Benim de İkizlerim Geliyor :)

dğurdum doğracaksın hadi bakalım hoşgeldinnn

hoşbulduk :) evet az kaldı gibi,inşallah biraz daha dayanırlar..

hepimize hayırlı olsun...benimde senin gibi az kaldı...senin nasıl geçiyo günlerin...

sağolasın..benim bu günlerde çok kötü geçiyor..hafif hafif sancılar,kasılmalar,uykusuzluk..okuduklarıma göre normalmiş ama dur bakim ne kadar sürecek ...yılbaşını bi geçirseydik..
benim satım 30 nisan.. iki erkek bekliyorum..seninkiler ne..senin günlerin nasıl geçiyor..
miden yanıyor mu..hazırlıkların bitti mi..

benimde 30 nisan.benimde ikisi erkek..beni de artık zorluyolar.ara ara kasılmalarım oluyo.uykusuzluk da var..ara ara baş ağrımda oluyo...şimdiye kadar çok rahat geçen hamileliğimin son günlerinde artık zorlanmaya başladım yani..
bende yılbaşını atlatsak diyorum..bebişlerim erken gelmezlerse dr.umla en konuşmamızda 37.haftayı bitirdikten sonra alırız demişti..hayırlısı olsun bakalım..yarın kontole gidicem..yarın sabahtan kan tahlili yaptrıp öğleden sonra muayene edicek bakalım ne diyecek..
hastane çantam hazır ama bebek şekeri falan da yaptırmak istiyorum..onlar hazır değil..kapı süsü,takı yastığım yok..odalarında son birkaç yıkanacak eşya var.yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum..senin hazırlıklar ne alemde..

maşallah üç olmuş aynı gün olanlar :) hoşgeldiniz,nasılsınız..
ilaybarscığım sen nasılsın,epey bi yol katettik bakalım,hayırlısı olsun inş..doktordan sonra gelişmeleri yazarım inş..kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…