- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
Meraba arkadaslar..
Hayata küskünüm, kendimi dindar sanardım, şimdi dua bile edemiyorum
Ben biricik kardeşimi, canımı kanımı kanserden kaybettim.. Annemin babamın çektiği acıları tarif bile edemem..
Ben kardeşimle beraber halamı, babamın babasını, annemin annesini kanserden kaybettim..
Yani Benim canım babamın evladı ile ablası kanserden vefat etti hem de 9 ay ara ile..
Ve simdi ise annem meme kanseri.. Dün öğrendik..
Bu pazar günü o kadar suskunuz ki, babam üzüntüden tek kelime edemiyor..
Ben korkuyorum, kardeşim gideli daha 2 yıl bile olmamışken, annem de giderse napacagım bilmiyorum..
Annem ise sürekli babam ile beni düşünüyor, ona bişey olursa biz naparız diye düşünüyor..
Bu pazar günü suskunuz..
Dua edin bize lütfen..
Kanser peşimizi bırakmayacak, annem kardeşim ve anneannemi bulan bu illet bir gün beni de bulacak.. Beni bulmazsa çocuğumu bulacak..
Ne ümidim var ne hayalim
Suskunum ve çaresizim..
Gen testi yaptırmayı düşünüyoruz bana, bende de kanser riski varsa rahmimi, memelerimi aldırmamız gerekebilir ki ben 20 yaşındayım..
Diyorum ya hayata dair ne hayalim kaldı ne ümidim..
Hayata küskünüm, kendimi dindar sanardım, şimdi dua bile edemiyorum
Ben biricik kardeşimi, canımı kanımı kanserden kaybettim.. Annemin babamın çektiği acıları tarif bile edemem..
Ben kardeşimle beraber halamı, babamın babasını, annemin annesini kanserden kaybettim..
Yani Benim canım babamın evladı ile ablası kanserden vefat etti hem de 9 ay ara ile..
Ve simdi ise annem meme kanseri.. Dün öğrendik..
Bu pazar günü o kadar suskunuz ki, babam üzüntüden tek kelime edemiyor..
Ben korkuyorum, kardeşim gideli daha 2 yıl bile olmamışken, annem de giderse napacagım bilmiyorum..
Annem ise sürekli babam ile beni düşünüyor, ona bişey olursa biz naparız diye düşünüyor..
Bu pazar günü suskunuz..
Dua edin bize lütfen..
Kanser peşimizi bırakmayacak, annem kardeşim ve anneannemi bulan bu illet bir gün beni de bulacak.. Beni bulmazsa çocuğumu bulacak..
Ne ümidim var ne hayalim
Suskunum ve çaresizim..
Gen testi yaptırmayı düşünüyoruz bana, bende de kanser riski varsa rahmimi, memelerimi aldırmamız gerekebilir ki ben 20 yaşındayım..
Diyorum ya hayata dair ne hayalim kaldı ne ümidim..