Benim derdim yine aynı....

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Herkese merhaba benim derdim direksiyon sınavı ilkinde paralel parka kadar gelip parkı yaptim sonra ne olduysa direksiyonu kırdım kaldırıma değdi ve sonuç olarak kaldım bu hafta sonu ikinci sınavım var ve ben aşırı gerginim üstelik otomatik araba manuel olsa demek ki kaldıramayacakmisim bile üç gün dersim var ikişer saat bugün gittim hocam gayet memnun sadece paralel parka yaklaşırken dubaya biraz uzak kaldım bir kaç defa yaptık ikisinde yine uzak girdim yani tam sağa yanasamiyorum ama sınavda yapmıştım nasıl yaptıysam tabi onu da canım çok sıkkın morale ihtiyacım var yine kalırsam diye hazmedemiyorum garı öbür şekilde bildiğiniz tüyolar var varsa bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok mutsuzum

İnternetteki park etme videolarını izleyin. Tüyolar veriyorlar. Dikiz aynası duba hizasına gelince sola kır vs diye.(misal verdim) teorik olarak anlarsaniz pratikte yardımcı olacağını düşünüyorum.

İnternetteki park etme videolarını izleyin. Tüyolar veriyorlar. Dikiz aynası duba hizasına gelince sola kır vs diye.(misal verdim) teorik olarak anlarsaniz pratikte yardımcı olacağını düşünüyorum.
İzliyorum aslında yaparken de sorunum yok ama bir gün mükemmel olurken ertesi gün yapılmayacak bir hata yapiyorum

Yani ben de hayatın sonu değil diyeyim..
Bir ehliyet için mutsuz ve umutsuz olmaya gerek yok.
Fazla abartıyorsunuz,fazla onemsiyorsunuz ; bu yüzden de yapamıyorsunuz.
Bırakın,olursa olur olmazsa olmaz.
Üzülmeyin bu denli.
Şimdi şöyle genç değilim yani 20 li yaşlarımda olsam gerçekten sorun etmem ama olsun istiyorum çok takildigim için de olmayabilir mi birde üzülmeyim dedim hadi ilklerin günahı olmaz ama iki gün sonra kendime sinir oldum

Üzülmeyin yahu ben 3 de aldım😅 Ben manuel aldım sizi çok iyi anlıyorum. Ne kadar stres yaparsan,sınav o kadar başarısız oluyor onu söyleyeyim. Ben her akşam arabayı alıp park alanına gidip çalıstım. Dubaları ezberledim her stili denedim yani. Ancak öyle geçtim sınavdan. Tek yapmanız gereken bol bol pratik.

inanır mısın 14 ders üstüne ek ders bile aldım simdi de yine aldım inşallah bu hafta sonu olur
Tabii ki inanırım.
Araç kullanmak çok çok keyifli.
İnşallah sen de çok mutlu kullanacaksın.

Çok teşekkür ederim dua edin bana ❤️
Dualarıma hemen katarım.

Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.

Başarılı haberlerini alalım inşallah.

Tabii ki inanırım.
Araç kullanmak çok çok keyifli.
İnşallah sen de çok mutlu kullanacaksın.

Dualarıma hemen katarım.

Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.

Başarılı haberlerini alalım inşallah.
Amin amin Allah razı olsun sizinde ne isteğiniz varsa Allah nasip etsin inşallah geçerim

Üzülmeyin yahu ben 3 de aldım😅 Ben manuel aldım sizi çok iyi anlıyorum. Ne kadar stres yaparsan,sınav o kadar başarısız oluyor onu söyleyeyim. Ben her akşam arabayı alıp park alanına gidip çalıstım. Dubaları ezberledim her stili denedim yani. Ancak öyle geçtim sınavdan. Tek yapmanız gereken bol bol pratik.
Aksilik işte benim çalıştığım araba küçük evdeki büyük yani parklara sığmıyor bizim araba o yüzden derslerde çok iyi anlamam yapmam lazım

Ben bugün yine kaldım yani ikinci sınavda hocam da şaşkın l parka fazla sağlı girdim ama iş işten geçti tabi duzeltemedim de bir huzel arkadaki dubaya vurdum çok çok üzgünüm heyecanlı değilim sürüşümde sıkıntı yok ama parklar da derste yaparken sınavda bana bişey oluyor gerizekali falanmiyim acaba bilemedim eşimde aynana bakmiyomusun diyo normal zamanda manevra yapar girersin ama sınavda böyle bir hakkın yok anlatamıyorum çok üzgünüm artık baskı var üstümde acaba bu yaştan sonra macerami oldu diyorum bir yanım bırak artık uğraşma diyor bir yanım sonuna kadar uğraş diyor bundan sonra ki iki dersede gitmiycem direk sınava gitcem artık park duba lafı duymak dahi istemiyorum midem bulandı artık

