Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Benim gibi derman arayanlara yardımcı olduysam ne mutlu bana

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

burcumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
27
2
36
Ankara
ARKADAŞLAR BENİMDE SAÇIM DÖKÜLDÜ...
HATTA BENİM VÜCUDUMDAKİ TÜM TÜYLER KENDİNİ YOK ETTİ.
NE SAÇIM NE KAŞIM NE KİRPİGİM HİİİİİÇ AMA HİİİİİİİİİÇ BİŞEYİM KALMAMIŞTI..
DOKTORA GİTTİM ALOPESİ AREATA DEDİLER YANİ HALK DİLNDE BİLİNEN ADIYLA SAÇKIRAN OLMUŞUM...
GİTMEDİGMİZ DOKTOR KALMADI TÜM DOKTORLAR IŞIN TEDAVİSİ GÖRMEN LAZIM EGER TEDAVİYE CEVAP VERİRSEN SAÇLARIN GERİ GELİR DEDİLER...
AMA BEN KABUL ETMEDİM ÇÜNKÜ %100 KESİNLİGİ YOKTU ÜSTELİK KARACİGER İFLASINA KADAR BİÇOK ŞEYE NEDEN OLUYORDU.
ARTIK İİCE UMUDUMU KESMİŞTİM KAŞLARIMI HERGÜN KALEMLE ÇİZİYODUM KAFAMA PERUK TAKIODUM.
ARTIK HEP BÖYLE KALCAM SONUÇTA TEDAVİ OLUP SAÇLARIMI GETİRMEYE ÇALIŞIRKEN KARACİGERİMDEN OLMIYCAM DİYODUM...
SONRA Bİ TANIDIGMIZIN TAVSİYESİ ÜSTÜNE YAPMA İLAÇ YAPAN Bİ ECZANEYE GİTTİM.
DOKTOR BENDEN HASTANE RAPORU İSTEDİ HASTALIĞI ÖĞRENMEDEN ÇÖZÜM VEREMEM DEDİ.
BENDE RAPORU VERDİM. VE BANA Bİ TEDAVİ ÖNERDİ KABUL ETTİM.
1 BUÇUK SENE BOYU UYGULADIM VE DAHA İLK AYDAN ETKİSİNİ GÖRMEYE BAŞLADIM...
ŞUAN SAÇIM KAŞIM KİRPİGİM HERŞEYİM VAR.
DİYECEGİM O Kİ SAÇ HASTALIĞNI BİRAZ DİKKATE ALIN.
ÇÜNKÜ BENİMDE ÖNCELERİ AZ DÖKÜLÜRKEN TÜM SAÇLARIM 3 GÜN İÇİNDE SIFIRLADI KENDİNİ...
EGER BENİM YAŞADIĞIM GİBİ SORUNU OLAN VARSA ECZANENİN TLFNUNU VRİYİM YARDIM ALIN..
ADAM HERTÜRLÜ KONUDA BİLGİ SAHİBİ ÜSTELİK Y.DIŞINDAN BİLE HASTALARI VAR...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Telefon numarası : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

canım bende ankaradayımda benim sorunum saçkıran değil pcodan kaynaklı dökülme bu eczacı sanaa ilaçmı önerdi yoksa saça sürmen için losyon tarzı bişimi hazıırladı...

kendi yaptığı bi ilaç tatlım
ama her hastalığa farklı çözümleri var.
bnce sen bi görün

geçen gün aradım canım losyon ve şampuan veriyoruz dedi netten okudum bi bayanda saçkıran varmış size gelmiş dedim o farklı dedi bende pco var dedim tahlillerinizle gelin doktorumuzla görüşün bi dedi orda eczacıdan ayrı birde doktormu var...

canım ordaki niyazi bey zaten gazi ve hacettepede dr luk yapmış birisi büyük ihtimallede tlfnu sekreter leyle abla açmıştır.
dr. görsün diyede niyazi beyi kastetmiştir.

anladım canım telefonu açan bayan değildi bakalım bu ay kan tahlillerimi yeniden yaptırcam öle gidiyim diyorum inş bi çözüm buluruz...

Back
X