Benim de derdim var!

canım yeni doğum yapmışsın yalnız başına bir kadın el kadar bebek kim yalnız kalmana müsade ederdiki senin
başka çaren yok katlanacan artık marta kadar
Su mart bir gelsin bir daha yuzyuze gelmek istemiyorum. Allahta nasip etmesin. demişsin allah öyle bi mecbur ediyorki sen bile hayret edersin

Herkese tesekkur ederim, ilginiz ve yorumlariniz icin. Dogum sonrasi depresyonun da etksi olabilir kendimi caresiz hissetmemde ama esimin ailesiyle kalmakta benim sinavim sanirim, bu konuda lohusaligim bititnce ayni fikirde olacagimi dusunuyorum.

Allah benim gibi istemedigi kisislerle yasayanlarin yardimcisi olsun.

vay bee:1shok:
siz zaten eşinizin ailesinden kurtulmak istiyosunuz en kısa zamanda,sabır etmenizde güçleşiyor haliyle:sm_confused:
bence siz yatın kalkın Allah'a şükür edinki o kadar dert vermiş size yerimseniben

Aslinda normal bir iliskimiz olsaydi 2 ay sorun olmazdi. Ama gecmisimiz pek parlak degil. Ben 1,5 yillik evliyim. Evlendigimizde bir igne yardim gormedik. Bahaneleride kendi onceki borclariydi. Ilk aylar cok skintili gecti. Borc icinde yuzduk. Cok zor zamanlardi. En azindan 1 bilezik bekledim oda yoktu. Insanin zoruna gidiyor. Esim bana bu konuda cok destek verdi Allahtan. Sonra ben esimle yurtdisina gittim. Bir is teklifi almisti. Fakat gebeydim ve yemek kulturleri o kadar farkliki. Ac kaldim kilo alamadim geri donmeye karar verdim. Hatta aramizdaki buzlari eritirim diye hayatimin hatasini yapip esimin memleketine gittim. Ailesiyle 1 ay kadar kalabildim umdugumu bulamadim. Bana haksizlik yapildigini dusunuyorum. Sonra kendi evime geldim. onlarda beni yalniz birakmamak icin geldi oglunun istegiyle yani. Ama ayni evde olmak beni cok geriyor. ben artik hayatim boyunca onlari gormek istemiyorum. Bu son olur insallah.

canım sakın eleştiriyorum sanma sadece merak ettem ben de yurtdışındayım da yemek kültürleri farklı demişsin ya türk marketler yok muydu..burda biz şahsen öyle yapıyoruz türk marketinden yemeklik alıyoruz evde yemek yapıyoruz yoksa onların çoğu yemeği farklı benzerleri de var..konu dışına çıktım ama merak ettim sadece hangi ülkeydifisfisfis

bu arada kayınvalideni yanında istememekde haklısın eğer sana destek olacak tipler değilse..keşke annen gelebilse bu zamanlar sana en iyi kendi annen bakardı

canım sakın eleştiriyorum sanma sadece merak ettem ben de yurtdışındayım da yemek kültürleri farklı demişsin ya türk marketler yok muydu..burda biz şahsen öyle yapıyoruz türk marketinden yemeklik alıyoruz evde yemek yapıyoruz yoksa onların çoğu yemeği farklı benzerleri de var..konu dışına çıktım ama merak ettim sadece hangi ülkeydifisfisfis

bu arada kayınvalideni yanında istememekde haklısın eğer sana destek olacak tipler değilse..keşke annen gelebilse bu zamanlar sana en iyi kendi annen bakardı

Ulke Guney Kore. Biz ilk gittigimizde pek bir yer bilmiyorduk esim hala orda ama oda turk marketi bulamamis. belki vardir ama biz bulamadik. Gerci pek sanmiyorum oldugunu. Bildigimiz turk lokantasi vardi. ordada yalnizca et pisiriyorlardi. Ben sebze dogru durust yiyemedim. Ayni olan seylerinde ya tipi farkliydi yada tadi igrencti. mesela salatalik yarim metreydi tadida kotuydu. Benim midem kalkti yiyeceklerinden. Bide marketlerinde alisveris yapanlara vermek uzere deniz urunleriyle acayip yesillikleri karistirmislar hele bide o soslari yokmu? pisirip pisirip veriyorlar Bi kere cikariyordum kokudan az kalsin.Belki 4. ayim oldugu icin o kadar tepki verdim bilmiyorum ama uzak dogu bana gore degil kesinlikle. Hele bir yosun corbalari var kendini atarsin kopruden. kokusu yetiyor :( sen hangi ulkedesin?

Back
X