Benim gibi 2li tarama testine sıcak bakmayanlar burda mısınzz?????

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
kızlar 12 haftalık hamileyim.Testi yaptırma zamanım da geldi.Ama eşimle karar verdik yaptırmayacağız..sağlıklı bebeklere risk taşıyor deyip sonra da hayır hiçbirşeyi yok sapasağlam dedirten bu test benim kafamı çok bulandırdı.çevremde bir çok arakdaşım da bu testi yaptırdıktan sonra psikolojik olarak çökmüş durumda..ne diyorsunuz ne yapmalı ?

ben de cok kararsizim benim bir arkadasim neredeyse bebegini aldiracakti ama cocuk 3 yasinda ve hicbirseyi yok bende bebegimin saglikli oldugunu duymak cok istiyorum ama biraz da cekiniyorum...sonucta aldirma gibi bir niyetim de olmaz o yuzde biraz da rabbim ne nasip ettiyse....kendime hamileligimi zehir etmekten korkuyorumm aslinda...

ben de cok kararsizim benim bir arkadasim neredeyse bebegini aldiracakti ama cocuk 3 yasinda ve hicbirseyi yok bende bebegimin saglikli oldugunu duymak cok istiyorum ama biraz da cekiniyorum...sonucta aldirma gibi bir niyetim de olmaz o yuzde biraz da rabbim ne nasip ettiyse....kendime hamileligimi zehir etmekten korkuyorumm aslinda...

kesinlikle seninle aynı şeyleri düşünüyorum canım..olumsuz bir cevapla ben yıkılırım..psikolojim bozulur.kendimi biliyorum çökerim yani..

yaa kızlar bende çok kararsızım bu konuda.
Allah korusun ters bişey olursa bebeğimi aldırmayacağım her ne olursa olsun ama işte yaptırsam mı yaptırmasam mı gidip geliyorum arada

Back
X