- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
benim derdim sevgilimle biz 3 yıldır birlikteyiz çok zor günler geçirdik ben evlenip boşanmış biriyim ama sevgilim bekar herşey çok iyi gidiyodu ama son 1 aydır çok sık kavga eder olduk nedenleride ufak olarak görüo ama bence büyük sorun bunlar, ben çok kıskanç bir insanım bazen sıkıntı veriorum galiba ama en son olayımızda şu geçen hafta pazar günü bana hasta olduğunu sürekli midesinin bulandığını söledi ve biz sadece pazar günleri görüşebilioruz yanıma gelemeyeceğini söledi bende anlayışla karşıladım ama akşam saat 7 de maç vardı osaate kadar hasta olup yanıma gelemeyen insan maç saati düzeldi ve arkadaşlaryla maçı izlemeye gitti daha sonrada saat 10 da kendi maçı varmış ve halı sahaya gidip maç etti benim deli olduğum konuda bu ztn haftada 1 görüşüoruz ondada bahane bulup yanıma gelmedi her fırsatta arkadaşlarıyla beraber hergün görüşüolar nerdeseyse ama genede kopamıo onlardan beni özlediğini sölüo ama böyle özleme şekli varmı sizce seven özleyen adam beni niye yanlız bırakıo ben bundan rahatsızlık duyduğumu sölediğimdede hepimiz askere gidicez ayrı kalcaz dio ama sanki askere gidince benidemi yanında götürcek bendende ayrı kalıcak anlamıorum bu yaptıklarını herkezin her sıkıntısında yanında ama benim sıkıntımda yanımda olmuo beni kırdığını kabulde edio ama sadece telafi edicem dio gene aynı şeyleri yapıp gene özür dilio benim aklımdan 2 dk çıkmıo çok zor günler geçiriorum ltfn bana biraz akıl verin ne yapmam gerek bana daha düşkün olması için veya onu düşünmemek için ne yapmayalım artık takıntı derecesindeyim sürekli ağlıorum:2: