- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Yabanci ülküde oldugunuz icin , gec konusmaya baslamis olabilirmi ? Sonucta türkce konusan yoktur ordaBenim derdim oglum subatta 3 yasina girecek ve hala konusmuyor. Anne yi bile cok nadir söylüyor. Bisey istedigi zaman beni cekistiriyor kaldiriyor agliyor bagriyor.artik kafama takar oldum cok canim SIKILIYOR. Bide üstüne insanlar aaaaa hala mi konusamiyor bi doktora götürsene normal degil bu duru dedikce tepem atiyor. Yada sunun kizi bundan 1yas kücük cakcak konusuyor vs..gibi seyler duyuyorum. Cok sükür saglikli herseyi normal 6aylik süründü 1yasinda yürüdü ama artik sesini duymak istiyorum Anne aciktim susadim gibi.... ilk cocugum hevesleniyorum haliyle. Alfabeyi A.zYe sayiyor sayilari biliyor 20ye kadar hemde almanca. Bazen biseyler sölyür ama anlamiyorun. Kafayi yemek üzereyim. Uyku uyuyamiyorum. Doktorada götürmek istemiyorum bu yüzden sizce normalmi yada anormalmi bu durum.
Benim cocuk doktorum cok pimpirikli simdi yakamizi birakmaz ordan oraya gönderir ordan oraya gönderir abartir bende daha cok telaslanirim. Iste bnm cocugum bunlari yapabiliyor gibi seyleri duynaktan cok SIKILDIM duymak okumak istemiyorumNiye götürmüyosunuz anne gibi basit kelimeleri bebek 10 aylikken soylemeye basliyor. Kafaniza takacaginiza doktora götürün. Iciniz rahat etsin. Emeklemisi yürümesi normal diye konusmada normal olacak diye bisey yoktur ki. Bence zaman kaybetmeyin. Benim kizimda 3 yasinda masal anlayiyor ,sarki söylüyor ben olsam götururdum
Genellikle bu durumda cocuklarin hep erkek cocuklar oldugunu duyuyorum galiba erkeklerdevar bu gec konusma sorunuYeğenlerimin ikisi de erkek ve 3 yaşındayken ağızlarında sözleri çevirirlersi ne dedikleri anlaşılmazdı. Kreşe gittiler. 4 yaşında anlaşılır konuşmaya başladılar. Ancak o zaman iletişim kurabildik. Şu an Biri 3. Sınıf diğeri 2. Sınıf öğrencisi. Gayet sağlıklı ve aktifler. Çeneleri hiç durmuyor.
Bazı çocuklar böyle oluyor sanırım.
InsallahKonusamayacak cocuk nasil saysin bilsin canim bekle bazilari gec konusuyor moralini bozma.
Bu kiyaslama degilki ,sadece yasitlarinin normal yaptiklari. Sinirleriniz bozuk galibaBenim cocuk doktorum cok pimpirikli simdi yakamizi birakmaz ordan oraya gönderir ordan oraya gönderir abartir bende daha cok telaslanirim. Iste bnm cocugum bunlari yapabiliyor gibi seyleri duynaktan cok SIKILDIM duymak okumak istemiyorum
Her cocuk ayni degil bakin arkadaslarda bazi örnekler vermis evet sinirlerim bozuluyor artik.Bu kiyaslama degilki ,sadece yasitlarinin normal yaptiklari. Sinirleriniz bozuk galiba4
Bir alemsiniz pirpirikli diyorsunuz doktorunuza tütkiyede okadar sorumsuz doktor varki , millet buyuzden sikayetci.Her cocuk ayni degil bakin arkadaslarda bazi örnekler vermis evet sinirlerim bozuluyor artik.
Istemesen de bir sure illa ki duyacaksin.Benim cocuk doktorum cok pimpirikli simdi yakamizi birakmaz ordan oraya gönderir ordan oraya gönderir abartir bende daha cok telaslanirim. Iste bnm cocugum bunlari yapabiliyor gibi seyleri duynaktan cok SIKILDIM duymak okumak istemiyorum
3yasina basinca kontrolumuz var zaten ozaman doktorumla konusmayi düsünüyorumIstemesen de bir sure illa ki duyacaksin.
Sabret bir sure daha konusur elbet.
Ama cok da bekleme 6 ay daha konusmazsa gotur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?