merhaba,
benim tüp bebek transferim 3 kasımda yapılmıştı
normal sartlarda 7 haftalık hamıle olmam gerekiyor ama haftasonu doktora gıttıgımde bebegım 6 haftalık gozukuyordu ve doktor bu tüp bebek olduğu için geriden gelme sansı olmaz içeriye ne koyduğumuzu bılıyoruz geriden gelme gec döllenmedir ama tup bebek ve bu söz konusu olamaz dedı yanı 6 haftalık bebegım o yüzden kalp atışı alamayabiliriz umidimi de kırdı
doktor ıkı gun daha bekleyelim demıstı ama ben üzüntüden gıdemedım bugun gıdecegım ancak
kalp atışını beşinci hafta içerisinde ekrandan gormustuk maalesef altıncı hafta ıcınde ses duyamadık doktor ıkı gun bekle dedi
ancak umıdım yok
belirtilerim kaybolmuştu ancak dünden berı gogus ağrım ve şeffaf akıntım yıne başladı
en basında acaba doktor kalp atışını gordum derken yanılmış olması ve altıncı haftada bebek kucuk olduğu ıcın ses duyamamış olmayı cok ıstıyorum
belkı yenı gelişiyordur değil mi
kürtaj yapmak istemiyorum dedi ama normal dusuktende korkuyorum çünkü kan uyuşmazlığı ığnesi olmam gerekiyor
doktor kanaman başlayınca kan uyuşmazlığı ıgnenı olabılırsın dedı aranızda böle bişey gecıren var mı
offf bırraz karışık anlattım galıba