benim gbi olan var mı???

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
39
İçel Mersin
arkdşlar benim senelerdir aşmak için kendmi paraladğım ama b türlü aşamadğm sorunum midemin aşırı hassas olması.yani herbşyden çok çabuk midemn bulanması...
kendim istifra etsem bile eşim temizler sağolsun.yanımda yğenlerime yemek yedirdikleri zaman bebek oldukları için ağız kenarına bulaşan mamalardan bile midem kalkıyor.bebek salyası ne kdr pis bişey olabilir ki...ben onu gördüğümde bile lavaboya koşuyorum.yanımda hiç bir bebeğn altını açmak mümkn değil.koku ve o sahne midemi kaldıryor.annem dahi olsa kimseyle aynı bardaktan su içemem.şmdi yazarken kal geldi birden:) daha o kdr saçma sapan şeyler için midem bulanıp lavaboya koşuyorum anlatamam.şu an hamileyim ve doğumuma 2 hfta kaldı.ben nasıl çocuk altı değiştrecm kustuğu zmn nasıl o bebeği tutabilecm hç bilmiorum :(( kendi çocuğun olursa yaparsın diorlar ama benmki öle böle değil.yani midem kalksa sadece tmm dcem bi şekilde yine yaparsın.anında istifra ediorum...geçen kendimi aşmak için ablamın kızının altını bana açtırdılar.açmamla koşmam bir oldu kii değştrecğm altta bebeğn kakası değil sadece çişi vardı...

komşumuzn bebeği onlara gttğmde evimin anahtarını ağzına almış farketmemştik.sonra anahtarı ıslak görünce elinden aldı komşum kusura bkma çocuk ağzna sokmuş dedi.demeseydi keşke:)) o gün evin kapısını açamadm elleyemdm o anahtarı komşum açtı kapımı.akşam da eşim gelince ben onla anahtarlarımız değiştirdm.bu kdr uçmuş noktalarda midem hassas ve ben bu durumdan çok rahatsızım.nasıl aşılır napılır bilemiorum da.benm gbi olan var mı dedim ama benm boyutumda başka kmse yoktur heralde :)))

Ya ben anlamam ama belki bir uzmana danışmanız yararlı olabilir sonuçta kısıtlı bir zamanınız kalmış :emir_bebek:

Ya ben anlamam ama belki bir uzmana danışmanız yararlı olabilir sonuçta kısıtlı bir zamanınız kalmış :emir_bebek:

dahiliyeci b tanıdığıma sölemştm bnun b nedeni ya da tedavisi filan var mı dye o da yapılacak bişey yok bünye meselesi bu dedi.pkolojik olark aşacam bnu dersen halledersn demişti de ee olmuyor :)))

Allah kurtarsın hayirlisiyla saglikla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah..bende biraz pimpirik biriyim igrenme huyum ve koku hassasiyetim vardr ama öğürmeden öteye gitmez.. Anne değilim henüz ama sizin yerinize kendimi koyduğumda.. kendi canından kanından senden beslenen sana muhtaç ve aciz bi sabi sonuçta ne komşunun cocuğunun tükürüğü ne eşinin su bardagiyla aynı kefeye koyamazdm insanlar bebegi için yapmycgi neleri yapiyr bence onu kucağına aldığında bunları dusunmeyeceksndr..

Allah kurtarsın hayirlisiyla saglikla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah..bende biraz pimpirik biriyim igrenme huyum ve koku hassasiyetim vardr ama öğürmeden öteye gitmez.. Anne değilim henüz ama sizin yerinize kendimi koyduğumda.. kendi canından kanından senden beslenen sana muhtaç ve aciz bi sabi sonuçta ne komşunun cocuğunun tükürüğü ne eşinin su bardagiyla aynı kefeye koyamazdm insanlar bebegi için yapmycgi neleri yapiyr bence onu kucağına aldığında bunları dusunmeyeceksndr..

inşallah dediğiniz gbi olur dha şmdiden bebek altı açarken kullanmak için hastane eldivenleri ağızlk filan mı alsam dye saçma sapan şeyler düşünüorum :) umarım çocuğumu kucağma aldğm zmn tüm bu iğrenme huyum kendiliğnden kaybolur gerçekten bnu çok istiyorum...

inşallah dediğiniz gbi olur dha şmdiden bebek altı açarken kullanmak için hastane eldivenleri ağızlk filan mı alsam dye saçma sapan şeyler düşünüorum :) umarım çocuğumu kucağma aldğm zmn tüm bu iğrenme huyum kendiliğnden kaybolur gerçekten bnu çok istiyorum...

:) psikljk bi destek konuyu cozer aslinda..konuya bu kdr odaklanirsan daha büyük takıntı haline gelir dicem ama senin ki o boyutu asmış gibi;) en kotu ihtimalle bu durum gecmezse sacmada olsa denenebilir eldivenle bebeğine dokunman cok uygun deil bana kalırsa ama sorunun geçmezse agizlik çözüm olacaksa yapılabilir bebeiginz farknda olmaya başlayınca ürker mı bilemiyorum tabi..cevrenizdeklr ne kdr destek olsada o sizin bebeğiniz onun kokusuda salyasida herseye bedel aranizdaki sevgi bunları düşündürmeyeck bile hiç takmayın bunu aklınıza

Esinize karsida bazen mideniz bulaniyormu? Mesela sizi optugu zaman yada karsinizda yemek yerken (diste kalmis maydonoz yada agiz kenarina bulasmis sos,ayran vb.)

Back
X