benim gibi adeti 2 damla kan olan varmııı

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
merhaba kızlar. sabah sabah böyle bir konu açmak istemezdim :(

yaklasık 6 7 aydır adetim 1 2 gun suruyor ve o kadar az kan geliyor ki gelende zaten pıhtı şeklinde. doktorada gıtmedım benım gıbı olan varmı aranızda.uzun zamandır orkid bile almıyorum

Normal bir durum olmadığı kesin. Mutlaka bir doktora gitmelisin. Yaş kaç? Son zamanlarda kilo kaybı veya farklı ilaç alımları olduysa o yüzden de olabilir.:44:

Normali 3 ile 10 gun arasidir .. Bu sinirlarin disina bir kez ciksa stres kilo ilac vs vs denilir de 6-7 aydir en fazla 2 gun gelmesi patolojik bir durum soz konusu..
Ertelemeyin hic, bir doktora gidin derim. Gecmis olsun..

Bende 3 yildir polikistik over yani yumurtalik kisti var bundan dolayi adetlerim çok kısa sürüyor bir gün bile sürmüyor. Eğer adet düzensizliği, kilo alma tuylenme gibi sorunlarin da varsa mutlaka bir doktora gitmelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaklasık 6 7 aydır adetim 1 2 gun suruyor ve o kadar az kan geliyor ki gelende zaten pıhtı şeklinde. doktorada gıtmedım benım gıbı olan varmı aranızda.uzun zamandır orkid bile almıyorum

Benim ilk 2 gün yoğun oluyordu 3. gün bitiyordu geçtiğimiz 2 aydır, doktora gittim kist falan olabilir diye usg çekildi hormon tahlillleri vs yapıldı bir sorun çıkmadı, cyc..... adlı ilacı verdi ama araştırdım hormon hapı olduğu için kullanmaya çekindim açıkcası, nitekim adetim de düzeldi zaten 5-6 günde bitiyor artık :) Bence acilen doktora gitmelisiniz..

ben varım.
ama benimki polikistik overden kaynaklanıyor.o sendromu yaşadığım için çok az adet görüyorum.doğum kontrol hapı almama rağmen adetim 1 gün geliyor.onada gelmek denirse.anlayacağın uzun yıllardır adet görmeye hasretim.:14:
bir doktora görün.mutlaka bir sorun vardır.

3.5 gün sürüyo benim bazen sadece 3 bu hep böyleydi:26:
2.gün yoğun 3.gün ufaktan bitiyo.

Ama 1-2 gün çok az sanki doktoru erteleme bence.

Merhaba canım, maalesef benim de aynı şekilde.
Geçen ay olan reglim sadece 1 gün sürdü, onda da ciddi anlamda koyu bir leke geldi. Sonra 1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım çünkü dayanamadım. Karnım şiş ve bende çok huzursuzluk yaptı.
Bu ay ki ise şakır şakıe musluk gibi (ama doğum kontrol hapından dolayı)
Aynı şekilde bende poliksitik over'im diğer arkadaş gibi. Bu hastalık illa tüylenme problemi yaşamanı gerektirmez, yada sivilceyi.
Yan etkilerinden birkaç tanesini yaşayabilirsin. 'Tüylenmem yok bende polikistik over yok bende' deme boşuna…

Back
X