Babam bana hiç sevgisini göstermedi..Bagırdı Çagırdı haksız yere.. onun yüzünden psikolojik sorunlarım var sosyal fobi rahatsızlıgım var.. bir yere gitiğimin zaman çok çekiniyorum utanıyorum konusamıyorum.. hele toplum önünde asla konusamam bunların tek sorumlusu BABAM :2: o yüzden bu hakkımı ona asla helal etmiyorum.. hep bana bagırdı elalemin içinde.. demedi kızımında bi gurur var misafir gelse yanlarında bagırırdı sesisz sessiz hep ağlardım genede içime attım kimsem yokki anlatıyım :2: onu hiç babam gibi görmüyorum sadece para babalıgı yaptı onun dısında sevgisini hiç vermedi..evde 2 yabancı gibiyiz ne konusuyorum ne dertleşiyorum babamla..onun sevgisine çok ihtiyacım var ama çok gec artık.. beni istemeye gelicekler düşünün onu bile korkumdan diyemiyorum çok anlayıssız biri ama bilmiyorum belkide tepkisi buna yumusak olur. düşünün o kadar ki babamla aram yok ne der tahmin edemiyorum.. annemde bazen bana buddua ediyo bende sen ne biçim annesin insan evladına beddua eder mi diyorum ::2: oda ben içimden etmiyorum falan filan diyo canımı sıkıyo bende mutlu olacagımı sanmıyorum.. Ama yinede annemi çok seviyorum oda beni sever sadece oda babamla kavga edip sinirini benden alıyo herkes gücü yeteni eziyo işte

Son düzenleme: