benim derdimede bakarmısınız:(

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.795
2.193
373
benim derdim sevgilimle biz 3 yıldır birlikteyiz çok zor günler geçirdik ben evlenip boşanmış biriyim ama sevgilim bekar herşey çok iyi gidiyodu ama son 1 aydır çok sık kavga eder olduk nedenleride ufak olarak görüo ama bence büyük sorun bunlar, ben çok kıskanç bir insanım bazen sıkıntı veriorum galiba ama en son olayımızda şu geçen hafta pazar günü bana hasta olduğunu sürekli midesinin bulandığını söledi ve biz sadece pazar günleri görüşebilioruz yanıma gelemeyeceğini söledi bende anlayışla karşıladım ama akşam saat 7 de maç vardı osaate kadar hasta olup yanıma gelemeyen insan maç saati düzeldi ve arkadaşlaryla maçı izlemeye gitti daha sonrada saat 10 da kendi maçı varmış ve halı sahaya gidip maç etti benim deli olduğum konuda bu ztn haftada 1 görüşüoruz ondada bahane bulup yanıma gelmedi her fırsatta arkadaşlarıyla beraber hergün görüşüolar nerdeseyse ama genede kopamıo onlardan beni özlediğini sölüo ama böyle özleme şekli varmı sizce seven özleyen adam beni niye yanlız bırakıo ben bundan rahatsızlık duyduğumu sölediğimdede hepimiz askere gidicez ayrı kalcaz dio ama sanki askere gidince benidemi yanında götürcek bendende ayrı kalıcak anlamıorum bu yaptıklarını herkezin her sıkıntısında yanında ama benim sıkıntımda yanımda olmuo beni kırdığını kabulde edio ama sadece telafi edicem dio gene aynı şeyleri yapıp gene özür dilio benim aklımdan 2 dk çıkmıo çok zor günler geçiriorum ltfn bana biraz akıl verin ne yapmam gerek bana daha düşkün olması için veya onu düşünmemek için ne yapmayalım artık takıntı derecesindeyim sürekli ağlıorum:2::43:

Resti çek ve yalnız bırak onu.
Kopmadığını değil, yanında daima senle olduğunu göstersin.
Kopamamak ayrı bir şey hep yanında olmak ve hissettirmek ayrı bir şey.
Öyle aşk da olmaz sevgi de.
Seviyorum demekle olmuyor bu işler.
Aşk kırıntısıyla doymaktansa, aç kalırım bu dünyada de ve resti çek.
Zamanı gelmiş.
:51:

öyle ama resti çektiğimdede gene kendi aleyhine çeviro bana bağarmaya başlıo hatta bu olaydan sonra bir huzur ver diye bağardı bende tamm bundan sonra aramıcam msj atmıcam dedim ondan sonrada ben o anlamda sölemedim bir kavga etmeyelim bir huzur veri o şekilde dedim deyip üste çıktı her defasında bir şekilde syrılıp kendini haklı çıkarmayı başarıo bana sen şizofrensin kafanda kurup ona inanıosun dio artık okadar çok sölüoki ben bile düşünüorum acaba gerçekten benmi kuruorum diye çok kötü oldum psikolojim bozuldu

fazla üstüne düşme,ilgilenme.ilgisiz gibi davran.o seni arayıp sormadıkça arama sorma görüşme talebinde bulunma.o seninle görüşmek istesin.başka şeylerle uğraş kafanı dağıtmaya çalış.sürekli onu düşünür durursan aklından çıkmaz tabii canım benim.

istediği huzuru verin o zaman,
siz kendinizi özletin,aramayın,sormayın,
birde böyle deneyin,bakalım nasıl olacak...

Evlenmiş boşanmışsınız hayırlı olsun inşallah!
Size tavsiyem artık adımlarınızı daha dikkatli atın..
Sizi insanların üzmesine izin vermeyin...
Yeni bir yıkım canınızı daha çok yakabilir,buna müsade etmeyin..
Görüştüğünüz adam sizi gülümsetmiyorsa yol verin.. Sadece sevgiyle,aşkla ilişkilerin yürümüyeceğini siz de biliyor olmalısınız..

o seni yalniz biraktiysa
sira sende canim simdi sende onu yalniz birakacaksin
hatta hic arama sorma ne yaparsa yapsin
belki o aramadigin zamanlarda ona düsünme firsati cikar
gercekten seni seviyormu sensiz yapamiyormu bunu anlar
sonucunuda görürsün zaten
eger sevmiyorsa birak gitsin

öyle evet ama 3 yıldır beraberiz ve daha öncesindede tanıodum ama neoldysa son 1 aydır oldu arayıp sormuorum ztn ben hep ondan bekliorum oda dio hep ben msj atıorum sen hiç beni merak etmiosun die ama ben attığımdada msja saatler sonra cvp gelio sonrada işim vardı yok patronlar yanımaydı evdeykende yüzümü yıkıodum kavga çıkmıştı ona bakıodum falan dio ben bunlar bahanemi die soruorum oda bahane deil gerçek dio yeminler edio ztn ben çok üstüne gitmem öle arayıp sürekli rahatsız eden hergün görüşelim dien birisi deilim

o seni yalniz biraktiysa
sira sende canim simdi sende onu yalniz birakacaksin
hatta hic arama sorma ne yaparsa yapsin
belki o aramadigin zamanlarda ona düsünme firsati cikar
gercekten seni seviyormu sensiz yapamiyormu bunu anlar
sonucunuda görürsün zaten
eger sevmiyorsa birak gitsin

ben onu çook yanlız bıraktıp aradğı huzuru bulsun die bu seferde nasıl seviosun beni hiç sormuosun dio ailemle falanda tanıştılar ciddiyiz yani askerden gelince evlenicez ama bu kadar umursamaz tavırları beni deli edio

