• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de derdim var...

Holygrail

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
216
193
133
Methaba arkadaşlar. Bu forumu sürekli takip ediyordum ama artık ben de bir derdimi anlatmak, önerilerinizi almak için üye oldum. Benim sorunum şu ki; ben eş oldum ama kocama nasıl davranacağımı bilemiyorum. Sorduğum her soru havada kalıyor, anlattığım dertlerim dinlenmiyor. Beni ciddiye almadığını düşünmeye başladım. Bu konuda da kendimi suçlu görüyorum aslında. Belki ben bilmiyorum nasıl konuşacağımı, nasıl yaklaşacağımı. O böyle yaptıkça ben içime kapanıyorum, burda o kadar yalnız hissediyorum ki. Önerilerinize ihtiyacım var.

Evlenmeden once de boyle miydi?

Eger oyleyse evlenmeye nasil cesaret edebildiniz?

Hayır işte asıl mesele bu. Evlenmeden önce saatlerce beni dinlerdi. Bir sorunum olduğunda çözmek için uğraşırdı. Ancak son iki, üç aydır böyle.

Hatta bu konuyu konuştuğumda, neden beni dinlemediğini sorduğumda. Ben seni dinliyorum diyor. Kabul etmiyor dinlemediğini.

Artık eşinizle hiç bir şekilde konuşmayın.
Tamam, hı hı , olur bu cümleleri kurun.
İlgilenmeyin.
Beni dinle, demeyin
Keyfinize bakın ya..
Değişen oysa, kendi kendine düzelsin.Ne yoruluyorsunuz..

1,5 yıldır evliyiz. Öyle aklıma gelen herhangi bir olay yok. Bilemiyorum. Ben de öyle yapmaya başladım zaten artık pek konuşmuyrm. Zaten ilgilenmediğimde o hemen yanıbaşımda bitiyor. Uzun süre devam ettiremiyordum bu ilgilenmeme işini. Ama artık dediğiniz gibi ben de onu dinlemeyeyim de görsün bakalım. Umarım anlar ve kendiliğinden düzelir

Anlattıklarınız ilgi alanına girmiyordur belkide. Mesela dedikodu anlatıyorsanız sevmiyorsa dinlemez kırmamak içinde sessiz kalır. Bu durumu onaylamıyorum kesinlikle. Ben eşimle oturup maç muhabbeti yapıp, siyaset konuşuyorsam o da oturup benim dedikodumu yada saçma sapanda olsa anlattığım her şeyi dinlemek zorunda, paylaşım dediğimiz şey bu. Konuşarak çözersiniz durumu, önce bi nedenini öğrenmek lazım, baştan böyle değilmiş sonuçta.

Hayır dedikodu değil tabi ki. Mesela o gün içinde beni etkileyen, üzen ya da sevindiren bir olay olmuştur, bunu anlatırım. Dertleşmek ya da fikrini almak isterim genellikle. Ama son zamanlarda çok sessiz kalıyor. Bakalım , dediğiniz gibi anlamaya çalışacağım durumu.

demekki bu tarz şeyler eşinizi sıkıyor..zamanla dinlememe kararı almış....böylesine bırakın anlatmayı...kendisi merak etsin o sorsun....

Methaba arkadaşlar. Bu forumu sürekli takip ediyordum ama artık ben de bir derdimi anlatmak, önerilerinizi almak için üye oldum. Benim sorunum şu ki; ben eş oldum ama kocama nasıl davranacağımı bilemiyorum. Sorduğum her soru havada kalıyor, anlattığım dertlerim dinlenmiyor. Beni ciddiye almadığını düşünmeye başladım. Bu konuda da kendimi suçlu görüyorum aslında. Belki ben bilmiyorum nasıl konuşacağımı, nasıl yaklaşacağımı. O böyle yaptıkça ben içime kapanıyorum, burda o kadar yalnız hissediyorum ki. Önerilerinize ihtiyacım var.
kendine göre sıkıntıları olmasın ? siz alın karşınıza ciddi bi şekilde konuşun .

Konuştum anlattım ama bir kaç gün sonra eski halimize dönüyoruz. Bakalım ben anlatmayınca o soracak mı.

Back
X