Benim durumumda olan var mı?

Ben bu düşüklüğü kafama çok taktım başlarda ama 0.01 ile hamile kalan çok kişi okudum. O yüzden artık onu takmamaya çalışıyorum. Siz de stres yapmamaya çalışın.

Aynen. Allah yardım etsin hepimize. Çok zor bi süreçmiş. Ben 6 ayda bu kadar yıprandım. Belki de yıllar sürecek bilmiyorum. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Denenebilir aslında.
Yumurtam büyük olduğu için vaktinden önce çatlıyomuş. Yumurta çatladığında gebelik oluşması için rahimin de belli bi kalınlığa gelmiş olması gerekiyomuş. Yumurta erken çatladığı için ince rahim duvarına bebek tutunamaz dedi. Zaten aşılama ile spermlerin ulaşma ihtimali yokmuş nerdeyse. Sayısı ve hızı çok az.

Yumurtam büyük olduğu için vaktinden önce çatlıyomuş. Yumurta çatladığında gebelik oluşması için rahimin de belli bi kalınlığa gelmiş olması gerekiyomuş. Yumurta erken çatladığı için ince rahim duvarına bebek tutunamaz dedi. Zaten aşılama ile spermlerin ulaşma ihtimali yokmuş nerdeyse. Sayısı ve hızı çok az.
Bu durumda sizin reglin 4. 5. Günü yumurtanız çatlıyor. Evet endometriyum kalınlaşma. ince endometriyumla tutunması zor. Benim de endometriyum ince. 13. 14. Gün falan çatlıyor yumurta ama yeterki kanlığa ulaşmıyor. Hepimizin farklı farklı sorunları var.

Back
X