Benim derdim de gittikce cogalan kilcal damarlar ;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Adminlerden ricam belli bir sure konum burda kalabilir mi?Kizlar baldirlarimda baslayan kendimi bildim bileli var olan kilcal damarlar gittikce fazlalasiyor.Artik koluma,sirtima,gogusume ve diger yerlere sicradi.Ve ufak da degil kucuklu buyuklu.Bacaklarim sirf bu yuzden berbat duruyor.3 doktora gittim.Universite hastanesine,ozele,devlete.Hepsi ayni seyi dedi.Saglik acisindan ciddi bir sorun olmaz estetik acidan ise guzellik merkezi veya ozel hastanelerde yaptirabilirsin tedavi dediler.Ama benim bulundugum yer kucuk oldugundan guvenilir bir yer yok ve suan maddi acidan da sikintim var.Bana tavsiye edeceginiz birseyler var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesin bu 1.haftada 3-4 defa soğuk duş al.bir de her banyodan sonra duş suyunu soğuğa çevir çıkışı öyle yap.geçirmez ama ilerlemesini durdurur bu da 2. her şeyin var bir yolu üzülmeye değmez bu da 3 :KK68:

Adminlerden ricam belli bir sure konum bursa kalabilir mi?Kizlar baldirlarimda baslayan kendimi bildim bileli var olan kilcal damarlar gittikce fazlalasiyor.Artik koluma,sirtima,gogusume ve diger yerlere sicradi.Ve ufak da degil kucuklu buyuklu.Bacaklarim sirf bu yuzden bernar duruyor.3 doktora gittim.Universite hastanesine,ozele,devlete.Hepsi ayni seyo dedi.Saglik acisindan ciddi bir sorun olmaz estetik acidan ise guzellik merkezi veya ozel hastanelerde yaptirabilirsin tedavi dediler.Ama benim bulundugum yer kucuk oldugundan guvenilir bir yer yok ve suan maddi acidan da sikintim var.Bana tavsiye edeceginiz birseyler var mi?
Ben yüzümdekileri lazer ile bir seansta halletirdim, geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum

canım sıkma canını Rabbim dermansız dert vermesin bu 1.haftada 3-4 defa soğuk duş al.bir de her banyodan sonra duş suyunu soğuğa çevir çıkışı öyle yap.geçirmez ama ilerlemesini durdurur bu da 2. her şeyin var bir yolu üzülmeye değmez bu da 3 :KK68:
Canim oncelikle tesekkur ederim :) fakat ben cok uzun zamandir bu yontemi uyguluyorum spor da yapiyorum malesef durmak bir yana daha da artiyor ;(

Lr die bi markani fis fis sisede bi suyu var o urunu satan birini bul al goruntuyu yumusatior arastir bi
Reklamlar da duydum ama ustunde durmadim diger birkac ürününü kullanip memmun kalmadığımdan ama bir daha arastiracagim tesekkur ederim:)

Adminlerden ricam belli bir sure konum burda kalabilir mi?Kizlar baldirlarimda baslayan kendimi bildim bileli var olan kilcal damarlar gittikce fazlalasiyor.Artik koluma,sirtima,gogusume ve diger yerlere sicradi.Ve ufak da degil kucuklu buyuklu.Bacaklarim sirf bu yuzden berbat duruyor.3 doktora gittim.Universite hastanesine,ozele,devlete.Hepsi ayni seyi dedi.Saglik acisindan ciddi bir sorun olmaz estetik acidan ise guzellik merkezi veya ozel hastanelerde yaptirabilirsin tedavi dediler.Ama benim bulundugum yer kucuk oldugundan guvenilir bir yer yok ve suan maddi acidan da sikintim var.Bana tavsiye edeceginiz birseyler var mi?
Bacaklarımdakı damarlar yuzunden sınırım bozuldu artık dogum fln ypsam neyse
Hngı dr bakıyor bnde gıtcm

Gecmis olsun
Bende de var üst bacağımda yüzümde henüz okadar rahatsızlık vermiyor ama ilerde artar diye korkmuyor degilim
Banada doktor güneş yapıyor fazla güneşe çıkma demişti küçüklüğümde 3 ay yazlıkta kömür gibi olurdum ona bağlıyorum tenimde çok ince
Hamam sauna gibi sıcağa girince iyice genisliyor damarlar
Teniniz incemi?
Sıcak suyla duş almayın peeling ve kese yapmayın

Ya canim sorma brnimde yuzumde vardi gerizekagli doktor yanlislikla cukur acti...ustelik damarda hala duruyor gecmedi...
Aaaa o_O çok üzüldüm benim doktorum deneme atışları yaptı sürekli takip etti göze yakın kısmı yapmadı , çok düşük ayarda yapmaya çalıştığını söyledi ... Tamamen yok olmuş değil sadece gözükmüyor ben gerdirince yüzümü biraz gözüküyor , şuan Güneş'e falan dikkat ediyorum. Çok aşırı fazla vardı

Yanlışınız olmasın? Kalp damar cerrahısı gormesi gerekıyor dıye konuştum hastane ıle
Şöyle söylim kalp damar daki damar değil kılcal damar , varisin çok aşırı küçüğü olduğu için bu isim verilmiş , herhangi bir yan etkisi olmadığı için tamamen cilt doktorunda estetik bir işlem ile çözülüyor ..Boşuna gitme derim kalp doktoruna .boşuna randevu almış olursunuz . İçimizden gelen bir hastalık değil bu , açık ten , güneş , soğuk , sıcak faktörleri ile olan bir şey

Lr ürünleriyle çok büyük ölçüde çözüme kavuşabilirsiniz diye düşünüyorum.İsterseniz detaylı görüşebiliriz rahatsızlığınızın düzeyini ve neler yapabileceğimizi

Back
X