- Konu Sahibi Ruzgarrr10
Peki sende rezerv azlığı gibi bir durum var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha önce sizin gibi vaka duymadıım. Dr lar ne diyor? Aşılama deneyebilirler.Evet 2.gün
Sperm sayısı ve hızı az olduğu için tüp bebeğe başlamıştık. Aşılama ile olma ihtimali yok gibi bişeymiş.Ben daha önce sizin gibi vaka duymadıım. Dr lar ne diyor? Aşılama deneyebilirler.
Denenebilir aslında.Sperm sayısı ve hızı az olduğu için tüp bebeğe başlamıştık. Aşılama ile olma ihtimali yok gibi bişeymiş.
Yumurtam büyük olduğu için vaktinden önce çatlıyomuş. Yumurta çatladığında gebelik oluşması için rahimin de belli bi kalınlığa gelmiş olması gerekiyomuş. Yumurta erken çatladığı için ince rahim duvarına bebek tutunamaz dedi. Zaten aşılama ile spermlerin ulaşma ihtimali yokmuş nerdeyse. Sayısı ve hızı çok az.Denenebilir aslında.
Bu durumda sizin reglin 4. 5. Günü yumurtanız çatlıyor. Evet endometriyum kalınlaşma. ince endometriyumla tutunması zor. Benim de endometriyum ince. 13. 14. Gün falan çatlıyor yumurta ama yeterki kanlığa ulaşmıyor. Hepimizin farklı farklı sorunları var.Yumurtam büyük olduğu için vaktinden önce çatlıyomuş. Yumurta çatladığında gebelik oluşması için rahimin de belli bi kalınlığa gelmiş olması gerekiyomuş. Yumurta erken çatladığı için ince rahim duvarına bebek tutunamaz dedi. Zaten aşılama ile spermlerin ulaşma ihtimali yokmuş nerdeyse. Sayısı ve hızı çok az.
ULTRASYONDA 3. GUNU ADETINIZIN KAC FOLIKUL GOZUKTU BU DEGERLE ?29 yaşındayım Amh 1.55 çıktı.