken direkt saçıma bakiyor veya soruyorlar.. gercekten kalıcı bir çözüm yok mu?
Bence hiç tahlillerde bişey çıkmamışsa bitkisel şeyler deneyin en iyisi bu.o zamana kadar da gerçek saç gibi olanlardan kullanabilirsin.ama bu sefer de iş yerinde fark edilir.iş degiştirebilirsin.trk çözüm bu gibi.ne varsa bitkilerde var vallaKizlar benim saçlarımda cok fazla seyrelmeler oluştu. Bütün tahlillerim temiz hiçbir sorun çıkmadı ama Açılmalar devam ediyor. Bugun alaninda cok iyi olan bir doktora gittim. Bana mezoterapi vs yapabileceğini söyledi.Ancak sadece seanslar sürdüğü sıralarda saçlarımın artacağını tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar eskiye döneceğini, bayanlarda sağlıkla ilgili sorun yok ise bunun bir çözümünün olmadığını söyledi. Saç ekimi zor olur çünkü çalışıyorum. Artık psikilojim bozulmaya başladı. İnsanlar benle konuşurken direkt saçıma bakiyor veya soruyorlar.. gercekten kalıcı bir çözüm yok mu?
Saç bakım yağlarını deneyin , birde hergun bir diş sarımsak küçük parçalar halinde yutun, tüm haliyle yutma ikiye falan böl, sac genelde genetik ailede de saçlar seyrekse sadece dökülme durur eski haline döner , en kötü ihtimal sac ekimi denersiniz çoğu insan yapıyor, baktınız olmuyor saç ektirinKizlar benim saçlarımda cok fazla seyrelmeler oluştu. Bütün tahlillerim temiz hiçbir sorun çıkmadı ama Açılmalar devam ediyor. Bugun alaninda cok iyi olan bir doktora gittim. Bana mezoterapi vs yapabileceğini söyledi.Ancak sadece seanslar sürdüğü sıralarda saçlarımın artacağını tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar eskiye döneceğini, bayanlarda sağlıkla ilgili sorun yok ise bunun bir çözümünün olmadığını söyledi. Saç ekimi zor olur çünkü çalışıyorum. Artık psikilojim bozulmaya başladı. İnsanlar benle konuşurken direkt saçıma bakiyor veya soruyorlar.. gercekten kalıcı bir çözüm yok mu?
minoksidil aslında damarlardaki potasyum kanallarını açarak onların genişlemesini ve böylece tansiyonun düşmesini sağlayan antihipertansif bir ilaçtır. ancak gerçekten ilginç bir şekilde bu ilacı saç dökülmesi için kullanıp sonuç alan varMinoxidil
Tüm tahliller yapıldı mı cidden? Doktorlar bazen atlıyorlar bazı şeyleri. Mesela tiroit panelinize tamamen bakıldı mi? Otoimmun hastalık araştırıldı mi? Adetin 3. Günü hormon testleriniz yapıldı mı? Yoksa basit bir kan sayımı ve TSH hormonuna bakıp eve mi gönderdiler?Kizlar benim saçlarımda cok fazla seyrelmeler oluştu. Bütün tahlillerim temiz hiçbir sorun çıkmadı ama Açılmalar devam ediyor. Bugun alaninda cok iyi olan bir doktora gittim. Bana mezoterapi vs yapabileceğini söyledi.Ancak sadece seanslar sürdüğü sıralarda saçlarımın artacağını tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar eskiye döneceğini, bayanlarda sağlıkla ilgili sorun yok ise bunun bir çözümünün olmadığını söyledi. Saç ekimi zor olur çünkü çalışıyorum. Artık psikilojim bozulmaya başladı. İnsanlar benle konuşurken direkt saçıma bakiyor veya soruyorlar.. gercekten kalıcı bir çözüm yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?