benim durumumda olan var mı????????????siğara!!!

karamm56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
50
0
36
İzmir
Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime çok kızıyorum ....eminim paylaşınca sizlerde çok kızacaksınız.....
9 haftalık hamileyim ve hala siğara illetini bırakamadım :(bir buçuk paket içiyordum hamilelik öncesi hamilelikte azalttım 8_ 10 kadar içiyorum ama bırakamıyorummm....ve çok vicdan azabı çekiyorum ....
benim durumumda olan kimse varmı ??? veya bırakanlar nasıl başardınız ????lütfen dua edin benim için rabbim o iradeyi versin :(

Son düzenleme:
İnşallah en kısa sürede vazgeçebilirsiniz sigaradan. Ama biraz psikolojik olarak şartlandırın kendinizi.

Mesela düşünün ki, bir odada full sigara içilmiş. Her yer duman, o odanın içine yeni doğmuş küçücük savunmasız bebeğinizi bırakabilir misiniz? O dumanda öksürmekten gözünden yaşlar gelir normal sigara içmeyen birinin bile. Kötü bir benzetme oldu belki ama bu şekilde yardımcı olabilirim diye düşündüm.

İnşallah biran önce bırakabilirsiniz.

bende de var aynı problem. ben de bırakamadım cnm valla. günde 2 tane içiyorum bu zamana kadar, ben de 12 haftalık hamileyim. ama dün ve bugün hiç içmedim. ama burada eşine çok iş düşüyo. benim ki hiç anlayışlı değil bu konuda, resmen çocuk gibi yasak koydu bana. öyle olunca daha çok istiyo insan. bakalım dayanmaya çalışcam bugün biit sayılır zaten. darısı ayarına inş...

İnşallah en kısa sürede vazgeçebilirsiniz sigaradan. Ama biraz psikolojik olarak şartlandırın kendinizi.

Mesela düşünün ki, bir odada full sigara içilmiş. Her yer duman, o odanın içine yeni doğmuş küçücük savunmasız bebeğinizi bırakabilir misiniz? O dumanda öksürmekten gözünden yaşlar gelir normal sigara içmeyen birinin bile. Kötü bir benzetme oldu belki ama bu şekilde yardımcı olabilirim diye düşündüm.

İnşallah biran önce bırakabilirsiniz.[/QUO
teşekkür ederim desteğin için....inan azalttığım siğarayıda bu tarz düşüncelerle azalttım .....millet tiksinir siğaradan bende tık yok :(anca kendi kendime telkinlerle azalttım ....ama bırakacam inşallah ......

bende de var aynı problem. ben de bırakamadım cnm valla. günde 2 tane içiyorum bu zamana kadar, ben de 12 haftalık hamileyim. ama dün ve bugün hiç içmedim. ama burada eşine çok iş düşüyo. benim ki hiç anlayışlı değil bu konuda, resmen çocuk gibi yasak koydu bana. öyle olunca daha çok istiyo insan. bakalım dayanmaya çalışcam bugün biit sayılır zaten. darısı ayarına inş...

canım senin bebişinde hayırlı olsun ..rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...sen 2 siğara demişsin o kadardan bişey olmaz diyorlar,arkadaşım yeni doğum yaptı onun doktoruda 4_5 e kadar izin vermişti...doktorum eşimin arkadaşı eşim iyice sormuş içmemesi en iyisi ama 4 _5 ten bişey olmaz demiş ....inşallah o 2 taneyide bırakırsın ...

Back
X