Benim gibi lh ve hcg testkolikler bakarmisnz

Buecriy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
990
578
33
Selam kizlar simdi ben artik delirmeden hemen öncesii sizede sormak istedim :) simdi benim adetim iki gün sonra ama bi kac gündür lh testi yapiyorum cünkü o testlerle ögrenende varmis lh ve hcg bir yükseldigi icin bi kac konu okudum iste gün gectikte birazcik daha belirginlesiyodu ve bu en sonuncusu yani demin yaptim sizce hamilelik olabilirmi??
bu konuda tecrübesi olan vardir insallah ya üc ay önce düsük yaptim birsene sonra hamile kalabilmistim nasip olmadi hayirlisi buymus yorumlarinizi bekliyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Ve bu arada adet döngüm 27-29 gün yani bu ay yumurtlama takibide yapmistim 6 nisanda pozitifdi

Lh testi nedir bilmiyorum ama normal gebelik testine gore bu pozitif. Hamilelik var.

ovulasyon testi cnm hic kullanmadınmı
Kullandim canim ama lh nin ovulasyon oldugunu bilmiyordum. Ovulasyon testi ile gebelik ogrenen varmis ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. Elinde gebelik testi varsa onunla yapsan daha saglikli olur hem de erken yapmissin biraz. Biliyorum sabretmek cok zor ama hamilelikte o kadar cok seye sabretmeyi ogreniyor ki insan. Insallah bebek vardir. Bebek haberleri cok mutlu ediyor beni. ;)

gebelik testi negatif belki erkendir diye öyledir diye umut ediyorum.. ahh inşallah vardir bebek inan bende cok mutlu oluyorum okudukca hep dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin banada insallah

Yeni haber var mi? Merak ettim. Mesajimi alinti yaparak cevap verirsen sevinirim. Yoksa goremiyorum yeni msj yazildiginda.

Back
X