benim gibi düşünen varmı ?

Ben hiç düşünmüyorum. Zor iş çocuk büyütmek, kendimi yeterli hissetmiyorum. Ayrıca doğumundan ölümüne ömür boyu sorumluluk.. Ama isteyenlere de Allah nasip etsin inşallah kimseyi sorgulayamam. Bu benim düşüncem çünkü..
kesinlikle canım... benımde düşüncem senın gibi

bebek icin en fazla bir yil beklemek olmadi 2yil ondan sonra korunmadan normal devam etmek en mantiklisi cünkü cocuk dediginiz seey hemen olmuyo 29-30 yasinda karar verirsen bebek yapmaya 1 sene olcak diye beklersin vucutta bi problem varsa hormondu tüp acikti kapaliydi bir yilda öyle ugrassan sonra klomeniydi asilamasidi sonra birde kis olusur 1 yilindaha gitti yok sonra vucudu dinlendir 1 yil daha tabi yasta gidiyo :) en son tüp bebek yok tuttu tutmadi sonra yasiniz cok ondan diye sebep cikabilir. sonra 35 yasinda bi tane dogurursun.. coccuk 10 yasina gelir sen 45
o yüzden fazla beklemek mantikli degil
buda benim düsüncem ..

Doğru ama bence konuyu daha farklı açabilirdin.
Biz her ay ne umutlarla kkya,gebelik bölümüne neler yazıyoruz.
Dalga geçer gibi olmuş.

hihihii:))) ortada ne bi saygısızlık ne bi aşağalama var ama sinirler tepede:))değişik bi durum:52:

Doğru ama bence konuyu daha farklı açabilirdin.
Biz her ay ne umutlarla kkya,gebelik bölümüne neler yazıyoruz.
Dalga geçer gibi olmuş.

ben gayet normal birşekilde açtım ve kendı fikrimi soyledım bazı sivrilen ortam germek isteyen şahıslar ve sen sende hassas oldugun ıcın alıngan davrandın gayet cumlelerımı seçerek yazdım ben
erken cocuk sahıbı olmanın gelecekte ki sıkıntılarınından bahsettım bu sizin için gecerlı degıl herkes yaşayacak dıye bırsey yok lutfen dogru tepkı verın anlayıp okuyup anlaşıldımı ?...

hihihii:))) ortada ne bi saygısızlık ne bi aşağalama var ama sinirler tepede:))değişik bi durum:52:

sorma neye ugradıgımı şaşırdım canım ya :( gayette özenle seçtım yazımda cümlelerımı halbukiii

bebek icin en fazla bir yil beklemek olmadi 2yil ondan sonra korunmadan normal devam etmek en mantiklisi cünkü cocuk dediginiz seey hemen olmuyo 29-30 yasinda karar verirsen bebek yapmaya 1 sene olcak diye beklersin vucutta bi problem varsa hormondu tüp acikti kapaliydi bir yilda öyle ugrassan sonra klomeniydi asilamasidi sonra birde kis olusur 1 yilindaha gitti yok sonra vucudu dinlendir 1 yil daha tabi yasta gidiyo :) en son tüp bebek yok tuttu tutmadi sonra yasiniz cok ondan diye sebep cikabilir. sonra 35 yasinda bi tane dogurursun.. coccuk 10 yasina gelir sen 45
o yüzden fazla beklemek mantikli degil
buda benim düsüncem ..

ben zaten erken yaşta anne olmaktan bahsettım canım 28 ve sonrası bencede ideal kisişinin vucut yapısına göre hamıle kalma süreside dedıgın gıbı uzun zaman alabılıyor ...
kendı fıkrım bu benım herkesle konuşup fıkır danısmak ıstedım ama gerılenler varrrr :52:
amannn insanlar işte :)

ilk adet geçikmelerinde koştur koştur kadınlar kulubu acaba hamilemıyım başlıkları :) sanırım doğuştan annelik vasfına sahip bu bayanlar...

Bu kelimeden ben bunu anladım,şurası şahsen benim içime oturdu.
Evlenince çok iyi anlıcaksin emin ol..
Bi kaç sene önce bende senin gibiydim.
Ama bu farklı bi duygu.
Anlatılabilir cinsten degil.
Yazını tekrar tekrar oku,anlıcaksin ne demek istedigimi...

Henüz nişanlıyken neyin paniği bu,istemeyebilirsinizde ,tavrınız tuhaf ,true ya sayfayı terket demişsiniz ,hoş olmamış

Back
X