Benim erkeksi davranışım

Hayattozpembe

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
15
2
6
29
Merhaba hanımlar direk konuya giriyorum ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim geçmişteki aile yaşantımdan dolayı erkek gibi büyüdüm ve hala erkek gibi davranıyorumm giyinişimde falan bi erkeksilik yok ama davranışımda erkeksilik çok sinirlendiğim de falan ağzımı bozabiliyorum ve ben bu durumdan çok şikayetçiyim erkek arkadaşımda bana canım sen kızsın biraz kız gibi davran yanımda küfretme falan diyo bende bıktımm bu halimden sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm şimdiden hepinize teşekkürler

Pıskolagıt kıtap oku bol bol hanı su genc kız romanları falan terapı alabılırsın ıletısım vb gıbı bunların kursu var arstr

buyudukce gecer herhalde surekli 21 yasinda ve ogrenci kalmayacaksin, 30 unda is guc sahibi ciddi iliskisi olan bir kadin olarak hala bu sekilde asarim keserim olacak halin yok ya hayat seni torpuler merak etme canim.

buyudukce gecer herhalde surekli 21 yasinda ve ogrenci kalmayacaksin, 30 unda is guc sahibi ciddi iliskisi olan bir kadin olarak hala bu sekilde asarim keserim olacak halin yok ya hayat seni torpuler merak etme canim.
Çok haklısınız ilerde düzelebilir evet ama ben biran çnce değişmek istiyorum inanın çok bunalttı bu beni

Kendını destrebılırsın ben mesela bır aılenın tek kız tofunyum yanı benden baska kız yok bende erkk gıbı buyudum takı 18 lı yaslara geldım degıstım yanı caba gıymıne konusmana dıkkt et kufr etmucem de tekkrla dene

erkek arkadaşını s.... et :KK70: nasılsan öylesin. atıyorum bazılarımız pembe dizi sever bazılarımız strateji oyunları oynamayı. her insan bir değil. kendini bi erkek yüzünden kasmana gerek yok. seni böyle acımasızca eleştirmesine de izin verme
Şu anda savunmuyacam onu o zaten beni olduğum gibi kabul ediyo benim erkeksi tavırlarımdan şikayetçi olduğumu biliyo öneride bulunuyo

Nasıl istiyorsan öyle davran, kimse için kendini kalıplara sokma da , küfür ne erkeğe yakışıyor ne kadına.

Kim söylerse söylesin çok itici. Karşınızda ki insana saygıdan kendinizi frenleyin.
Ben değişmek için zorluyorum kendimi başkası için değil herkesden duyuyorum annem ablam arkadaşlarım çok sıkıldım nu yüzden sadece

yıllar önce çok hanımefendi bir arkadaşım vardı. giyimi konuşması tam bir hanımefendi. normalde böyle tiplere gülerim ve çok yapmacık gelir. 1 sene boyunca arkadaştık ve ben farketmeden onun bazı hareketlerini bazı konuşmalarını taklit etmişim ama farkında bile değildim. diğer arkadaş söyleyince farkettim. sende kendine öyle bir arkadaş bulursan okuldan işte kurstan şurdan burdan vb. farketmeden hareketlerin değişir

yıllar önce çok hanımefendi bir arkadaşım vardı. giyimi konuşması tam bir hanımefendi. normalde böyle tiplere gülerim ve çok yapmacık gelir. 1 sene boyunca arkadaştık ve ben farketmeden onun bazı hareketlerini bazı konuşmalarını taklit etmişim ama farkında bile değildim. diğer arkadaş söyleyince farkettim. sende kendine öyle bir arkadaş bulursan okuldan işte kurstan şurdan burdan vb. farketmeden hareketlerin değişir
Hmm iyi fikir tşk ederim

Kendini ancak sen deyisdire bilirsin.Tabiki kendin icin.Baskalari icin deyismeye deymez.Her insan farklidir.Kendine ozeldir ayni cicekler,bitkiler gibi.
ayni zamanda bir insanin agzini bozmak iyi deyil.sizde bundan kacin.

erkek arkadaşını s.... et :KK70: nasılsan öylesin. atıyorum bazılarımız pembe dizi sever bazılarımız strateji oyunları oynamayı. her insan bir değil. kendini bi erkek yüzünden kasmana gerek yok. seni böyle acımasızca eleştirmesine de izin verme
Küfüre hep destek tam destek gibi :KK53:

Küfürü ben de ederim ama çok gerektiği yerde ve çok ayarında.O yüzden kimse bana ağzı bozuk demez.Yakıştığını bile söyleyen bi ton arkadaşım var.
Kocamın yanında milyonda bir ediyorum çok gerildiğim zamanlarda,alıştırmamak için.Yanımda alışırsa ota çöpe küfreder diye. O etse ben rahatsız olurum,eminim o da olurdu.
Ayarında küfür bile güzeldir.

sinirlenince ben de kufur ediyorum. bunun erkeklikle alakası yok. erkek olsanız küfretmeniz normal mi olacaktı mesela? öyle düşünün. saçma geliyor bana sen kızsın, kız gibi davran, küfretme.

Erkek arkadasına ben byleyım ısıne gelırse de ılla bı tavsıye ıstyrsan azcık kokos ol sacını sureklı yap makyajsız durma sureklı aynaya bak oje falan sur sınırlenınce ıcınden ona kadar say oylee knus kızlarla vakıt gecr

Merhaba hanımlar direk konuya giriyorum ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim geçmişteki aile yaşantımdan dolayı erkek gibi büyüdüm ve hala erkek gibi davranıyorumm giyinişimde falan bi erkeksilik yok ama davranışımda erkeksilik çok sinirlendiğim de falan ağzımı bozabiliyorum ve ben bu durumdan çok şikayetçiyim erkek arkadaşımda bana canım sen kızsın biraz kız gibi davran yanımda küfretme falan diyo bende bıktımm bu halimden sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm şimdiden hepinize teşekkürler
ayrıl cnm ondan seni dah sevgilliyken beyenmeyen birinden hayır gelmezz

Back
X