Öyle bunaldımki bu aralar karmakarışık kafam...5 yıllık evliyim.3 yaşında oğlum var.Ben çalışıyorum.1,5 ay öncesine kadar annem bakıyordu ama artık anaokuluna başlattık oğlumu.Çünkü annem çok yoruluyor yeter dedi artık.Evimiz merkeze biraz uzak ilçede.saat başı otobüs kalkıyor kendi evimiz bu arada toki evi 1 yıl oldu taşınalı.Oğlumun anaokuluna başlamasıyla düzenimiz bozuldu.Çünkü oğlumda işyerimize yakın bir anaokula gidiyor.Saat 17 de çıkıyor.17.30 da ben çıkıyorum.Eşim bizi alıyor ve haftaiçi k.validemde kalıyoruz mecburen.Normalde 18 otobüsüyle eve gidebiliriz ama eve varışımız 19.00 oluyor.Oğlumda okuldan aç ve uykusuz geliyor.Eve gidip mutfağa girip bişeyler hazırlayana kadar epey vakit geçecek.Sabahlarıda benim mesaim 8 de başlıyor.Eşim oğlumu 9da okula bırakıyor.Benim erken kalkıp otobüsle gelmem demek bu da ayrı bir yol parası.Hepberaber gelince de oğlumu uyandırmak zorunda kalıyoruz zaten okulda az uyuyor diye kıyamıyorum.Biraz karışık oldu ama ilçede evimiz var biz il merkezindeyiz iş ve okul dolayısıyla hep k.validede kalıyoruz 2 aya yakındır.Bu da beni çok geriyor.Evi satıp merkezden yeni ev almak istiyoruz ama o da hemen olacak bir iş değil.Çok bunaldım inanın.Evimde kalmayı özledim sadece haftasonu evde olabiliyorum.Çanta hazırlamaktan fenalık geldi.İlçeden niye ev aldınız diye soracak olursanız.O zaman ilçede çalışıyordum 5 yıl çalıştım devlet dairesiydi sonra ayrılmak zorunda kaldım kadrolu değildim.O zamanlar çalışırken toki yapıldı ve ev sahibi olalım diye girdik..Ama şimdi işler tersine döndü.