benim derdim senin derdini dover derler ya...

korlumerve

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
159
8
11
İstanbul
Oncelikle slmlar....bnm yasim24 annem babam ayriydi ve babami 4 yasimdan 12 yasima kadar gormedim gorusmeye basladik cok mtlu oldum artik BabaM vardi ve bu adam...15 yasimda enset dedigimiz bir pis olayi yapti bana hala mahkemedeyiz ve yakalanamiyor...su an ewliyim ve ikinci ewliligim ilk ewliligmden oglum var yury dsinda horemiyorum su anki esim dengesiz ama cok sewiorum esim ben ve babanesi beraber yasioruz ewin butun gderlerine babanesi bakiyor diyeblirim inanin cok cikmazdayim esimden uzaklasmaya basladim ama bebek istyorum beni surekli cock gbi azarliyor cunku arkamda biri olmadigini biliyor canima kiymamak icin zor duruyorum yardm lutfennnn

Oncelikle slmlar....bnm yasim24 annem babam ayriydi ve babami 4 yasimdan 12 yasima kadar gormedim gorusmeye basladik cok mtlu oldum artik BabaM vardi ve bu adam...15 yasimda enset dedigimiz bir pis olayi yapti bana hala mahkemedeyiz ve yakalanamiyor...su an ewliyim ve ikinci ewliligim ilk ewliligmden oglum var yury dsinda horemiyorum su anki esim dengesiz ama cok sewiorum esim ben ve babanesi beraber yasioruz ewin butun gderlerine babanesi bakiyor diyeblirim inanin cok cikmazdayim esimden uzaklasmaya basladim ama bebek istyorum beni surekli cock gbi azarliyor cunku arkamda biri olmadigini biliyor canima kiymamak icin zor duruyorum yardm lutfennnn

canım yaşadıklarına çok üzüldüm..biraz metanetli davran lütfen :(
Not:Yazdıkların çok zor okunuyor lütfen Türkçe'ye biraz daha dikkat canım.

Bir işe girip çalışsanız, hem birikiminiz olur, eşiniz güçlü olduğunuzu bilir
hareketlerine dikkat eder belki.

Çalışmanıza izin vermiyor mu?

Terk etmek canına kıymaktan daha mantıklı değil mi?

canınıza kıymayı hiç düşünmeyin bence.kara gün kararıp kalmaz derler.uzaklaştığınız adamdan niye bebek istiyorsunuz ki

canım yaşadıklarına çok üzüldüm..biraz metanetli davran lütfen :(
Not:Yazdıkların çok zor okunuyor lütfen Türkçe'ye biraz daha dikkat canım.

Kusura bakmayin esim internete girdigimi bilmiyor gizli yaziyorum yasadigim enset ( aile ici tecavuz) yuzunden cok yiprandim yeni bir bebek istiyorum ama esimden sogumaya basladim cocuk gibi herseye azarliyor ne yapmamliyim...

Bir işe girip çalışsanız, hem birikiminiz olur, eşiniz güçlü olduğunuzu bilir
hareketlerine dikkat eder belki.

Çalışmanıza izin vermiyor mu?

Terk etmek canına kıymaktan daha mantıklı değil mi?
Ben ewden tek cikamam ve cama cikamam....bu zamanda kaldimi diyceksiniz ama beni bu kadar sahiplenmesi bana iyi geliyor sanirim :/

Ben ewden tek cikamam ve cama cikamam....bu zamanda kaldimi diyceksiniz ama beni bu kadar sahiplenmesi bana iyi geliyor sanirim :/

Bunun adı sahiplenme mi oluyor?
Senin yaşama hakkını elinden alıyor, onun istediği hayatı yaşıyorsun.
Adına da sevgi, aşk koyuyor bu tipler.
O ne yapıyor dışarıda, sana ne kadar sadık.
Bilebilir misin?
Bir haltlar karıştırsa bile bu şartlarda yıllarca uyutur seni.

Yapma, etme bu aşk değil.
Sana iyi gelmiyor bu adam.. İyi gelseydi canına kıymayı düşünmezdin..

Allahım bu öz babanın çocuğuna tecavüz olaylarını duyduğumda mahfoluyorum Allahım kimselere yaşatmasın çok geçmiş olsun ama bu sıkıntılar içinde çocuk yapmak istemenizi şöyle anlıyorum uğraş istiyosunuz sevgi eksikliğinizi bebekle gidermek istiyosunuz ama sağlıklı bi evlilik değilse bu ikinci bir çocuk hasreti çekmeye dayanabilirmisiniz? bunu sorun önce kendinize sonra eşinizle olan sorunlarınızı konuşarak gidermeye çalışın en önemlisi kendi ayaklarınız üzerinde durun ne yapın ne edin meslek edinin sonra bu yürüyecek bi evlilikse çocuk düşünün yazık günah sizde ayrı ailelerde büyümüşsünüz zaten çocuğunuzun biri sizden ayrıymış ikincisinede aynı şey olucaksa bu sizin vebaliniz olur

Ben bu konuyada inanmadim kusura bakmayin...

Eger mantik olarak boyle bir seyin REklam olacagini duaunuyosaniz vicdaniniza kalmis kimseyi inandirmak gbi bir sorunun yok bende istedim normak bir aile ama olmadi istanbul kartal 3. Agir ceza mahkemesinde goruluyor bende gurur duyarak anlatmak isterdim bnu yapan Adam insaat muhendisi gurur. DuyULuRmu bu adamla yapmayi. Allah askina YAPMAYin

Allahım bu öz babanın çocuğuna tecavüz olaylarını duyduğumda mahfoluyorum Allahım kimselere yaşatmasın çok geçmiş olsun ama bu sıkıntılar içinde çocuk yapmak istemenizi şöyle anlıyorum uğraş istiyosunuz sevgi eksikliğinizi bebekle gidermek istiyosunuz ama sağlıklı bi evlilik değilse bu ikinci bir çocuk hasreti çekmeye dayanabilirmisiniz? bunu sorun önce kendinize sonra eşinizle olan sorunlarınızı konuşarak gidermeye çalışın en önemlisi kendi ayaklarınız üzerinde durun ne yapın ne edin meslek edinin sonra bu yürüyecek bi evlilikse çocuk düşünün yazık günah sizde ayrı ailelerde büyümüşsünüz zaten çocuğunuzun biri sizden ayrıymış ikincisinede aynı şey olucaksa bu sizin vebaliniz olur

İnanin o kafar gulen birisiyim ki hic biseyi takmaz gorunuyorum hrp vurdumduymaz gbiyim ama su an jinekoloji obkoloji takibndeyim rahim agzi kanserini atlattim ameliyatla aylattim cok skur sonum neereye gidcek bnde blmiyorum

Back
X