- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi elifelif123
hay allahim ya. adamin mis gibi esi var ama esinin sukru yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibesi kusura bakmayın ama bu yorum karşısında güldüm, iç sesim böyle ölmez birde füze atsaydı bari dedi valla çok güzel yazmışsınız tekrar etmeme lüzum yok katılıyorum..adam adatacak olsa alt komşunla da aldatır. gerçekten çok garipsiniz ya. böyle bi şüpheniz varsa boşanın kafanız rahat etsin. sen beni aldatırsın ukraynaya gitme ne demek...
Tam da bunu yazmaya gelmiştim, biri yazmadı mı dear ın hitap kelimesi yani formal bir yazışma başlangıcı olduğunu diye.Dear a takılmayın darling olsa takılın hun olsa takılın dear günlük konuşma dilinde sayın/sevgili x diye kullanılır.Kibar yani yılışık değil.
Ama eşinizi de böyle sıkmayın yapacak olan her türlü yapar siz sıktıkça gözü açılır ondan sonra evde huzurum yok ayağına gider başka kadın bulur böyle maalesef.
Bende bunu yazacaktim tam. Benim esimde ticaret yapiyor çinli,guney amerikali,brezilyali bir suru kadin ve adamla konusuyor.Tam da bunu yazmaya gelmiştim, biri yazmadı mı dear ın hitap kelimesi yani formal bir yazışma başlangıcı olduğunu diye.
Hay Allahım ya, bizim ülkenin kadını bir başka.
Bilmiyorsun, bari aç araştır yahu!
Evet bazen ayirt edemiyorsun bazende karşındakinin erkek mi kız mi oldugunu da anlayamıyorsun birine bakiyorsun böyle,erkekmi belli degil,mesela Iran dan yazanlar oluyor,Amerikalilarda cok unisex isim kullaniyor sıkıntı oluyor. Dear yaziliyor direkSevgili myhappyending
Gerçekten alakası yok,muallakta kalacak hicbir şey yok. Günde tam 500 defa dear kullanıyorum her mailde isim soyisim yazmak söz konusu değil.
Merhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
yapmayın arkadaşımValla burayı. Ben bunun için seviyorum vurun kafama lütfen akıllanayım
Tam da bunu yazmaya gelmiştim, biri yazmadı mı dear ın hitap kelimesi yani formal bir yazışma başlangıcı olduğunu diye.
Hay Allahım ya, bizim ülkenin kadını bir başka.
Bilmiyorsun, bari aç araştır yahu!
Önceki mesajımda belirttim, bilmiyorsun bari araştır diye.Belli ki eşine güvenmiyor üç aylık ikiz bebekleriyle de evde yalnız bir kadın.İngilizce bilmiyor da olabilir herkes bilecek diye bir şey yok.Anlayışlı olmak lazım.
Esiniz boyle bir iste calısıyorsa cagın gerekliliklerine, isinin gerekliliklerine uymak zorunda oldugunu biliyorsunuzdur.. Esinize guvenip guvenmemeniz ayrı bir konu ama adam ukraynaya gitsin cine gitsin bu birseyi degistirmez bu onun isi... Ben ve esim ikimizde sık sık yurtdısı seyahati yaparız tek basımıza cunku ayrı islerde calısıyoruz. Ne ondan bu tarz bir davranıs gorurum ne benim aklımın ucuna bu tarz birsey gelir. Su an hamileyim simdi bile gitme gitmeyeceksin demiyorum diyemem de zaten bu onun isi. Ya yapacak ya da isi bırakacak..Merhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Yani simdi beni illa konustaracaksınız ben ünv. Mezunuyum esim lise mezunu benim 5 senedir çalıstıgım gayet iyi bir işim var suan bebeklerden dolayı calısamıyorum ama esim bu işe yeni girdi benim akrabam sayesinde girdi tecrübesi de yok sadece İngilizce biliyor olması işlerine yarıyor bense bilmiyorum diye geri oldum öyle miha bu arada eşimle babamin evinde kalıyoruz iç güveyisi yani dip not olsun buda lütfen varsayımlarla yorum yapmayın en azındam önceki konularımı okuyun anlayın neyin ne oldugunuÖnceki mesajımda belirttim, bilmiyorsun bari araştır diye.
Dear kullanımı, anlamı ne demek, ne zaman yazılır, günlük kullanımda yeri diye arama motoruna sorsa, karşısına çıkacak.
Eşiyle güven problemi olması, aksine daha çok araştırmaya itmeli insanı.
Bir de en çok şaşırdığım, belli ki eşinin gayet işi iyi, kariyer olarak donanımlı bir insan uluslararası çalıştığına, dış ticaret yapabildiğine göre.
Adam kopmuş gitmiş, biraz kadın olarak kendini geliştirmeye çalışmalı.
Dil bilmek değil mesele, azıcık eşinin işinden haberdar, birkaç cümle fikir beyan edebilecek bilgisi olmalı.
Mailinde bir kelimeyle kıskançlık krizleri yaşamamalı.
Bu durumun aksi olunca ne kadar kızıyoruz adam okumamış olabilir ama kendini geliştirmeli, global dünyaya uyum sağlamalı diye.
Sırf kadınlar klübüyüz diye, hep erkeklere mi gömelim yani?