Benim doğru insan olmadığımı düşünüyorlar

rengareng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5
0
36
İstanbul
erkek arkadaşımla 1 senesir berabersiz.üzerime tirtir titrer.bı dediğimi iki yapmaz asla elindeki bütün imkanları kullanır.bundan 2 sene önce 3.5yıl suren bı ılıskım wardı we ben mutlu degıldım.hıc bır ıstegıme olur bıle demezdi.aılesı naptıysam sewmedı benı.sımdı ıse hayatım guzel gidiyodu taki kawga edene kadar.ben özümde agresif biriyim cabuk sınırlenırm ama sonra hemen yumusar ağlarım.erkek arkadasımsa hep alttan alan herseyıme pekı dıyen bırı.bı gun kawga eetık we benım yuzumden aılesı ıle tartıstı.ozaman bu zmandır aılesı benden hoslanmıyor ablası surekli hissetiriyor.oğullarını uzuyorum dıye sevmıyolar beni.oysa diğer tanışmada sevdiremedim diye bu sefer kendimi daha ıyı gostermek ıcın ugrastım ama bu seferdeukala bencil burnu kalkık olarak etıketledıler benı.benim doğru ınsan olmadığımı düşünüyorlar.tanbi aklımda bunlar varken erkek arkadasımla aram da acılmaya basladı.herseyı bı kenarda bırak tekrar aramız duzelsın ıstıyorum.aılesı beni ciddiye alsın.onlara yemeğe gittiğimde bile babası yemeğini yiyip masadan kalktı.kendı kendıme dıyorum once kendısıyle aramı duzeltım dıye.kaybatme korkusundan 1 haftada hemen herşeyi bütün agresifliğimi siniri dizginledim topladım kendımı.ama sımdı de o ben onu zmanında kaprislermle sıktım diye aynısını bana yapıyornapmam gerek bilmiyorum once onla aramı duzeltsem zamanı gelınce aılesiyle duzeltırım belkı ogullarını uzmedıgımı gorup onlar sewer benı dıye dusunuyorumlutfen ardım edın napıcagımı bılemıoyorum

ben ilk izlenimin önemli olduguna inananlardanım keşke erkek arkadasın kavganızı ailesine yansıtmasaymış çünkü zaten senden hoşlanmamıslar kavgada tuzu biberi olmus anne ve kardeşleri hadi anladımda baba neden tepki vermiş anlayamadım bide neden ilk tanısmada olumsuz etki bıraktın onuda anlamadım neyse ben sahsen sevgilimden cok ailesine önem veren biriyim ailesi düzgün olmalı ve ailesiyle iyi anlasmalıyım yoksa bu ömür gecmez öyle yinede inş düzelir cnm aranız

agresif olmak bir bayanda maalesef toplum içinde kaldırılmıyor. burda ki yanlış ailenin bunu öğrenmesi olmuş keşke öğrenmeselerdi. erkek arkadaşına taviz verme durumuna geçmişsin ki bunun sonu gelmeyecek muhtemelen. "sen bana yapmıştın sıra bende" moduna girerse ilişki çıkmaza girer. oturup nazını çekme kendini ifade et "ben hatamı anladım lütfen misillemeyi bırakıp kalıdğımız yerden devam edelim" diyebilirsin mesela ve buna vereceği cevap ilişkinizin gidişatını belirler sonuçta oyuncak değil bu iş değil mi? eğer ki sen bunu dedikten sonra bile vazgeçmezseson durağa gelinmiş inmem demenin mantığı yok sanırım allah yardımcın olsun. ileriye bakarsın ve elinden geldince öfke kontrolünü kaybetmezsin olmaz mı canım rabbim yardımcın olsun

arkadaşlara katılıyorum, aranızda geçen şeyleri ailenin öğrenmesi güzel olmamış, bence de bir kere daha alttan alıp devam etmeyi deneyin, nasıl olayları ailesine yansıttıysa, şimdi aranzın düzeldiğini de yansıtsın ve bitsin sıkıntı ya da bitmişse bitmiştir bence yormayın kendinizi.