Ben bugün yine kaldım yani ikinci sınavda hocam da şaşkın l parka fazla sağlı girdim ama iş işten geçti tabi duzeltemedim de bir huzel arkadaki dubaya vurdum çok çok üzgünüm heyecanlı değilim sürüşümde sıkıntı yok ama parklar da derste yaparken sınavda bana bişey oluyor gerizekali falanmiyim acaba bilemedim eşimde aynana bakmiyomusun diyo normal zamanda manevra yapar girersin ama sınavda böyle bir hakkın yok anlatamıyorum çok üzgünüm artık baskı var üstümde acaba bu yaştan sonra macerami oldu diyorum bir yanım bırak artık uğraşma diyor bir yanım sonuna kadar uğraş diyor bundan sonra ki iki dersede gitmiycem direk sınava gitcem artık park duba lafı duymak dahi istemiyorum midem bulandı artık
Sağlık olsun inşallah arkadaşım.
Hiç üzülme.
Sakın kendine öyle sözler kullanma.

Sakın pes etme.
Allah’ımın izniyle başaracaksın inşallah.

Öhüm öhüm açılın ben geldim😬
Kursa yazıldım. Çocuklarımın babası aşırı destek görmen lazım. Sonra her sınavda bana bir haller oluyor. Kalıyorum! 3 arkadaş birlikte gittik biri fena değil diğeri tam trafik canavarı ben gayet iyiyim derste. Ama sınavda onlar geçti 2 ve 3 te. Ben kaldım. Hatta kurs hocası da şaşırıyordu. Biri dedi ki seni kocan panikletiyor destek falan değil son hakkına onla gitme. Ben de kendine kibarca dedim ki ben tek gitsem bu defa senle heyecanlanıyorum belki de. Esti gürledi sana iyilik yapıyorum yanında olmaya çalışıyorum gördüğüm muameleye bak falan diye. Neyse manipüle etti beni 4. Ye de birlikte gittim kaldım.
Sonra bıraktım bu işleri 2 yıl. Neyse biz boşanma sürecine girdik ben tekrar başladım kursa ama farklı bir kursta ve kalabalık bir bölgede. İlkinde tık diye geçtim. Sonra anladım ki benim üzerimdeki baskı yüzünden kalıyormuşum. Ve hep paralel parkta kalmıştım.
Muhtemelen seni de etkileyen birşey var. Onu çöz sorun da çözülür

Öhüm öhüm açılın ben geldim😬
Kursa yazıldım. Çocuklarımın babası aşırı destek görmen lazım. Sonra her sınavda bana bir haller oluyor. Kalıyorum! 3 arkadaş birlikte gittik biri fena değil diğeri tam trafik canavarı ben gayet iyiyim derste. Ama sınavda onlar geçti 2 ve 3 te. Ben kaldım. Hatta kurs hocası da şaşırıyordu. Biri dedi ki seni kocan panikletiyor destek falan değil son hakkına onla gitme. Ben de kendine kibarca dedim ki ben tek gitsem bu defa senle heyecanlanıyorum belki de. Esti gürledi sana iyilik yapıyorum yanında olmaya çalışıyorum gördüğüm muameleye bak falan diye. Neyse manipüle etti beni 4. Ye de birlikte gittim kaldım.
Sonra bıraktım bu işleri 2 yıl. Neyse biz boşanma sürecine girdik ben tekrar başladım kursa ama farklı bir kursta ve kalabalık bir bölgede. İlkinde tık diye geçtim. Sonra anladım ki benim üzerimdeki baskı yüzünden kalıyormuşum. Ve hep paralel parkta kalmıştım.
Muhtemelen seni de etkileyen birşey var. Onu çöz sorun da çözülür
Ya ben kendimi kasıyorum galiba esimle zaten gitmiyorum yani o beni birakip gidiyor bugün acele ettim sakin ve yavaş hareket etmem yerde hızlıca girdim sonradan kafam dank etti ama geç oldu tabi 😂 üçüncü de daha sakin daha yavaş yapcam birde evdeki arabayla bol bol çalışcam hafta sonları eşimle o da sabırsız ama benim tecrübe kazanmam için ona katlanmam lazım herhalde olmayacak başka türlü bu arada bizde arkadaşımla yazıldık o bugün geçti ben kaldım mal gibi afedersiniz

Ya ben kendimi kasıyorum galiba esimle zaten gitmiyorum yani o beni birakip gidiyor bugün acele ettim sakin ve yavaş hareket etmem yerde hızlıca girdim sonradan kafam dank etti ama geç oldu tabi 😂 üçüncü de daha sakin daha yavaş yapcam birde evdeki arabayla bol bol çalışcam hafta sonları eşimle o da sabırsız ama benim tecrübe kazanmam için ona katlanmam lazım herhalde olmayacak başka türlü bu arada bizde arkadaşımla yazıldık o bugün geçti ben kaldım mal gibi afedersiniz
Estağfurullah vardır bir hayır ama sakin olmaya çalış. Bir de parkta kaldıysan kendi aracınla pratik yapma. Çünkü parkı ezberliyoruz ya kurs aracı ve dubalarla alıştırma yapmak daha iyi. Kafan karışmaz. Bir kadın içim ehliyet çok gerekli şart. Asla pes etme. Başarılar

Back
X