benim gibi düşünen varmı ?

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar öncelikle bu siteyi ve sizlerle olan dayanışmalarımızı çok sevıyorum... gerçekten de yararlı buluyorum burada fikir aldıgım dertlerimi paylaştığım bayan arkadaşlarıma tekrar teşekkur edıyorum...
ama benim dikkatimi çeken birşey var eleştiri olacak biraz
bakıyorum üye arkadaşlarımıza evlenelı 2 ay olmuş hemen bebek için deliriyorlar resmen hayır bende mi sorun var?
ben açıkçası evlenır evlenmez hamile kalmaktan çok korkuyorum
ama burada bakıyorum daha evlilik 2 ayı dolmamış inşallah hamişimdir falan yazıyorlar :) ilk adet geçikmelerinde koştur koştur kadınlar kulubu acaba hamilemıyım başlıkları :) sanırım doğuştan annelik vasfına sahip bu bayanlar...
ve birçok üyede gördüm bu durumu
bence bebek sahibi olmak çok titizlikle alınacak bir karar eşler birbirini evlendıkten sonra daha iyi tanıyor 2 sene sonra eşinin gerçek huylarıyla karşılaştıgında artık yapamayacağımlar başladığında ve kucağında bir bebekle kaldığında herşey dahada zorlaşıyor diye düşünuyorum bu benim fikrim canlarım benim gibi düşünen varmı ? konuşalım :)

kızlar öncelikle bu siteyi ve sizlerle olan dayanışmalarımızı çok sevıyorum... gerçekten de yararlı buluyorum burada fikir aldıgım dertlerimi paylaştığım bayan arkadaşlarıma tekrar teşekkur edıyorum...
bakıyorum üye arkadaşlarımıza evlenelı 2 ay olmuş hemen bebek için deliriyorlar resmen hayır bende mi sorun var?
ama burada bakıyorum daha evlilik 2 ayı dolmamış inşallah hamişimdir falan yazıyorlar :) ilk adet geçikmelerinde koştur koştur kadınlar kulubu acaba hamilemıyım başlıkları :) sanırım doğuştan annelik vasfına sahip bu bayanlar...
bence bebek sahibi olmak çok titizlikle alınacak bir karar eşler birbirini evlendıkten sonra daha iyi tanıyor 2 sene sonra eşinin gerçek huylarıyla karşılaştıgında artık yapamayacağımlar başladığında ve kucağında bir bebekle kaldığında herşey dahada zorlaşıyor diye düşünuyorum bu benim fikrim canlarım benim gibi düşünen varmı ? konuşalım :)

Guzelim cok haklisin

bide kimse bosanmak icin evlenmiyo

basta cok mutlu gibi gorunen evlilik sonra hayal kirikligi oluyo

saniyorlar ki hep boyle gidecek

2sene cok beklemek icin (benim gorusum)

1sene yeter gibi...

Kimiside cocuktan sonra belli ediyo kendini

Sorumsuzluk gibi falan

Guzelim cok haklisin

1sene yeter gibi...

Sorumsuzluk gibi falan

evet haklısın 2 sene en uzun zaman dilimi...
ama benim burda dikkat cekmek ıstedıgım daha evlenelı 2 ay olmasına ragmen bebek fikrive bu sitede çok görüyorum bunu :) bana biraz absürd gelıyor ınsanlar düşünceler farklıdır degılmı ama :) herkesin kendi hayatı...
birde hep yaşları 20 ila 28 arası bayanlar bunlar 28 üstü bayanlara tamam derim bir nebze yaşının daha fazla geçmesini istemıyordur ama 20 yaşındasın be güzelım sen nereyeeee :1:

kesinlikle haklısın seneye bende evlenicem senle aynı düşüncelere sahibim 2 yıl bana fazla gelmiyor.

Guzelim cok haklisin

1sene yeter gibi...

Sorumsuzluk gibi falan

evet haklısın 2 sene en uzun zaman dilimi...
ama benim burda dikkat cekmek ıstedıgım daha evlenelı 2 ay olmasına ragmen bebek fikri ve bu sitede çok görüyorum bunu :) bana biraz absürd gelıyor ınsanlar düşünceler farklıdır degılmı ama :) herkesin kendi hayatı...
birde hep yaşları 20 ila 28 arası bayanlar bunlar 28 üstü bayanlara tamam derim bir nebze yaşının daha fazla geçmesini istemiyordur ama 20 yaşındasın be güzelım sen nereyeeee :1:

Bende evlendiğim gibi bebek düşünmedim eşimde. Ama bu kararın kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil, nişanlıyken oda arkadaşımda nişanlı bir kızdı, iyi anlaşıyorduk, o daha nişanlıyken bebek fikrini kafasına koymuştu nişanlısına da söyleyip duruyordu hatta:) çok anaç bi kızdı anneliğe yatkındı zaten evlendiği gibi hamile kaldı, şimdi tatlı bir oğlu var:) herkes buna cesaret edemez ama insanın içinden gelen bişi bu sanırım.

