Benim diyet günlüğüm

20 temmuz mısafırlikteydik
iftar:
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun 1 servis kasığı eşkili ufak köfte ( diyettede olsak vazgeçemiyoruz yöresel yemeklerden ) 1 kabak sandal Ayran su nane salata

Ara :
4 incir
3 taze ceviz

Sahur :
1 haşlanmış yumurta
domates
peynır
3 yk Yoğurt
Toplam su 3 lt oldu sanırım
Yediklerimi toplam kalori si 1400 1500 arası oldu sanırım bu arada beni görenler zayıflamışsın diyolar :) :) :) :)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21 temmuz Ve kilo bildirimimi yapıyorum başlama 10 hazıran
Başlangıç kilo : 107.8
Güncel kilo :99.3 
Hedef: 65
verilen : 1,5 çok şükür

Ve benden büyük başarı 107.8 ile başladım şiödi 99.3 :) toplam verilen 8,5 yupppi

21 temmuz
İftar: yarım tabak sörme ( domatesli patlıcsn salatası )
6 kaşık yoğutlu patlıcan salatası
5 kaşık fomatesli bulgur pilavı
Cacık
Ayrsn su

Ara :
1dilim elma
2 incir
1 tuzlu kurabiye

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon az yağlı patatas salatası
2 -3 parça karpuz
Yediklerim toplam 700 - 800 kalori arası hadi maşallah

22 temmuz
İftar:
1 kase cacık
1tabak salata
4 parça fırında tavuk 3 dilim patatesinden
Ayran su 2 litreye yakın

Ara:
Yarım dilim karpuz
Yarımdilim kavun

Sahur:
Peynir
3 karpuz parçası
Yarım kase yoğurt
Yediklerim yaklasık 800 kalori

23 temmuz

İftar:
1 tabak yeşil mercimekli pilav
1 patlıcan dolma 1 sarma
1 tabak salata
Yarım kase cacık
Ayran su yeşillik

Ara:
1 armut
1 şeftali
1 dilim kavun
1 bardak urmudut

Sahur :
Yağda yumurta
Yoğurt
2 - 3 karpuz parçaları
Yedillerim 1000 kaloriye yakın oldu gün boyunca çok kötüydüm ayağa kalktıkça gözüm kararıyodu onun için biraz fazla yedim  malzeretim geçerli sayılırmı :)

Merhaba günlük diye başlıycam yemeği biraz fazla kaçırdım ve midem ağrıyo yediklerimi yazayım sana
İftar:
1 tabak yeşil fasulye
Yarım tabak bulgur pilavi
1 kase cacık
1 kase pilavlı yoğu rt

Ara
1 armut
yarım dilim karpuz
Ve su andda su içmeye çalışıyorum

Ahhh günlük ahhhhh nerelerdeydin sen ben sensiz neler yedim neler bir bilsen ama aklım tekrar başıma geldi dannnng dedi neden yedim ben onları nedennnnnnn

Merhaba günlük ben sizden ayrıyken biraz kaçırdım düşmanımız olan hamur işleriyle ortaklık sağladım biraz . Şimdi tekrar düşman ilan ediyorum

bu sabah kahvaltım
Yarım haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım kase domates pişirmesi
Salatalık
5 minik dilim patates kızartması
Yoğurt

Sanasöz veriyorum öğle ve akşam daha az yiyicem yedikten sonra onlarıda paylaşırım

Tebrikler Papatyazeyno, cok guzel gidiyorsun. Yaptigin kacamaklardan sonra yine eski duzenine donmeye calisman, hedefinden sasmaman bile guzel.

Rahatsiz oldugunu okudum, Rabbim acil sifalar versin. Yuruyus bile yapmani engelliyor mu peki bu rahatsizligin?

Tebrikler Papatyazeyno, cok guzel gidiyorsun. Yaptigin kacamaklardan sonra yine eski duzenine donmeye calisman, hedefinden sasmaman bile guzel.

Rahatsiz oldugunu okudum, Rabbim acil sifalar versin. Yuruyus bile yapmani engelliyor mu peki bu rahatsizligin?

Teşekkür ederim ümmü humeyra kilolarımdan artık çok bıktım zayıf olmak istiyorum ramazanda daha çok dikkat ediyordum ama kayın validemm gile gidince dikkat edemedim ama internet buldukca buradayım . Rahatsızlığım biraz geçti yürüyüşe vakit bulamıyorum inş evime gittiğimde bebişimle yürüyüşe başlıycaz inş . Sendemi zayıflamaya çalışıyosun senin kilo problemin varmı

Teşekkür ederim ümmü humeyra kilolarımdan artık çok bıktım zayıf olmak istiyorum ramazanda daha çok dikkat ediyordum ama kayın validemm gile gidince dikkat edemedim ama internet buldukca buradayım . Rahatsızlığım biraz geçti yürüyüşe vakit bulamıyorum inş evime gittiğimde bebişimle yürüyüşe başlıycaz inş . Sendemi zayıflamaya çalışıyosun senin kilo problemin varmı

Evet canim, Ben de zayiflamaya saglikli olmaya calisiyorum. Benim kilolarim da hamilelik+dogumdan sonra aldiklarim. En son tartida 120 gordum. 50 gundur spor ve saglikli beslenerek 105 kilo oldum ve hala devam ediyorum.
Agustos sonunda ikili rakamlara inmek istiyorum artik insAllah. 99.999 da gorsem raziyim :)

Bebisini de al mutlaka yuruyuse cik, 15 dk vakit buldunmu onu bile degerlendir. Evde ip atla az az. Hic bir hareketi kucuk gorme. Hamlamisiz iyice. Sana Leslie de oneririm. Evde bebegin uyurken fazla yorulmadan yuruyus yapmis olursun. Ben 15 kilomu Leslie'yle verdim ve hala devam ediyorum.

Back
X