- Konu Sahibi xandecanim
2 yillik tedavi sonrasi kavustugum yavrumu 6 aylikken mart ayinda kayb ettim.dunyam basima yikildi.hayatim karardi.halada ayni.doktorum alti ay korunma onerdi.korunma surei bitti ve ay gecmesine ragmen hamile kalamdim.belki yeni bir bebek yeni umut olurdu.....
Yine tedaviye basladik....
Asil sorusu ki,ben bir turlu hayata tutunamiyorum.uyumak anlamsiz,uyanmak anlamsiz,gulmek,yemek,her sey anlamsiz.i
Gunlerce isari cikmiyorum.gece saat dortlerde yatip sabahlari 2lerde kalkiyorum.banyo yapmaya dahi useniyorum.hayat cok cok anlamsiz geliyor.
En kotusu bunlarin hepsini icimde yasiyorum.kimseye belli etmiyorum ki zaten kimse anlamiyor...
Benim gibi bebegini kaybeden anneler.sizlerde benim gibimisiniz?
Eger deyilse lutfen bana yardimci olun...
Bu arada yurtdisinda yasiyorum.calismak istiyorum ama burda mumkunati yok calismamin.
Ne gibi seyler yapa bilirim evde.nasil tutuna bilirim yeniden hayata.
Sizler ne gibi seyler yapiyorsunuz?paylasirsaniz cok sevinirim..
Allahim hepimizin yardimcisi olsun...
Yine tedaviye basladik....
Asil sorusu ki,ben bir turlu hayata tutunamiyorum.uyumak anlamsiz,uyanmak anlamsiz,gulmek,yemek,her sey anlamsiz.i
Gunlerce isari cikmiyorum.gece saat dortlerde yatip sabahlari 2lerde kalkiyorum.banyo yapmaya dahi useniyorum.hayat cok cok anlamsiz geliyor.
En kotusu bunlarin hepsini icimde yasiyorum.kimseye belli etmiyorum ki zaten kimse anlamiyor...
Benim gibi bebegini kaybeden anneler.sizlerde benim gibimisiniz?
Eger deyilse lutfen bana yardimci olun...
Bu arada yurtdisinda yasiyorum.calismak istiyorum ama burda mumkunati yok calismamin.
Ne gibi seyler yapa bilirim evde.nasil tutuna bilirim yeniden hayata.
Sizler ne gibi seyler yapiyorsunuz?paylasirsaniz cok sevinirim..
Allahim hepimizin yardimcisi olsun...