Benim Gibi Korkan Annislere..

Dogumdan Korkanlar icin Secim Kolaylastirmasi.

• En iyisi Normal Dogum, Evet Bence

OY: 9 25,7%
  • Normal Dogum Cok Acı Verici, Hayir Bence

OY: 0 0,0%
  • Sezeryen En iyisi, Evet Bence

OY: 5 14,3%
  • Sezeryen Sezeryen olduktan sonra Cok Kötü, Hayir Bence

• Epidural ile Normal Dogum en iyisi, Evet Bence

OY: 10 28,6%
  • Epidural ile normal Dogum Sakincali olabilir, Hayir Bence

• Hic Bilemeyiz Herkeste Hepsi Hepsi Farklidir, Akışına bırakin Bence

OY: 11 31,4%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar ben bu Anketi benim gibi korkupta kararsiz kalan Anneler icin actim..

Epidural ile Normal Dogummu, Sezeryan mi Yoksa Dogal yöntemle Normal Dogum mu diye kararsiz kalan Anneler icin Tecrübeli Annişlere bir Sorumuz Diyelim :)

Cevaplarinizi ve Oylarinizi bekliyorum canlar :)

ilk kızımı epidural dogumla kucagıma aldım çok şükür şimdiye 2.ye hamileyim nasip bakalım ne olucak bu sefer.. gönlüm epidural normalden yana.. ben dogumdan deilde bebeğimi tekrar kaybedicem diye korkuyorum dua lütfen..

ilk kızımı epidural dogumla kucagıma aldım çok şükür şimdiye 2.ye hamileyim nasip bakalım ne olucak bu sefer.. gönlüm epidural normalden yana.. ben dogumdan deilde bebeğimi tekrar kaybedicem diye korkuyorum dua lütfen..

Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Her anne en başta bebeğini sağ salim kucağına almayı ister.

En başta belirteyim çok canazımdır iğneden bile korkarım. Ama bence önemli olan şey psikolojiyi ayarlamak. Ben de onu yapıyorum. Herşeyin güzel geçeceğine zorlukla karşılaşmadan bebeğimi sağlıkla kucaklayacağıma odaklandım ilerliyorum.
Sezeryanı kesinlikle istemiyorum ama olayların da nasıl gelişeceği belli değil. Rabbim normal doğumu nasip etsin. Epidural en çok tercih edilen yol ama ben o acıları çekmek istiyorum çekersem daha çok anne olurmuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden eskiler gibi normal normal bi doğum istiyorum. inşallah bi aksilik çıkmaz.

Son düzenleme:

ALLAH bebegini Sagliklica Kucagina Almayi nasip etsin Cnm :)

Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Her anne en başta bebeğini sağ salim kucağına almayı ister.

En başta belirteyim çok canazımdır iğneden bile korkarım. Ama bence önemli olan şey psikolojiyi ayarlamak. Ben de onu yapıyorum. Herşeyin güzel geçeceğine zorlukla karşılaşmadan bebeğimi sağlıkla kucaklayacağıma odaklandım ilerliyorum.
Sezeryanı kesinlikle istemiyorum ama olayların da nasıl gelişeceği belli değil. Rabbim normal doğumu nasip etsin. Epidural en çok tercih edilen yol ama ben o acıları çekmek istiyorum çekersem daha çok anne olurmuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden eskiler gibi normal normal bi doğum istiyorum. inşallah bi aksilik çıkmaz.

Aynen bende öleyim canim insALLAH en normal en korkusuz Sagliklica Yavrularimizi Kucagimiza Aliriz insALLAH :)

Back
X