- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Ara ya, düşünmeden çevir.
Anneciğim, nasıl oldun, merak ettim de yeter. İlla öyle 15-20 dk konuşmak, muhabbetin iyice sarması gerekmez ki.
Ben de tel de konuşmayı pek sevmem mesela, kendi annemle bile 5 dk falan anca.
Kuruntu yapiosun her kayinvalide bekler aranmayiAynen ben de ama benim annem çemkirir aramadın diye. Ruhu kaynanaÖyle olunca da yapmacık mı olurum diyorum sen arama arama ondan sonra "iinicim nisil ildin mirik ittim" sanki kadın laf sokcak gibi geliyo ama hayatta yapmaz.
Kurdukça insanın kafasında büyüyor. Bilirim, sen hiç kafa yorma, bırak bize yazmayı ara 2 dkka da, sonra gel anlat nasıl geçti :)Aynen ben de ama benim annem çemkirir aramadın diye. Ruhu kaynanaÖyle olunca da yapmacık mı olurum diyorum sen arama arama ondan sonra "iinicim nisil ildin mirik ittim" sanki kadın laf sokcak gibi geliyo ama hayatta yapmaz.
Evet sanırım sık sık konu açıyorum ama akıl istemek için doğru er burası gibi geliyor. Şimdi size bahsedeceğim konudan sadece ben mi muzdaribim merak ediyorum;
Yeni evli sayılırız. Eşimle mutluyuz da çok şükür. Ailesini de çok severim gerçekten iyi insanlar. Köyde aşıyorlar ve tarım ile geçiniyorlar. Kendim isteyerek bazen eşimi sürükleyerek götürüyorum öyle bir iletişimimiz var.
Gel gelelim, yahu ben kayın validemi arayamıyorum arayınca da ne diyeceğimi bilemiyorum. Ya çekiniyorum bildiğin. Yüz yüzeyken muhabbetimiz çok iyi. Çok sessiz sakin mülayim bir insandır hatrını kırmayı da hiç istemem. Üzülüyorum böyle olunca onu kırıyorum verdiğim değeri gösteremiyorum gibi geliyor. Ama telefonu elime alınca tık yok. Anneler gününde bi aradım, inanın kekeledim konuşurken yapamadım.
Basbaya iletişim problemim var yani. Kadıncağız rahatsızlanmış kaç gündür arycam arayamıyorum kötü de hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım?
Aynen ben de ama benim annem çemkirir aramadın diye. Ruhu kaynanaÖyle olunca da yapmacık mı olurum diyorum sen arama arama ondan sonra "iinicim nisil ildin mirik ittim" sanki kadın laf sokcak gibi geliyo ama hayatta yapmaz.
Dedigine gore bide iyimis tipki benim kayinvalidem gibi o yuzden ben iki uc gunde bir konusurum hatta sorunlarimi paylasirim beni dinler akil verir cok rahatliyorum onunla konusunca iyi ki var
Alışırsın kendine dert arama.
aksam esın geldıgınde ara
annecım nasılsın rahatsızlanmıssın cok gecmıs olsun yapabılecegım bırsey var mı
gelıp senle ılgılenemedım kusura bakma de
saol kızım ıyıyım falan der
esınızı ıma ederek tele onuda verıyorum cok opuyorum bı ıstegınız var mı ? de
oda yok saol der
telı kocana ver
oda konussun gecmıs olsun bıseye ıhtıyacın varmı desın hal hatır sorsun
oldu bıttı :)
bı ıkı kere ararsan konusursan telde de konusmaya alısırsınamaan bizimki(eşim) deli pek sevmiyo telefonda konuşmayı öyle yapınca da kızıyor. Ama benim anne babamla car car konuşuyor. Öyle olunca üzülüyorum haksızlık oluyor bence kv ve kp ye.
bı ıkı kere ararsan konusursan telde de konusmaya alısırsın
heyecan yapcak bırsey yok :) esının annesı babası
deme senin annen baban konuskan biri ama onlar degil her iki tarafla ayni sekilde konusulacak die biseyde yok sen sadece olmasi gerketigi gibi yap uzulmenede gerek yokamaan bizimki(eşim) deli pek sevmiyo telefonda konuşmayı öyle yapınca da kızıyor. Ama benim anne babamla car car konuşuyor. Öyle olunca üzülüyorum haksızlık oluyor bence kv ve kp ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?