Bende evlendiğim gibi bebek düşünmedim eşimde. Ama bu kararın kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum. Herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil, nişanlıyken oda arkadaşımda nişanlı bir kızdı, iyi anlaşıyorduk, o daha nişanlıyken bebek fikrini kafasına koymuştu nişanlısına da söyleyip duruyordu hatta:) çok anaç bi kızdı anneliğe yatkındı zaten evlendiği gibi hamile kaldı, şimdi tatlı bir oğlu var:) herkes buna cesaret edemez ama insanın içinden gelen bişi bu sanırım.

evet bencede kesınlıkle kişiliğe şartlara göre değişen bir durum... herkesin hayatı şartları farklı :) bende cesaret edemem zaten kendımı annelığe hazır hissetmıyorum o ruh yok bende :)
olsa bile eşimin gelecekte değişmeyecegının garantısı yok korkuyorum açıkcası gelecekten
elbet güvenerek yola cıkıyoruz ama burada aldatılan bayanlar yada eşlerı tarafından hüsrana uğratılanlarda güvenerek çıkmıştı yola degılmı burada öyle şeyler okuyorumkı artık güvencım kalmadı :)

merbaha kızlar ben bu konuyla ilgili çok sıkıntı yaşadığım için yazmak istedim size ben 19 yaşında evlendim ve 5 ay sonra hamile kaldım eşim 5 ay boyunca çok iyiydi sonra ben onu tanımaya başladım bana göstermediği taraflarını gördüm sonra kızım doğdu ve benim artık canıma tak etmişti ayrılmak istedim gidip annemlerde kaldım bi müddet ailem bana kucak açtı ama olmuyo ya kızlar bi çocuk olunca arada ve o artık babasını falan sormaya başlayınca geri döndüm eşime şu an devam ediyoruz 2 ci çocuğumuz olacak ama bizim evliliğimiz sanki o eski halinde değil sanki bizi sevgimizden ziyade çocuklar bağlıyoo ama bana sorsanız ben kızım olmasa şimdiye çoktan ayrılmıştım eşimden yani demek istediğim biraz birbirinizi tanımak 1 veya 2 yıl geçmesi biraz önemli çünkü erkeleri tanımak biraz zaman alıyo şimdi eşim bana evimize karşı ne kadar iyi olsada hep o kötü zamanlar geliyor bazen aklıma konuyu açan arkadaşıma sesleniyorum çok haklısınn canım bende okuyorum burada işte yazmış çocuğumuz olmuyo çok çaresizim falan ama bi bakıyon daha evleneli 2 veya 3 ay olmuş acele etmemek lazımm sonra kucağında çocukla baba evine dönen veya çocuk var diye çekmek zorunda kalan biz oluyorz

merbaha kızlar ben bu konuyla ilgili çok sıkıntı yaşadığım için yazmak istedim size ben 19 yaşında evlendim ve 5 ay sonra hamile kaldım eşim 5 ay boyunca çok iyiydi sonra ben onu tanımaya başladım bana göstermediği taraflarını gördüm sonra kızım doğdu ve benim artık canıma tak etmişti ayrılmak istedim gidip annemlerde kaldım bi müddet ailem bana kucak açtı ama olmuyo ya kızlar bi çocuk olunca arada ve o artık babasını falan sormaya başlayınca geri döndüm eşime şu an devam ediyoruz 2 ci çocuğumuz olacak ama bizim evliliğimiz sanki o eski halinde değil sanki bizi sevgimizden ziyade çocuklar bağlıyoo ama bana sorsanız ben kızım olmasa şimdiye çoktan ayrılmıştım eşimden yani demek istediğim biraz birbirinizi tanımak 1 veya 2 yıl geçmesi biraz önemli çünkü erkeleri tanımak biraz zaman alıyo şimdi eşim bana evimize karşı ne kadar iyi olsada hep o kötü zamanlar geliyor bazen aklıma konuyu açan arkadaşıma sesleniyorum çok haklısınn canım bende okuyorum burada işte yazmış çocuğumuz olmuyo çok çaresizim falan ama bi bakıyon daha evleneli 2 veya 3 ay olmuş acele etmemek lazımm sonra kucağında çocukla baba evine dönen veya çocuk var diye çekmek zorunda kalan biz oluyorz

işte bende tam bunu söylüyordum... canlı örnek oldun bir nevi düşüncelerıme ama yinede kimse böyle şeyler yaşasın istemem umarım eşinle ve çocuklarınla eski mutlu yaşamınıza dönersiniz canım elbette babasız büyütmek cok zor çocukların için en iyisini yapmıssın allah sonsuz mutluluk versin... benim gibi düşünenlerin olduğunu görmek benı mutlu edıyor açıkcası

