Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım,
Yanında hiç kaka konusu konuşmayacaksınız, hatta çişi bile sormayacaksın bu 1.
2.konuyu bırak, kaka sözcüğünü ağzına bile almayacaksın, yok farz edeceksin böyle birşeyi.
Bu konunun konuşulması ve senin bunu ona sorman onun baskı altında olduğunu hissetmesine neden oluyor canım.
offfffffff bende tam tersii hergün soruyorum hadi yapalım diyorum hatta saçmalayıp kakanı yapmazsan üzülürüm diyorumm yaa
oooooo hafızanız da süpermiş,denim prensesini epeydir yazmamıştım:):)yeni üye olup,ne mesajlar atanlar var görseniz...sizin gibi bişey danışmak için falan da değil üstelik..o sizin kibarlığınızdan:)Yok sevgili Denim Prensesi, korkutuculukla ne ilgisi var :) öncesinde forumda hiç yazışmadığım beni hiç tanımayan birisine damdan düşer gibi özel mesaj atmak istememiştim o yüzden :)
Tam olarak düzelmedi henüz ama düzelmeye doğru yol alıyoruz inşallah. Çok enteran bi olay şu kaka mevzusu.
Aklımın ucundan geçmezdi korkma, ayrılmak istememe gibi değişik düşünceleri.
geldim arkadaşlar dr araştırıyodum. süt evet çok içiyo vermeyince ağlıyo psikolojikde olabilir çünkü geçen gün ablasıyla oyun oynarken bebeğine kaka ismini vermişti güzel kakam hadi uyuyalım felan dedi( birbuçuk yaşındaydı galiba kaksınıda çişinide tuvalete lazımlıga yani yapmaya başladı.pek bi sorunumuz olmadı bu bikaç aya kadar.bide ben çalışıyorum gündüzde makarnayı pilavı yiyomuş
eşimde sağolsun beni suçluyo sen ilgilendenmide yapsın kakasını diyo
oooooo hafızanız da süpermiş,denim prensesini epeydir yazmamıştım:):)yeni üye olup,ne mesajlar atanlar var görseniz...sizin gibi bişey danışmak için falan da değil üstelik..o sizin kibarlığınızdan:)
oğlum 5 yaşına geldi aşalı çok oldu ama mesela yazlıkta geçen ay,tuttturdu kakam bana ait bişey ve yapmak istemezsem zorlayamazsınız beni diye..hadi diyorum gel gidelim yapalım falan..inat etti,ben üsteledikçe hem de..inan poposunun deliğini tıkamaya çalışıyodu o derece hahahha ben mısır yedirip üstüne suyu içirdim,hiç ses etmedim de,bir de koşturdum ,yere yattı kakam geldi yapmamam lazım diye..:):) sonra üstelemedim kendi gitti yaptı çıktı..
biz önem verdikçe onlar daha çok öenm veriyor..bir parçam gidiyor sanıyormuş..annelik ne garip değil mi,çocuğun zıçtıüında zil takıp oynuyosun falan
kaç yaşındaydı oğlunuz?
o zaman psikolojiik olabilir.üstüne düşmeyin.devamlı kakan var diye sormayın.yukarda yazdığım gibi bi önem verdikçe onalr daha çok önem veriyor.yapmak istemiyor.
oğluma şöyle demiştim,yediklerimizin faydalı kısımlarını vücudumuz alıyor,kalanı işe yaramazlarını da kaka ve çiş oalrak dışarı atıyor..her gün çıkaralım ki,iyi olanları içeri alabileleim..:)
gündüz bakan kişiye iyilik etmediğini söyleyin..yemek listesi verin veya siz yapıp bırakın yemekleri.
ilgisizlik değil tam tersi çok ilgiden tutuyorlar zaten..
Ayy bnm kizim da ole ya kıpkırmızı oluyo resmen ne yapcm bilmiyrm cok az yapiyo tas gbi bsy cikiyo ama bnm bebegim daha cok küçüksezgim .!.:zorla yapıyo ama taş gibi yapıyo terliyo şekilden şekile giriyo kakasını yaparkençok üzülüyorum ağlıyorum.
Ayyy kıyamam, Laktoz tozu al yemeklerine karıştır o baya iyi geliyorzorla yapıyo ama taş gibi yapıyo terliyo şekilden şekile giriyo kakasını yaparkençok üzülüyorum ağlıyorum.
ben çok zorluyorum hadi kızım yapalım diye.Psikolojik yonunu de dusunmek lazim. Cocuklar anne baski yaptikca kendi hayatlarinda annenin mudahale edemeyecegi bir durum olarak kakalarini tutup inatlasabilir.
Ayyy kıyamam, Laktoz tozu al yemeklerine karıştır o baya iyi geliyor
Inşallah düzelir yaaalaktoz tozu denicem.dün hastaneye gittik dr kontrol etti karnı rahat bi sıkıntı yok poposundada çatlak yok dedi tam doymuyosa ve çok süt içiyosa oda yapar dedi