Benim derdim bitmiyor

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar bebeģimin doğmasına 5 gün var maalesef kayınvalidem kabakulak olmuş.Eşimde sağolsun günlerdir annesine gidip duruyor,benimse bu durumdan haberim yok.Ne k.validem oğlum gelme bulaşıcı demiş nede benim eşim bulaşır gitmeyeyim demiş,bilinçsiz insan topluluğu yani of çok sinirliyim.Araştırdım bulaştıktan 3 hafta sonra hastalik ortaya çıkıyormuş yani şuan eşime bulaşmış olabilir hatta bana bile bulaştırmış olabilir.Zaten duygusal ve oldukça hassasim,ya yeni doğan yavruma gecerse diye saatlerdir ağlıyorum,kendime engel olamıyorum.Neden ya madem bulaşıci bi hastaligin var niye karşındakileri uyarmiyorsun.Şimdi o evdeki herkese hastalik bulasmiş olabilir napiyim yani çocuğumu doğar doğmaz karantinayami alayim bu nedir ya anlamadim.Ne yapicam ben cok sinirliyim,ben mi büyütüyorum acaba diyorum ama üzulmeden edemiyorum.

Son düzenleme:
doktora gidip erken teshis gibi birsey olma imkani var mi acaba ?? yan komsumun esi yakalanmisti bebegide kucuktu esini direk annesine postaladi evde ne var ne yok yikadi sildi cocugu oyle eve aldi ... Bu arada harika bilincli insanlarmis tebrik ederim

yarın ilk iş dr. gidicem erken teşhis için bir test vardır umarım.Eşime anneme ve bana yaptiricam.K. validem bide gece arayip eşime beni dr. götür diyor,eşime dedim sen delimisin bulaşıcı diyorum yani şimdiye kadar bulaşmadiysa yarin mi bulaştiracak,şaka gibi ya artik küçük çocuk bile kabakulagin bulasici oldugunu biliyor,ben nasil kızmıyim yeminederim doğum korkum vardi herşeyi unuttum yeni derdim bu oldu.İnşallah bize bulaşmamistir tek duam o,bulaştiysa ne yapicaz bilmiyorum ama bulaşmadiysa eşimin ailesi en az 2 hafta bebeği göremeyecek onu biliyorum

evet bebeğini karantinayı alacaksın ve hastalık riski taşıyan kimse bebeğe yaklaşamayack. bu da onların bilinçsizliklerinin cezası olsun. şu anda hiçbişi senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil. güzel ve sağlıklı bir doğum dilerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…