Canım herkesin şartları farklıdır. Bazıları gerçekten bebek bebek diye delirerek evlenmiştir belki de bilemeyiz. Veya etraftan baskı oluyordur annelerden falan bilemiyorum. Bir de uzun sevgililik ve nişanlılık dönemi geçirdilerse ve sırf bebek için evliliği aceleye getirmiş de olabilirler. Ama genç yaşta hamile kalmayı doğru bulmuyorum. 30 yaş bence bi kadının vücudunun tam olarak oturduğu bir yaş. 28-30 civarlarında ilk bebeği yapmak daha verimli olur gibime geliyor benim.

Ben evleneli 2 yıl oldu. Hala öyle bir planımız yok. Önümüzdeki 1 yıl için de öyle bir planımız yok. 1 yıldan sonrasını o zaman konuşuruz. Sonra da istemeyebiliriz. eşim yurtdışında çalışıyor çünkü arada uğruyor :) Burda da olsa ev arkadaşı gibiyiz.

Normal şartlarda olsak ben artık bebek düşünmeye başlardım 1,5-2 yıl ideal bence. Başklarına bakma sen :)

Canım herkesin şartları farklıdır. Bazıları gerçekten bebek bebek diye delirerek evlenmiştir belki de bilemeyiz. Veya etraftan baskı oluyordur annelerden falan bilemiyorum. Bir de uzun sevgililik ve nişanlılık dönemi geçirdilerse ve sırf bebek için evliliği aceleye getirmiş de olabilirler. Ama genç yaşta hamile kalmayı doğru bulmuyorum. 30 yaş bence bi kadının vücudunun tam olarak oturduğu bir yaş. 28-30 civarlarında ilk bebeği yapmak daha verimli olur gibime geliyor benim.

Ben evleneli 2 yıl oldu. Hala öyle bir planımız yok. Önümüzdeki 1 yıl için de öyle bir planımız yok. 1 yıldan sonrasını o zaman konuşuruz. Sonra da istemeyebiliriz. eşim yurtdışında çalışıyor çünkü arada uğruyor :) Burda da olsa ev arkadaşı gibiyiz.

Normal şartlarda olsak ben artık bebek düşünmeye başlardım 1,5-2 yıl ideal bence. Başklarına bakma sen :)

evet herkesin şartları farklı bu gercek dediğim gibi zaten 28 yaş üstü bayanlara değil lafım :) bende genç yaşta anneliği onaylamıyorum açıkçası ama herkesin kendi hayatı bende 25 yaşndayım 29 da ancak düşünebılırım :) nişanlıyım şimdiden uykularım kaçıyor ya hamıle kalırsam dıye :) bir yöntem bulucaz artık zamanı gelınce:)

evet herkesin şartları farklı bu gercek dediğim gibi zaten 28 yaş üstü bayanlara değil lafım :) bende genç yaşta anneliği onaylamıyorum açıkçası ama herkesin kendi hayatı bende 25 yaşndayım 29 da ancak düşünebılırım :) nişanlıyım şimdiden uykularım kaçıyor ya hamıle kalırsam dıye :) bir yöntem bulucaz artık zamanı gelınce:)

Sorma o kısmını. Eşimle tatile gittik yazın eşim işine döndü ben kaldım. Korunduğumuz halde stres yaptım mal gibi. Konularımda var zaten buraya da yazmıştım :D
Stresten adetimi geciktirdim. Gören de 16sında sevgilisiyle ilişkiye girmiş ergen sanıcak. Öyle korkulu bir dönem geçirdim ki. Çok uzun süre adetimi geciktirdim öyle kendimi sıktıkça. Halbuki tamamen psikolojikti. Ama cidden zor bakamam şu an yani. Mümkünatı yok. :)

Sorma o kısmını. Eşimle tatile gittik yazın eşim işine döndü ben kaldım. Korunduğumuz halde stres yaptım mal gibi. Konularımda var zaten buraya da yazmıştım :D
Stresten adetimi geciktirdim. Gören de 16sında sevgilisiyle ilişkiye girmiş ergen sanıcak. Öyle korkulu bir dönem geçirdim ki. Çok uzun süre adetimi geciktirdim öyle kendimi sıktıkça. Halbuki tamamen psikolojikti. Ama cidden zor bakamam şu an yani. Mümkünatı yok. :)

