Benim derdim kendimle.

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
Evet sanırım sık sık konu açıyorum ama akıl istemek için doğru er burası gibi geliyor. Şimdi size bahsedeceğim konudan sadece ben mi muzdaribim merak ediyorum;

Yeni evli sayılırız. Eşimle mutluyuz da çok şükür. Ailesini de çok severim gerçekten iyi insanlar. Köyde aşıyorlar ve tarım ile geçiniyorlar. Kendim isteyerek bazen eşimi sürükleyerek götürüyorum öyle bir iletişimimiz var.

Gel gelelim, yahu ben kayın validemi arayamıyorum arayınca da ne diyeceğimi bilemiyorum. Ya çekiniyorum bildiğin. Yüz yüzeyken muhabbetimiz çok iyi. Çok sessiz sakin mülayim bir insandır hatrını kırmayı da hiç istemem. Üzülüyorum böyle olunca onu kırıyorum verdiğim değeri gösteremiyorum gibi geliyor. Ama telefonu elime alınca tık yok. Anneler gününde bi aradım, inanın kekeledim konuşurken yapamadım.

Basbaya iletişim problemim var yani. Kadıncağız rahatsızlanmış kaç gündür arycam arayamıyorum kötü de hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım?

Ara ya, düşünmeden çevir.

Anneciğim, nasıl oldun, merak ettim de yeter. İlla öyle 15-20 dk konuşmak, muhabbetin iyice sarması gerekmez ki.

Ben de tel de konuşmayı pek sevmem mesela, kendi annemle bile 5 dk falan anca.

Gecici bi durumdur bu yeni evliyim diyosunuz zaman gectkce alisirsiniz.hastalanmis hic olmazsa esiniź yaninizdayken konusun biraz daha rahatlarsiniz.hic aramamk olmaz yuzyuzeyken iyi ama gidince unutup umursamayan gelin olursinuz sonra mazallh:KK66:

Ara ya, düşünmeden çevir.

Anneciğim, nasıl oldun, merak ettim de yeter. İlla öyle 15-20 dk konuşmak, muhabbetin iyice sarması gerekmez ki.

Ben de tel de konuşmayı pek sevmem mesela, kendi annemle bile 5 dk falan anca.

Aynen ben de ama benim annem çemkirir aramadın diye. Ruhu kaynana :D Öyle olunca da yapmacık mı olurum diyorum sen arama arama ondan sonra "iinicim nisil ildin mirik ittim" sanki kadın laf sokcak gibi geliyo ama hayatta yapmaz.

kv demi bu kadar sevsem hergün arardım heralde. çekinecek ne varki. sürekli laf sokan,sizi deli eden,herşeye karışan biri değilmişki.

yıllardır çok çok mecbur kalmassam aramamda. ama konuşamadığımdan değil içimden gelmez.

Aynen ben de ama benim annem çemkirir aramadın diye. Ruhu kaynana :KK70: Öyle olunca da yapmacık mı olurum diyorum sen arama arama ondan sonra "iinicim nisil ildin mirik ittim" sanki kadın laf sokcak gibi geliyo ama hayatta yapmaz.
Kurdukça insanın kafasında büyüyor. Bilirim, sen hiç kafa yorma, bırak bize yazmayı ara 2 dkka da, sonra gel anlat nasıl geçti :)

Dedigine gore bide iyimis tipki benim kayinvalidem gibi o yuzden ben iki uc gunde bir konusurum hatta sorunlarimi paylasirim beni dinler akil verir cok rahatliyorum onunla konusunca iyi ki var

Evet sanırım sık sık konu açıyorum ama akıl istemek için doğru er burası gibi geliyor. Şimdi size bahsedeceğim konudan sadece ben mi muzdaribim merak ediyorum;

Yeni evli sayılırız. Eşimle mutluyuz da çok şükür. Ailesini de çok severim gerçekten iyi insanlar. Köyde aşıyorlar ve tarım ile geçiniyorlar. Kendim isteyerek bazen eşimi sürükleyerek götürüyorum öyle bir iletişimimiz var.

Gel gelelim, yahu ben kayın validemi arayamıyorum arayınca da ne diyeceğimi bilemiyorum. Ya çekiniyorum bildiğin. Yüz yüzeyken muhabbetimiz çok iyi. Çok sessiz sakin mülayim bir insandır hatrını kırmayı da hiç istemem. Üzülüyorum böyle olunca onu kırıyorum verdiğim değeri gösteremiyorum gibi geliyor. Ama telefonu elime alınca tık yok. Anneler gününde bi aradım, inanın kekeledim konuşurken yapamadım.

Basbaya iletişim problemim var yani. Kadıncağız rahatsızlanmış kaç gündür arycam arayamıyorum kötü de hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım?