ewet benden bu durumun aılesı tarafından bılınmesınden hosnut degılım fakat tartısırken ısterıstemez aılesı duymus evde bı donem ıs durumundan dolayı tartısıyorken aılesı duymus.bunun yanısıra ablasıyla arkadas gıbıydıler fakat benle olmaya basladıktan sonra benle daha cok vakıt harcamaya basladı bana yaptıgı jestları ablası gorunce bana hıc yapmıyosun demeye baslamıs agzından kacırdı erkek arkadasım bu durumu.dogumgunumde bana yaptıgı suprız ıse tamamen daha kotulestırdı olayı.ben bundan memnun degılım ama ılem bıle farkında ben aılesıne hurmetı saygıyı eksık etmıorum ama annesıyle konusurken nutkum tutuluyor agzımı acamıyorum.cunku eskı erkek arkadasımın aılesı bana cok cektırdı annesı zamanında kayınwalıdesının ona yaptırdıklarını bana yaptırıyordu.bu yuzden daha temkınlı daha ozenlı davrandım yardıma kostum özell hıseetırdım.ama ogullarını uzdugum ıcın hepsı sılındı.sımdı erkek arkadasımla konustuk bu konuyu uzme canını sadce elındekı fırsatları degerlendır.duzelıcek bu konu sen sıkılma uzme dıyor.ıster ıstemez huzursuzum ve hıssetırıyorum bunu ona en guzel gunumuzu yasarken aksam eve gelınce kasvet basıyor bırden.yoksa ben bole olsun ıstermıydım..lutfen bana yardım edın.cunku aılem onu cok sevıyor ve aılesını de tanıyor.annem damadı gıbı davranıor ona.ben ona bu konuları anlatamam..lutfen yardım edın

canım mesele acık ve net.sanırım ask gozunu kor etmıs derler ya ask gozu kor eder falan dıye...aılesının senı ıstemedıgı acık her ılıskıde tartısmalar olur bu onları hıc ılgılendırmez.konu bu degıldır bence erkek arkadasın bunu soyluyor sana onlardan nefret etme dıye.bu arada evlerıne yemege gıtmeden evlılık olmadan once tanısmak tmm aıleler bılsın dısarıda bır kahve ıcılsın ama evıne gıtmen orda gelınmıs gıbı davranman hos olmaz dıye dusunuyorum.cunku ılıskınızın adı bıle yok....

evet eskıden ben yokken butun ılgısını aılesıne verebılıyordu fakat artık benle ve aılesıne cok fazla zaman ayramıyor bu durumda da aılesı de bundan çok hoşlanmıyor bellıkı.ama sımdı napabılır nasıl hıcbısey olmamıs gıbı yenı bır baslangıc yapabılırım

Gerçekten ilk izlenim çok önemli. Kavga ettiğinizde ailesi üzülmüş ya önemli olan bu anlatmadığın için bilemiyeceğim ama onlar için önemli bir durum ki sana bu kadar soğuk davranıyorlar. Yazdığın şeyler çok açıklayıcı değil mesela o zaman ailesinin de içine girdiği tartışma neydi bu çok önemli.
Abimin bir kız arkadaşı var daha tanışmak kısmet olmadı ama ister istemez o kız hakkında önyargılı olmaya başladım. Niye derseniz ailem Sinop'ta oturuyor abim veteriner. Bitlis'te öğretmenlik yapan bir kızla tanıştı kız Sinop'lu ailesi Sinop'ta yaşıyor. Okul tatil olunca Sinop'a geldi. Ablam bizimle ve annemle tanıştır dedi çünkü bir kaç ay içerisinde nişan yapmak istiyorlar. Abim sürekli gece gündüz kızla beraber. Geçen gecenin on ikisinde Samsun'dan döndüler. Ablam kaç kere yemeğe, çaya çağırdı gelemezmiş neymiş nişandan sonra gelecekmiş. Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz hem oldukça rahat bir kız istediği saatte girip çıkıyor ailesi modern takılan kişiler ama hanımefendi o kadar davetimizi geri çevirdi. Gel de sinir olma daha doğru dürüst tanışmadan olumsuz elektriği aldık.

benım yuzumden kawga ettı cunku oğullarına uygun olmadıgımı dusunuolar ve sevgılım bu yuzden kawga edıo.ewet zamanında bende kaprıs yaptım ama baktım kı gercekten erkek arkadsım bundan bıktı hemen duzelttım kendımı cewremde herkez yenı halıme sasırıyor cunku onun ıcın yapamıcam bısı yok fakat ne yapıp ne edıp benım aılesıyle aramı duzeltmem gerek.annesının dogumgununde cıcekler gonderdım.ablasına bende jestler yaptım ama nafıle.toparlayamıyorum.offf napıcam ben.sız yıne cagırmıssınz ben o hanfendının yerınde olsam kosa kosa gelırdım ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…