benim durumum

beren_bbbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
12
0
0
35
Bingöl
Ben evleneli 4 ay oldu severek evlendik.Hep tartışmamız oluyordu birgün yine tartışmaya başladık ve ben tartışmamak için diger odaya geçtim ve yanıma gelme dedim.O da kalmış babamı aramış kızınız diger odaya geçti benle tartışmak istiyor ama ben idare ediyorum demiş babam sabah annemi yolladı annem geldiginde ben aglamıştım gözlerim şişmişti annemde babamı aradı kız iyi degil oda al getir ben konuşacam geldigimde babam tlf aldı ve kapattı.Onlarda aramış benim tlf kapalı babamı aramışlar konuşmak için babamda açmamış.Şimdi ne arama nede geldiler ne bitiyor nede barışma var. Sizden fikir almak istiyorum ne yapmalıyım.Bu arada geldigim gün 25 gün oldu ve eşimin yaşı 26 benim 24.Babamın kızma sebebi evdeki sırları dışarıya yansıtması ve düzelmesi için beni getirdi.

Son düzenleme:
ben hiç bişey anlamadım:26:
eşin seni babana şikayet etti diye küstün,annen aradı sonrası.?

bende hıcbıse anlamadım ama..sanırım tartışmalarınızı kendı aranızda halletmek yerıne aıleyı devreye sokuyorsunuz..
bence dışarıya yansıtmayın kendı catısmalarınızı..
sız unutursunuz,barısırsınız ama başkasının gozundekı ımaj hıc kaybolmaz

Aynen hiç bir şey anlamadım. Ailene şikayet etmesi sanırım küslük sebebi ama gerisini anlamadım.

lütfen mesajı yazınca göndermeden bir okuyun,sonra gönderin.hiç bir cümleni tam anlamadım:50:

Burada yazılan gibi anlatıyorsanız olayları çevrenize hiçbirşey anlamadan herkes birşey yapıyor galiba :ssz:Sadece anladığım olayları kendi içinizde halledememek aileye yansıtmak sanırım bunu anlatmaya çalıştınız eşiniz sizi şikayet etmekle haksız sizde sadece şikayet ettiği için konuşmadan küsüp babanızın evinize gitmekle haksızsınız evlilik öyle kolay değil :51:

2 yıl nişanlı kaldım, severek evlendik. Evleneli 4 ay oldu ama 25 gün önce küstük. Baba evine geldim. Gelme sebebim kocam.
Ama kocam babamı arayıp kızınız şunu yaptı bunu yaptı dedi. Sabah annem geldi ve baban konuşacak dedi. Babam damatla geldi. Bende küstüm geldim tlf kapattım kendileri aradılar açmadım. Ondan sonra ne geldiler ne sordular ne yapacagımı bilmiyorum bana akıl verir misiniz ?

Böyle birşeyler sanırım demek istedi arkadaş tam anlamadım ama bunda bile çok eksik var. Türk değilsin sanırım ?

Burada yazılan gibi anlatıyorsanız olayları çevrenize hiçbirşey anlamadan herkes birşey yapıyor galiba :ssz:Sadece anladığım olayları kendi içinizde halledememek aileye yansıtmak sanırım bunu anlatmaya çalıştınız eşiniz sizi şikayet etmekle haksız sizde sadece şikayet ettiği için konuşmadan küsüp babanızın evinize gitmekle haksızsınız evlilik öyle kolay değil :51:
ya ben buraya geldikten sonra babası babamı aramış ve babam kaldırmamış böyle olunca ikiside gurur yaptı ve iş buraya geldi ben buraya gelme sebebim eşimle konuşacaklar sandım ama geldim iş başka yerlere geldi içinden çıkılmaz bir hal aldı

2 yıl nişanlı kaldım severek evlendik evleneli 4 ay oldu ama 25 gün önce küstüm geldim gelme sebebim kocam babamı arayıp kızınız şunu yaptı bunu yaptı diyerek sabah annem geldi ve gel baban konuşacak damatla geldim babam bana küstün geldin tlf kapattım kendisinide aradılar açmadı ondan sonra ne geldiler ne sordular ne yapacagımı bilmiyorum bana akıl verirmisiniz

çok karışık anlatmışsınız

Back
X