- Alo
- Alo merhaba X anne nasılsın?
- İyiyim kızım sen nasılsın?
- Çok şükür ben de iyiyim. hastalanmışsın diye duydum geçmiş olsun neyin var?
- bla bla bla oldum.
- Kendine çok dikkat et, doktora gittin mi?
- gittim bla bla bla...
- Bir şeye ihtiyacın var mı? geleyim mi?
- Yok kızım sağol (der muhtemelen)
- Tamam yapabileceğim bişey olursa haberdar et, babama da selamlar, X (eşin) in de çok selamı var, öpüyoruz. Allaha emanet olun.
- Siz de yavrum.
- Hadi ararım ben yine görüşürüz....

böyle bişeyler de işte. aramız iyi dedin diye samimi yazdım
1.5 dk sürer arayıver.

Aynen ben de ama benim annem çemkirir aramadın diye. Ruhu kaynana :KK70: Öyle olunca da yapmacık mı olurum diyorum sen arama arama ondan sonra "iinicim nisil ildin mirik ittim" sanki kadın laf sokcak gibi geliyo ama hayatta yapmaz.

:) "iinicim nisil ildin mirik ittim" :KK70:
güzelmişşş

soğuk, düşüncesiz geleceğinize yapmacık gelmeniz onların gözünden daha iyi olacaktır.
arayın gitsin.. yüzyüze ne kadar iyi olsanızda beklerler.
yarın öbürgün bir sıkıntıda eşinize dile getirirler falan filan belli mi olur neler okuyoruz

Dedigine gore bide iyimis tipki benim kayinvalidem gibi o yuzden ben iki uc gunde bir konusurum hatta sorunlarimi paylasirim beni dinler akil verir cok rahatliyorum onunla konusunca iyi ki var

Ya aynen bi de kendi halinde hani anlış anlamayın köy şehir diye ayırmak hoş değil ama kadıncağız köyde sabah erken kalk işlen akşam olsun yat modunda hani öyle şuna karışayım bunun işine burnumu sokayım aa olay var hadi cup diye dalayım asla demez çok görgülü ve çok temiz kalpli bi kadın. Ama mesela belli edemiyo aynı ben gibi .Eşim diyor zaten onun kızı gibisin diye :D

Bende aramam bayramda kandilde özel günlerde ararım konuşacak pek bir şey yok o yüzden çok arama ihtiyacı hissetmedim zaten hafta da ya da 2 haftada bir görürüm genellikle ya biz gideriz ya onlar gelirler ama sizin yerinizde olsam rahatsız olsa en azından geçmiş olsun anne diye arardım çok konuşmaya gerek yok bizimde 2-3 dakikayı geçmemiştir konuşmalarımız yan yanayken çok samimi olmasakta iyiyiz :KK53:

aksam esın geldıgınde ara
annecım nasılsın rahatsızlanmıssın cok gecmıs olsun yapabılecegım bırsey var mı
gelıp senle ılgılenemedım kusura bakma de
saol kızım ıyıyım falan der
esınızı ıma ederek tele onuda verıyorum cok opuyorum bı ıstegınız var mı ? de
oda yok saol der
telı kocana ver
oda konussun gecmıs olsun bıseye ıhtıyacın varmı desın hal hatır sorsun
oldu bıttı :)

aksam esın geldıgınde ara
annecım nasılsın rahatsızlanmıssın cok gecmıs olsun yapabılecegım bırsey var mı
gelıp senle ılgılenemedım kusura bakma de
saol kızım ıyıyım falan der
esınızı ıma ederek tele onuda verıyorum cok opuyorum bı ıstegınız var mı ? de
oda yok saol der
telı kocana ver
oda konussun gecmıs olsun bıseye ıhtıyacın varmı desın hal hatır sorsun
oldu bıttı :)

amaan bizimki(eşim) deli pek sevmiyo telefonda konuşmayı öyle yapınca da kızıyor. Ama benim anne babamla car car konuşuyor. Öyle olunca üzülüyorum haksızlık oluyor bence kv ve kp ye. :(

amaan bizimki(eşim) deli pek sevmiyo telefonda konuşmayı öyle yapınca da kızıyor. Ama benim anne babamla car car konuşuyor. Öyle olunca üzülüyorum haksızlık oluyor bence kv ve kp ye. :KK43:
bı ıkı kere ararsan konusursan telde de konusmaya alısırsın
heyecan yapcak bırsey yok :) esının annesı babası

amaan bizimki(eşim) deli pek sevmiyo telefonda konuşmayı öyle yapınca da kızıyor. Ama benim anne babamla car car konuşuyor. Öyle olunca üzülüyorum haksızlık oluyor bence kv ve kp ye. :KK43:
deme senin annen baban konuskan biri ama onlar degil her iki tarafla ayni sekilde konusulacak die biseyde yok sen sadece olmasi gerketigi gibi yap uzulmenede gerek yok

Back
X