- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dilim döndüğünce bakayım falına...sende bana yarın bakarmısın?![]()
şekerim falın çok ferah onu söyliyeyim..
ilk karede bir kuğu gördüm. kuğu beklenen haberin nihayet geleceğinin habercisi..biraz sıkıntı çekmişsin ve bu sıkıntıları artık geride bırakıyosun hayatında yeni bir sayfa açılıyo (Allah bilir en doğrusunu) onu söyliyim..yanında bir erkek var bunun sevgilin ya da eşin ya da ilerde tanışacağın kişi olarak yorumluyorum bu kişi ile senin iş yaşantısında büyük başarılar elde edeceksiniz...o kişi sen yanındasın elinde bir meşale tutmuş çünkü..Falında bir m harfi var.bu m harfi senin arkanda durduğu için yine destek olucak biri diye yorumluyorum..Birde sevdiğin bir insan var her kimse eğer çok yakın bir zamanda mutlu bir anınız olacak bu kişiyle.benden bu kadar
![]()
tesekkur ederım bende sana bakarım dılımın dondugu kadar sözüm olsun sana bişi sorcam ya erkek arkadasımla ayrıyız acaba bırlesme falan varmı????
evet canım herhangi bir ayrılık kötü bir şey hissetmedim falında..aklındaki kişi kimse bu kişi ile zaman veremiyorum yakın zaman içinde mutlu olacağınız bir durum yaşayacaksınız.
Canım öyle bir şey olcak ki şansın dönecek senin.Brisinin gözü var sen de nazar olarak yani.Kötü düşünceli birisi var etrafında sana zararı dokunabilir.Çok güçlü bir döneme gireceksin artık tüm güçler senin elinde olacak.Birleşmiş iki insan var snaki öpüşür gibi değişik şekil ama bundan da haz duymayan kişiler var kıskananlar yani.Kötü düşünceli birisi yine senin hayatında olan bir şeyini almaya çalışıyor yakalşmışta ama ne oalbilir fikrim yok.Çok mutlu olacağın da bir haber alacaksın yakın zamanda. bu kadar :)
ayyy agzına saglık canım cok tesekkur ederım![]()