Benim derdimde kabızlık

OBirKardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
1.434
761
83
Evet kızlar gerçekten çok kötüyüm normalde hiç bagrsak problemi yaşamam ama gebelige baglı ve hareketsiz oldugum için böyle bi sorunum çıktı şuana kadar iyi kötü idare ediyodum ama özellikle bugün öldüm öldüm dirildim :KK43: çok çok özür dilerim ama artık makatım çok agrıyo yanıyo,zaten erken dogum tehlikem var açıklıgın var dedi dr birde ıkınma oluyo çok korkuyorum cidden.bugün kayısı kompostosu yaptım biraz öncede faydası olurmu bilmem eşim actıvıa yogurt almış daha napabilirim önerebileceginiz bişeyler varmı teşk ederim şimdiden

Kefir cok iyi geliyor. bana iyi gelmisti sabah ac karnina yiyordum ama dogal kefir olmali. bir de cennet hurmasi (trabzon hurmasi) ni da kahvaltidan once yeseniz iyi olur. bol bol su icin

Kefir cok iyi geliyor. bana iyi gelmisti sabah ac karnina yiyordum ama dogal kefir olmali. bir de cennet hurmasi (trabzon hurmasi) ni da kahvaltidan once yeseniz iyi olur. bol bol su icin
İçtigm suyu görseniz damacanayı tek başıma bitiriyorum desem yeridir ama perişanım :( kefiri hiç duymamıştım ev yapımı bulamam yarın marketten alırım birde onu denerim medet arıyorum inan teşk ederim

İçtigm suyu görseniz damacanayı tek başıma bitiriyorum desem yeridir ama perişanım :KK43: kefiri hiç duymamıştım ev yapımı bulamam yarın marketten alırım birde onu denerim medet arıyorum inan teşk ederim
Bulabilirsiniz. markettekini de deneyin ama pek sanmiyorum faydasi olacagini. ya internetten getirttirebilirsiniz kefir mayasini. yapimi da cok kolay zaten. face de uye oldugum bi grup var. grubu size atayim ozelden. gruptakiler gonderiyorlar ihtiyaci olana. benim kalin bagirsakta ülser var. ne zaman kotu olsam kefir yapip ac karnina yiyorum resmen duzeliyorum. dogal kefiri yabana atmayin mutlaka deneyin

Kefiri tek gecerim bu konuda. Kizimda hep kabizdi duzenli kefir icirmeye basladigimdan beri kabizligimiz gecti.

Gorumcemde hamilelikte sikinti cekti. Su kirmizi erikleri 4 parcaya bolup bir bardak suya koyun. Bir gece veklesin. Sabah suyunu icin. O da cok rahatlatiyormus. Kuru olmayack ama

Hamilelikte tüketilirmi bilmem ama keten tohumu sindirime çok yardımcı. Yoğurtla karıştirip tuketebilirsiniz Kefir de çok iyidir kabızlıkta. Geçmiş olsun.

2-3 tane kuru kayisiyi aksamdan minik minik dogra ,uzerini 2 parmak gececek kadar ilik su koy sabah ac karnina ye ,
Aksamlari activia ye ,
Normale donersin

Konular gittikce b.ka sariyor :D saka bi yana oncelikle gecmis olsun. Erik ve kayisi kurusu risksiz ishal ediciler. Kahvaltida acik cay icin. Demli caydan uzak durun. Keten tohumu sabah acken yenince faydali.

Bulabilirsiniz. markettekini de deneyin ama pek sanmiyorum faydasi olacagini. ya internetten getirttirebilirsiniz kefir mayasini. yapimi da cok kolay zaten. face de uye oldugum bi grup var. grubu size atayim ozelden. gruptakiler gonderiyorlar ihtiyaci olana. benim kalin bagirsakta ülser var. ne zaman kotu olsam kefir yapip ac karnina yiyorum resmen duzeliyorum. dogal kefiri yabana atmayin mutlaka deneyin
Aslında tadını bile bilmiyorum kefirin ama içerim geçmiş olsun sizede

Duphalac kesinlikle tavsiye ederim. Hamileliğimde kullandım ve çok faydasını gördüm.

zeytinyagi ic ac karnina
duphalac harika bi surup ama hamileler icebiliyor mu bilmem.. doktoruna bir sor istersen..
komposto iyi geliyor..
bu donemde asla kati bisey yeme ekmek borek vs..

ozellikle dogum sonrasi coook dikkat et..
iki katina cikabiliyor o kabizlik..
asla kati bisey yeme..
ben 2 ay cektim ama normal bi kabizlik degildi.. zor atlattim.. öluyorum sandigim zamanlar oldu

Back
X