canim bence bidahaki bulusmanizda onunla oturup güzelce konusun ozaman, seni üzen tavirlarini söyle bidaha böyle seyler yapmamasini seni üzdügünü söyle ozaman o da söylesin sana. insallah düzelir

hem sana hastayım diyor
hemde akşamına maç yapacak kadar iyileşiyor
birde huzur ver diye bağırıyor
böyle sevgilimi olur
bence bir süre terk edin kendi haline brakın
zaten seviyorsa geri döner
seviyorsa kendine çeki düzen vermesi lazım

canim bence bidahaki bulusmanizda onunla oturup güzelce konusun ozaman, seni üzen tavirlarini söyle bidaha böyle seyler yapmamasini seni üzdügünü söyle ozaman o da söylesin sana. insallah düzelir
onuda denedim cnm valla artık denemediğim bişey kalmadı normalde çok uyumluyuz bizim gibi çift zor bulunur dioduk neolduysa 1 aydır birbirimizi yiyoruz yoksa çok iyi anlaşıoduk inş. geçer artık

hem sana hastayım diyor
hemde akşamına maç yapacak kadar iyileşiyor
birde huzur ver diye bağırıyor
böyle sevgilimi olur
bence bir süre terk edin kendi haline brakın
zaten seviyorsa geri döner
seviyorsa kendine çeki düzen vermesi lazım

evt haklısınız ben terk etmeye çalışıorum ama bu seferde o bırakmıo biraz ara verelim ben taktım herşeyde kavga çıkıo diorum ben senden haber almazsam çıldırırım öle bişey olamaz dio sevdiğinden eminim ama neler oluo bize anlamıorum

ilişkilerde anlayamadığım ve ba na saçma gelen bir kural var
ilişkile kim daha fazla ilgileniyorsa diğer taraf sadece seyrediyor
bu ilişkide de ilgili olan taraf sizsiniz
ilgiden kastım ilişkiyi irdeleyen,sorunların üstünde kafa yoran,daha iyisi için uğraşan
siz kendinizi geri çektiğinizde sevgiliniz zamanla bu görevi üstlenecek emin olun
şuan yapmanız gereken şey olabildiğince bu ilişkiden uzaklaşmak

evt haklısınız ben terk etmeye çalışıorum ama bu seferde o bırakmıo biraz ara verelim ben taktım herşeyde kavga çıkıo diorum ben senden haber almazsam çıldırırım öle bişey olamaz dio sevdiğinden eminim ama neler oluo bize anlamıorum

kusura bakma ama dengesiz biraz
mantıklı erkek yok zaten
kesin bir dille ara verelim de ya da kendine çeki düzen ver de
zaten sevdiğine göre seni kaybetmek istemiyecektir.
yani hemen yumuşama

ilişkilerde anlayamadığım ve ba na saçma gelen bir kural var
ilişkile kim daha fazla ilgileniyorsa diğer taraf sadece seyrediyor
bu ilişkide de ilgili olan taraf sizsiniz
ilgiden kastım ilişkiyi irdeleyen,sorunların üstünde kafa yoran,daha iyisi için uğraşan
siz kendinizi geri çektiğinizde sevgiliniz zamanla bu görevi üstlenecek emin olun
şuan yapmanız gereken şey olabildiğince bu ilişkiden uzaklaşmak

teşk ederim bunuda denicem gerçekten çok doğru yazdıklarınıza katılıorum sonuna kadar hep kaçan kovalanır diolar ya bu doğru sanırım

kusura bakma ama dengesiz biraz
mantıklı erkek yok zaten
kesin bir dille ara verelim de ya da kendine çeki düzen ver de
zaten sevdiğine göre seni kaybetmek istemiyecektir.
yani hemen yumuşama

evet doğru kesinlikle eminim benden vazgeçmicene benim için herkezi sildi çünkü diorum ya önceden hiç sorunumuz yoktu 3 yıl çok çok harikaydı ama bu son 1 ay çok kötü oldu acaba askere gidicek o yüzdenmi diorum ama ozman üzerime daha çok düşmesi gerek die düşünüorum çünkü baya uzunu süre ayrı kalıcaz

teşk ederim bunuda denicem gerçekten çok doğru yazdıklarınıza katılıorum sonuna kadar hep kaçan kovalanır diolar ya bu doğru sanırım

evlilikte bile böyle oluyormuş meğer.eşime diyorumki seninle fazla ilgilendiğim zaman garipleşiyosun niye böyle yapıyosun diyorum susuyo.oysaki olurmu öyle şey ilgili olman hoşuma gidiyo gibi bir cevap vermesi gerekir yani normalde insan böyle bir cap verir ama susuyo onaylar gibi davranıyo.ben ilgiyi kesiyorum adam pervane oluyo etrafımda.erkekler anladığım kadarıyla zoru seviyolar ilişkinin başında üstümüze düşmelerinin nedenide bu bence sevgimizden emin oldukları anda mücadeleyi bırakıyorlar nedense

resti cek bence ve birak yanliz kalsin git arkadaslarinla doya doya eylen ben yokum de bakalim ne yapacak...
hem özlüyorum seviyorum diyor sonrada böyle arkadaslariyla hep sana zaman ayirmiyorr sinir sey... tepene cikmis anlasilan
bu simdiden böyle ilgilenmiyorsa arkadasim arkadasim diyorsa bilmiyorum o adamdan adam oluyormu.. hem hastayim diyor hemde maca gidiyor.. bana bahane gibi geldi seni görmek istemiyor gibime geldi..

Back
X