:) canım benim ya geçen yaz benım durumum geldi aklıma bizde nişanlımla öle yüzeysel öpüşme falan hani asla ileri gtmem öyle bi durumlar olmuştu benim hayatımda ilk defa adetım 14 gun gecikti delirdim acaba dedim ya kurdum kafamda imkansız pskolojık mıdem bulanıyor şişkinlik falan adet olana kadar neler çektim :) korkuyorum işte açıkçası bu evlendıkten sonrada bu böyle istemıyorum :) aynıyız bu konuda senle öyle hemen kendimi anımsadım :1:

:) canım benim ya geçen yaz benım durumum geldi aklıma bizde nişanlımla öle yüzeysel öpüşme falan hani asla ileri gtmem öyle bi durumlar olmuştu benim hayatımda ilk defa adetım 14 gun gecikti delirdim acaba dedim ya kurdum kafamda imkansız pskolojık mıdem bulanıyor şişkinlik falan adet olana kadar neler çektim :) korkuyorum işte açıkçası bu evlendıkten sonrada bu böyle istemıyorum :) aynıyız bu konuda senle öyle hemen kendimi anımsadım :1:

Yok bir şey olmaz merak etme. Biz eşimle sürekli beraber olmadığımız ben hap kullanmıyorum ondan panik oluyorum. Sen hap kullanırsın kafa rahat :)

Ben 23yaşındayım.
Ben sizin gbi düşündmüyorum.
Deli gibi bebek istiyorum,iki tanede düşüğüm var.
Liseden beri birlikteyiz.
Nişanlıyken çok sinirli bi adamdı.
Evlendik tamamen degşti.
Esimi çok çok seviyorum,Rabbim ayırmasın bizi...
Benim eşimden benden 1 yaş büyük.
Ama benim amacım hiç bir zaman laylaylom olmadı.
Yeri geldi annemdende,babamdanda ayrı yaşadım.
Hayatın ne getirecegi belli olmaz,bebegm olsun iyi bir aile olalım istiyorum.
Ben evlenmeden öncede hemen çocugum olur zannetim.
İkiside hemen oldu,fakat kaybettim..
9 aydır bekliyorum olmuyo.
Yani demek istedgm herkesin görüşü farklı.
Saygı duymak lazım canım :)

Kim ne zaman isterse o zaman hamile kalır.
Kimsenin kimseye vayyy efendim daha 1. Ayında hamile kalmış demeye hakkı yok.
Kime ne?

Ben hiç düşünmüyorum. Zor iş çocuk büyütmek, kendimi yeterli hissetmiyorum. Ayrıca doğumundan ölümüne ömür boyu sorumluluk.. Ama isteyenlere de Allah nasip etsin inşallah kimseyi sorgulayamam. Bu benim düşüncem çünkü..

Ben 23yaşındayım.
Ben sizin gbi düşündmüyorum.
Deli gibi bebek istiyorum,iki tanede düşüğüm var.
Liseden beri birlikteyiz.
Nişanlıyken çok sinirli bi adamdı.
Evlendik tamamen degşti.
Esimi çok çok seviyorum,Rabbim ayırmasın bizi...
Benim eşimden benden 1 yaş büyük.
Ama benim amacım hiç bir zaman laylaylom olmadı.
Yeri geldi annemdende,babamdanda ayrı yaşadım.
Hayatın ne getirecegi belli olmaz,bebegm olsun iyi bir aile olalım istiyorum.
Ben evlenmeden öncede hemen çocugum olur zannetim.
İkiside hemen oldu,fakat kaybettim..
9 aydır bekliyorum olmuyo.
Yani demek istedgm herkesin görüşü farklı.
Saygı duymak lazım canım :)

tabiki duyuyorum canım saygısızlık etmek değil nıyetım hep dıyorum herkesın kendı hayatı kendı ımkanları
ben düşünmuyorum sadece benım şahsi fikrim bu :)
allah isteyene versin canım inş sende alırsın bebeğini kucağına :)

Ayrıca bu sitede bebek isteyen haddinden fazla bayan var.
Çok gereksiz bi konu bencee.
Benim fikrim bu yani.

Kim ne zaman isterse o zaman hamile kalır.
Kimsenin kimseye vayyy efendim daha 1. Ayında hamile kalmış demeye hakkı yok.
Kime ne?

böyle sivrilirsen böyle cvp alırsın sanane! pardon senmisin avukatları ? senin tarzın bu böyle karşılık vermek lazım senin gibilere
senin gibi tarzsız şekilsiz bir üslupla paylaşıcak birşeyım yok terket bu sayfayı senin gibi sığ beyinlerin fıkrınede ihtiyacım yok...
ortamı germekten başka bir işe yaramaz insanlar var

Back
X